Додавання смайликів в клавіатуру на андроїд: як зробити і поміняти

Anonim

Як оновити смайли на андроїд - докладна інструкція

Смайли вже давно активно використовують для спілкування. Нерідко емодзі вдається замінити цілі слова і навіть речення. Буває так, що користувачам виявляється недостатньо стандартних наборів смайликів. Розробники створили різні емодзі, якими можна висловити свої емоції. Але щоб їх отримати, потрібно знати, як оновити смайли на андроїд, які йшли відразу після покупки телефону.

Що робити, якщо відсутня Google Keyboard

Смайли андроїд-пристрої підтримують усі без винятку. Вони вже вбудовані за умовчанням у стандартну клавіатуру Google Keyboard.

Смартфон з ОС андроїд

Якщо у користувача відсутня ця програма, то її можна знайти в Google Play. Далі слід зайти в «Мова та введення» і вибрати завантажену утиліту, і клавіатура буде з'являтися автоматично при введенні повідомлення.

Зверніть увагу! В останніх версіях системи андроїд набори емодзи вже є в стандартній Keyboard. Якщо довго натиснути на клавішу Enter, то вийде викликати меню зі смайликами, або натиснувши на окрему кнопку із зображенням смайла.

Установка програми

Є інші варіанти клавіатури, крім Keyboard, які пропонують великий вибір Emoji:

  • Gboard - офіційна утиліта від Google, яка є у більшості моделей смартфонів. Але якщо вона відсутня, її варто встановити. Розробники постійно покращують свій продукт. Користувачі також можуть не хвилюватися за надійність Gboard, тому що це офіційна програма;
  • SwiftKey входить до числа найбільш скачуваних клавіатур у Play Market. Вона відрізняється зрозумілим інтерфейсом. Окрім автовиправлення, програма пропонує різноманітні теми. Також користувач має можливість змінювати розмір вікна з клавіатурою. SwiftKey веде статистику друку, тому власник смартфона може перевірити свою швидкість набору;
  • Fleksy також проста програма, що підтримує опцію управління жестами. Щоб видалити непотрібний символ, достатньо провести пальцем. Також творці пропонують великий вибір тем та додаткові розширення. Вони потрібні, щоб скопіювати інформацію, вставити шаблони. Сама програма безкоштовна, але деякі теми вдасться відкрити після оплати;
  • Ai.Type дає можливість вставляти не тільки смайли, але й картинки. Розробники додали опцію шаблонів листування, які складаються з повідомлень користувачів. Іноді виходить досить кумедно. Але ця утиліта не відрізняється простим і зрозумілим інтерфейсом, з яким розібратися одразу може не вийде. Є безкоштовна версія програми, але в ній дуже багато реклами. Однак вона входить до числа клавіатур, що найбільш завантажуються на андроїд;
  • GO Keyboard нагадує попередню клавіатуру. Там також багато різних налаштувань, теми для оформлення. Крім набору емоджі для андроїд, творці цієї клавіатури зробили доступними гіфки, картинки. Головна перевага GO Keyboard - це відсутність реклами.

Одна з причин, чому користувачі завантажують інші клавіатури - великий вибір додаткових можливостей. Багато таких програм безкоштовні, але їх головна вада - наявність реклами.Однак можна встановити прості клавіатури з розширеним набором емоджі.

Завдяки клавіатурі в текст можна вставити картинки та гіфки

Установка смайлів для андроїд 4.0 та більш ранніх версій

Як оновити андроїд на телефоні - докладна інструкція

Щоб клавіатура працювала коректно, встановлена ​​програма повинна підходити до версії ОС. І варіанти, як зробити айфонівські смайли на андроїд-пристрої, дещо відрізнятимуться.

До уваги! Щоб визначити версію операційної системи, необхідно зайти в налаштування телефону. Ця інформація знаходиться в розділі «Про пристрій».

Ось інструкція, як додати смайлики в клавіатуру на андроїд:

  1. Потрібно зайти в розділ «Мова та введення».
  2. Далі необхідно вибрати пункт «Клавіатура та методи введення».
  3. Користувач побачить список з відповідних утиліт, серед яких йому потрібно вибрати відповідний додаток.

Щоб з'явилося меню з емодзи, достатньо натиснути на відповідну клавішу з їх зображенням або довго утримувати певну кнопку. Спосіб залежить від встановленого програмного забезпечення, моделі пристрою та версії ОС андроїд.

Зверніть увагу! Найчастіше користувачі встановлюють SwiftKey. Цю програму можна знайти у Play Market. Також популярна утиліта Keyboard, яка пропонує великий набір смайлів. Користувачеві залишається вибрати лише відповідну клавіатуру як головну.

