Акція Мегафон

Anonim

Літні відпустки в розпалі, і оператор Мегафон вирішив зробити всім новим абонентам подарунок у вигляді збільшеного кешбеку. Він доступний на кількох тарифах із останньої тарифної лінійки «Включайся!», представленої цього року. Отримати від Мегафон 100% кешбек зможуть нові абоненти, що підключаються до даних тарифних планів. Ми підготували для вас докладний опис нової літньої акції.

Опис акції

Кешбек від Мегафон доступний на трьох тарифних планах – це «Включайся! Дивись, Включайся! Вибирай» та «Включайся! Преміум». 20% від абонентської плати в рамках програми зараховуються на окремий рахунок.Накопичені кошти витрачаються на часткову оплату товарів при покупках у фірмових магазинах оператора та інтернет-магазині, а також на додаткові послуги та сервіси – це «Мегафон ТБ», музичні портали, сервіси «Преса» та «Книги», антивірусний софт, золотий рівень у програмі «Спеції» та «Батьківський контроль».

Традиційний розмір кешбеку на вищевказаних тарифах становить 20%. З 24 червня його розмір підвищується до 100%, але лише для нових абонентів, що тільки підключаються до мережі. Для цього потрібно придбати SIM-карту в одному з фірмових офісів або дилерських салонах – це не має жодного значення. Підвищений кешбек нараховується протягом місяця підключення і наступного календарного месяца.

Акційні тарифи

У новій акції від Мегафону беруть участь три тарифні плани:

  • «Дивись» – 1500 хвилин на місцеві мобільні та будь-які російські номери, внутрішньомережевий безліміт, безлімітний мобільний інтернет, преміальне обслуговування. Абонентська плата - 1000 руб/30 днів;
  • «Вибирай» – від 300 до 900 хвилин на місцеві мобільні та всі російські телефони, від 6 до 38 Гб трафіку (або безліміт замість пакетів на 18, 28 та 38 Гб), внутрішньомережевий безліміт та трафік для мобільного ТБ. Оплата за 30 днів - від 450 до 890 руб;
  • «Преміум» – 5000 хвилин по всій країні, безлімітний трафік, необмежену кількість SMS на номери Мегафон, 100 SMS на добу на номери інших російських операторів, велика добірка каналів та фільмів у рамках послуги «Мегафон ТБ» . До оплати - 3000 руб/30 днів.

Підключайтеся та отримуйте солідний кешбек.

Як підключитися до акції

Щоб стати учасником та отримати підвищений кешбек, зробіть наступні кроки:

  • Підключіться до одного з акційних тарифів;
  • Активуйте програму в особистому кабінеті;
  • Чекайте нарахування кешбеку в наступні два місяці (за поточний та наступний).

Наприклад, на тарифі «Включайся! Преміум» сума повернення становитиме 3000 рублів. А абонентам, що підключаються до цього ТП, покладено додатковий бонус - 1000 руб на рахунок. Ця сума може бути витрачена будь-які послуги зв'язку. Разом дві вигідні акції плюс привілейоване обслуговування на даному тарифі. До речі, аналогічний бонус належить абонентам тарифу «Дивися».

Як відключитися

Відключення від акції не передбачено – вона автоматично призупинить свою дію після другого місяця з моменту підключення. Далі проводиться нарахування стандартного кешбеку у розмірі 20%. Терміни дії акції не уточнюються – можливо, вона запущена на постійній основі.

У чому каверза

Ми уважно вивчили умови акції і не знайшли в них жодного «підводного каміння». Все чисто і прозоро - підключаєтеся до Мегафону, активуєте програму з кешбеком і отримуєте повернення.Більше того, поверненню підлягає не тільки абонентська плата, але й витрати на міжнародний роумінг. протягом 12 місяців з дня їх отримання.