Тариф "Більше спілкування" від Мегафон: опис

Anonim

Тариф «Більше спілкування» від Мегафон відноситься до так званих непублічних пакетів. Вони призначені лише вузького кола абонентів. Їх не можна знайти в особистому кабінеті, до них неможливо підключитися через салон зв'язку. Підключення можливе лише після отримання індивідуального запрошення. Особливістю таких тарифів є велика кількість послуг за відносно невисокої абонентської плати.

Опис тарифу

Умови цього тарифу досить привабливі.Ця лінійка ідеально підійде тим абонентам, які часто телефонують на номери Мегафона, але їм необхідно трохи безкоштовних хвилин на номери інших операторів та ліміт інтернету.року становить 6 рублів на день, або 180 рублів на місяць. За цю ціну користувач отримує такий набір послуг:

  • Безлімітні розмови всередині мережі;
  • 200 хвилин на дзвінки абонентам інших операторів. Понад ліміт вартість розмов становить 2 рублі за хвилину;
  • 5 ГБ інтернету. Понад ліміт абонент отримує 200 Мб всього за 30 рублів;
  • Необмежений інтернет-трафік для роботи з месенджерами;
  • СМС-повідомлення – 2 рублі.

Всі вхідні дзвінки та повідомлення безкоштовні. Умови тарифу діють домашньому регіоні й у подорожах Росією. Варто враховувати, що у Криму та місті Севастополі умови надання послуг відрізняються.

Як підключити

Ця програма позиціонується оператором як персональна. Тобто перейти на тарифний план за бажанням самостійно неможливо. Щоб активувати тарифний план, потрібно отримати запрошення від оператора. В основному ця програма надається абонентам у таких випадках:

  • Якщо клієнт не задоволений послугами, що надаються, і на підставі цього оформлює скаргу;
  • Якщо абонент хоче перейти до іншого оператора, оскільки у останнього вигідніші умови надання послуг. У цьому випадку співробітники Мегафону зазвичай зв'язуються з клієнтом протягом двох діб і роблять привабливу пропозицію;
  • Непублічний тариф може бути запропонований і тим клієнтам, які дуже рідко користуються мобільним зв'язком.

У всіх цих випадках абоненту може бути зроблено спеціальну пропозицію щодо переходу на закритий тариф. зв'язку або самостійно, слідуючи інструкції з повідомлення.

Як відключити

Якщо з якоїсь причини тарифний пакет «Більше спілкування» не сподобався, його можна відключити. Для цього в особистому кабінеті обирають будь-який привабливий для себе тариф та переходять на нього. Варто враховувати, що пропозиція персональна, повернутися на неї, швидше за все, можливості не буде. Відновити тариф можна буде лише після отримання нової пропозиції.

Додаткові опції

За відгуками абонентів, які вже встигли випробувати закритий тарифний план, у нього багато переваг. при зовсім незначній абонплаті. У рамках тарифного плану користувачі отримують низку додаткових послуг:

  • АнтиАОН – абонентська плата становить 5 рублів на день. У цьому вартість разового запиту 7 рублів, у своїй абонплата відсутня;
  • АОН – автоматичне визначення вхідних дзвінків, без абонплати та окремого підключення;
  • Чекання та утримання виклику. Послуга дозволяє відповідати на дзвінки навіть під час розмови. Завдяки цій функції можна швидко перемикатися між дзвінками;
  • СМС-чек. Після надходження грошей на рахунок абоненту надходить повідомлення, де вказано суму поповнення та дату;
  • Я в мережі. Всім абонентам, які не змогли додзвонитися до вас, буде надіслано повідомлення, коли телефон з'явиться в мережі;
  • Відпустка без турбот. Дозволяє вигідно користуватися мобільним зв'язком та інтернетом при відпочинку у Криму. Усього за 99 рублів на день абоненту доступно 100 Мб інтернету та година вихідних дзвінків на будь-які номери. Понад ліміту вартість 1 Мб становить 2, 2 рублі, а хвилина розмов коштує 3 рублі.

В рамках тарифу діє і спеціальна опція «Перенесення залишків». Ця послуга не потребує окремого підключення та внесення абонплати. Залишки хвилин та інтернету переносяться на наступний звітний період, при цьому вони витрачаються в першу чергу.