Набір емоджі-картинок

Смайли в клавіатурах андроїда 4.4 і пізніших версіях

Де зберігаються записи з диктофона в андроїд - докладна інструкція

Власником смартфонів з ОС андроїд версії 4.4 і вище підійде інша інструкція щодо встановлення потрібної програми:

  1. Спершу необхідно відкрити поле для введення тексту.
  2. На стандартній клавіатурі потрібно відкрити додаткові функції. Для цього слід натиснути клавішу із зображенням мікрофона або шестерні. Ці кнопки знаходяться поруч із пробілом.
  3. У додатковому меню користувач повинен знайти клавішу із зображенням смайлика. В результаті відкриється набір емоджі. У нижній частині стандартної клавіатури можна перемикатися між введенням літер та смайликами.
  4. Щоб змінити Emoji-введення на звичайний текстовий, потрібно натиснути на клавішу з літерами АВС.

Все частіше користувачі використовують для спілкування емоджі. Таку популярність емотиконів пояснити просто, адже з їхньою допомогою людина легко зможе передати свій настрій співрозмовнику.Це і економія часу, тому що буває достатньо кількох смайлів, щоби висловити свої думки. Тому розробники вигадують нові емоджі.

Спілкування з використанням смайлів полегшує відправлення повідомлень

Зверніть увагу! Стало популярним створювати набори за мотивами відомих фільмів або книг. Також користувачі частіше встановлюють смайли, приурочені до певного свята.

Ще є варіант, як поміняти смайли на андроїд. Зробити це можна за допомогою наступної інструкції:

  1. Потрібно зайти в налаштування смартфона.
  2. У налаштуваннях слід зайти в розділ «Основні».
  3. Далі необхідно перейти до опції «Клавіатура».
  4. У налаштуваннях, що з'явилися, потрібно вибрати «Нові клавіатури».
  5. Серед запропонованих варіантів вибрати Emoji. При цьому потрібно поставити галочки навпроти англійської та російської.

Стикер лисичка

Як встановити смайли на андроїд за допомогою прошивки додаткової клавіатури TouchPal X Keyboard

Як подивитися пароль від Wi-Fi на Андроїд - докладна інструкція

Був так, що для коректної роботи потрібна додаткова утиліта. Причиною цього може стати марка смартфона або особливості операційної системи. Ось послідовність, як додати смайлики в Ватсап на андроїд, встановивши додаток:

  1. Знайти в магазині Play Market програму TouchPal.
  2. Далі потрібно завантажити утиліту на пристрій.
  3. Затем встановити програму на телефон.

Дальші дії залежать від того, яка версія андроїд на смартфоні.

Варіанти тем для оформлення

Важливо! При завантаженні може з'явитися запит на право доступу до даних телефону. Але власнику пристрою не варто хвилюватися про збереження своєї інформації. Жодних даних ця програма не збирає. Таке попередження з'являється завдяки вбудованій безпеці телефону.

Клавіатура GoBoard

Можливі проблеми при встановленні смайликів на андроїд

Буває так, що користувач скачав додаток з потрібним набором, але він функціонує некоректно. Які можуть виникнути проблеми під час встановлення:

  • під час завантаження з'являється повідомлення про помилку або програма просто не завантажується до кінця;
  • відображаються не всі види смайликів;
  • додаток працює зі збоями, під час набору текстового повідомлення воно може раптово вилетіти;
  • при надсиланні повідомлення емодзі не відображаються.

Існують різні набори емоджі

Причини некоректної роботи обраної утиліти можуть бути такі:

  • версія андроїда несумісна з встановленим додатком. Тому не варто перепрошувати смартфон, достатньо знайти клавіатуру, що відповідає вимогам системи пристрою. Можна прочитати поради інших користувачів на форумах;
  • встановлена ​​некоректна версія програми, якщо вона була завантажена з неперевіреного сайту. Іншою причиною некоректної роботи можуть бути віруси. Таку утиліту потрібно відразу видалити;
  • додаток можуть блокувати інші програми смартфона. Наприклад, антивірусник, який вважає клавіатуру шкідливою утилітою. Якщо користувач впевнений у надійності програми, захист можна вимкнути під час використання програми.

Перед завантаженням вибраного набору смайликів варто почитати відгуки інших користувачів. Там можуть бути описані можливі проблеми та шляхи їх вирішення.

Важливо! Рідко, але трапляються набори смайлів, що підходять лише під певні версії андроїда. Це може призвести до неправильного надсилання повідомлення. Наприклад, у власника смартфона емоджі-набір збігається з версією ОС, а у його співрозмовника інша версія Android, і картинка може не відобразитись.

У будь-якій клавіатурі є вбудовані емоджі

Смайли на клавіатурі андроїд встановити не так складно, як може здатися на перший погляд. Головне - підібрати потрібну версію програми. Тоді власник смартфона зможе висловлювати свої емоції за допомогою символів емоджі. Також користувач може змінювати оформлення клавіатури та встановлювати додаткові інструменти, щоб підвищити ефективність навички друку.