Тариф «Класичний» від Теле2: опис

Anonim

Большая частина існуючих тарифів мобільного зв'язку пропонується на умовах абонплати, що підходить далеко не всім абонентам. Тариф «Класичний» від Теле2 ідеально підійде для тих людей, які переважно приймають вхідні дзвінки, а самі дзвонять рідко.

Опис тарифу

Тарифний план «Класичний» особливо затребуваний абонентами, які використовують сім-карту Теле2 як додатковий номер. Завдяки цьому пакету можна постійно залишатися на зв'язку та при цьому не витрачати зайві гроші.Тобто абоненту доводиться платити тільки за послуги, а якщо він тільки приймає дзвінки або повідомлення, то витрат практично немає ніяких. Детальну інформацію про тариф наведено нижче.

Вартість

Цей тариф передбачає доступ до всіх послуг стільникового зв'язку, але без абонентської плати. Користувач платить за всі послуги лише за фактом. Параметри тарифу мають такий вигляд:

  • Відсутня абонентська плата;
  • Всі вихідні дзвінки по Росії тарифікуються щохвилини;
  • Вартість дзвінків на всі номери домашнього регіону становить 2 руб/хв., внутрішньомережеві дзвінки по всій Росії коштують 3 руб/хв. Вартість дзвінків на решту номерів становить 9 руб/хв. Дзвінки на номери домашнього регіону Теле2 абсолютно безкоштовні. Але за умови, що абонент підключено до послуги «Безліміт на Теле2».
  • У поїздках по Росії всі вхідні безкоштовні. Дзвінки всередині регіону перебування стоять 2 рублі за хвилину, в інші регіони 5 руб/хв.
  • Дзвінки до країн СНД – 30 руб/хв, до Європи – 49 руб/хв, до інших країн – 69 руб/хв;
  • Вартість супутникового зв'язку становить 399 рублів за хвилину;
  • Сообщения всередині домашнього регіону – 1, 50 рубля, інші номери у Росії – 2, 50 рубля, MMS і СМС абонентам міжнародних мобільних операторів – 5, 50 рубля;
  • Повідомлення в поїздках по Росії обійдуться 1, 50 рубля в регіоні перебування і 3, 50 на інші номери Росії.

Плата за інтернет

Плата за трафік з'єднання стягується в момент першого виходу в інтернет. Якщо абонент витрачає більше 10 МБ трафіку на добу, йому автоматично підключається послуга «Пакет 1 ГБ», який коштує 5 рублів на добу.

Якщо основний пакет інтернету витрачено, то до кінця розрахункового періоду надається ряд додаткових пакетів. Послідовно можна активувати до 5 пакетів, загальним обсягом до 500 Мб.Кожен додатковий пакет коштує 50 рублів, оплата стягується за його активації.

Якщо опція «Пакет 1 ГБ» відключена, доступ надається пакетами трафіку по 10 МБ. Варто пам'ятати, що невикористаний трафік не переноситься на наступний звітний період. Якщо у абонента на рахунку недостатньо коштів для активації наступного пакета, то доступ до Інтернету тимчасово припиняється до наступного поповнення.

Особливості використання тарифу

Якщо абонент не користується ніякими платними послугами протягом 3 місяців без перерви, то з особового рахунку починає зніматися щоденна абонентська плата в розмірі 3 рублів, включаючи ПДВ. Списання закінчується після того, як на рахунку не залишиться грошей або на рахунок буде зараховано гроші. Якщо баланс не поповнюється протягом півроку, то договір про надання зв'язку вважається розірваним за ініціативою абонента.

Слід пам'ятати, що при надсиланні повідомлень, що містять більше 70 букв кирилицею або 160 латиницею, повідомлення автоматично розбивається на частини, при цьому кожна його частина оплачується окремо.

Всі дзвінки на міжнародні преміум-напрямки тарифікуються за ціною 200 рублів на хвилину.

Як підключити тариф «Класичний»

Підключити тарифний пакет можна різними способами:

  1. Підключитися можна за допомогою команди. На телефоні набирають 6308 та тиснуть кнопку виклику. Після надсилання запиту на екрані з'являється інтерактивне меню, де за підказками можна підключитися лише за кілька кліків.
  2. Можна підключитися за допомогою особистого кабінету. Щоб увійти до кабінету, слід ввести логін, яким виступає номер телефону та пароль, надісланий у SMS-повідомленні. В особистому кабінеті можна не лише переходити з тарифу на тариф, але також замовляти деталізацію послуг, підключати додаткові опції та контролювати витрати грошей.
  3. Для підключення можна набрати з телефону 630. Це голосове меню, де, дотримуючись підказок, легко дізнатися про умови чинного тарифу та умови переходу на інший тарифний план.
  4. Набравши номер 611 можна зв'язатися зі співробітником компанії та безкоштовно поміняти опції на свій розсуд. Варто враховувати, що при переході в такий спосіб співробітнику компанії потрібно надати паспортні дані та відповісти на деякі запитання.
  5. Перейти на інший тарифний план можна, відвідавши фірмовий офіс компанії. В даному випадку теж необхідно надати паспорт власника сімки.

Перехід на інший тариф абсолютно безкоштовний, але за умови, що пакет не змінювався протягом останнього місяця. В іншому випадку перехід обійдеться в 40 рублів.

Як відключити

Вимкнути тариф «Класичний» не можна, але за бажання можна перейти на більш прийнятний тарифний план.За бажання абонент може відмовитися від послуг компанії Теле2. Для цього достатньо написати заяву в офісі або просто не користуватися сім-карткою оператора протягом півроку. У цьому випадку договір вважається розірваним за ініціативою абонента, а номер блокується.

? Інакше трафік не витрачається. Варто пам'ятати, що якщо на рахунку абонента немає достатньої суми грошей, то доступ до Всесвітньої мережі припиняється.