Мобільний зв'язок "Літай": тарифи оператора

Anonim

Мобільний зв'язок «Літай» створений спеціально для жителів Татарстану. У мережі обслуговується майже 800 тис. абонентів, і з кожним днем ​​ця цифра збільшується. Оператор надає тарифні плани для модемів та смартфонів, реалізує пристрої з підтримкою 4G у власному інтернет-магазині, доставляє СІМ-карти прямо додому за допомогою кур'єрської доставки.

Що за оператор Літай

Мобільний оператор Летай відомий тільки на території Республіки Татарстан. Належить він телекомунікаційній компанії Таттелеком. Вона надає послуги мобільної телефонії під брендом Летай, включає домашній інтернет, цифрове телебачення і традиційні домашні телефони.Також абонентам пропонуються послуги з категорії «Розумний дім» – відеоспостереження, контроль прибудинкових територій та охоронні послуги «Будинок під контролем».

Стільниковий зв'язок Літаю розгорнуто в рамках дводіапазонної сумісної мережі 1800/2600 МГц. Також для абонентів працюють 4G мережі в діапазонах LTE 1800 (Band 3) та LTE 2600 (Band 38). Завдяки цьому користувачі можуть розраховувати на швидкісний доступ до Інтернету. У поїздках по інших регіонах Росії абоненти Літаю користуються національним роумінгом з альтернативною тарифікацією – дорожчою.

Послуги мобільного зв'язку під брендом Летай надаються на власному устаткуванні – Таттелеком має власні базові станції, не орендуючи їх у інших операторів.

Основні переваги оператора Літай:

  • Нижчі ціни, порівняно з федеральними операторами;
  • Безкоштовна доставка SIM-карт додому;
  • Можливість перенесення номерів від інших операторів;
  • Велика зона покриття мереж двох поколінь – 2G і 4G.

Покриття оператора Літай

Стільниковий зв'язок під брендом Летай представлений мережами другого та четвертого поколінь. Зона 2G покриває практично всю територію республіки, за винятком невеликих «п'ятачків», де немає населених пунктів. Також у регіоні працюють мережі 4G із високошвидкісним інтернетом. Вони покривають більшу частину регіону, забезпечуючи абонентів швидким доступом до сайтів, соціальних мереж та месенджерів. Уточніть зону покриття мобільного зв'язку Літай на офіційному сайті оператора.

Тарифи на мобільний зв'язок та інтернет

Тарифні плани оператора Літай поділяються на дві категорії – для смартфона та для модему. Розглянемо їх докладніше.

"Все добре"

Перед нами тарифний план з невеликою абонентською платою - всього 6, 5 руб/добу. Його наповнення:

  • Мобільний інтернет – безлімітний;
  • Виклики на номери оператора Літай – 700 хв;
  • Виклики на інші мобільні та стаціонарні телефони Татарстану – 300 хв;
  • SMS на номери Татарстану – 100 шт.

Добовий ліміт на роздачу трафіку становить 1 Гб. Але він розширюється платними послугами «Ділись інтернетом +1 Гб» та «Ділись інтернетом +3 Гб». Вартість дзвінків по Росії становить 4 руб/хв, відправка SMS на інші російські номери тарифікується по 2 руб/шт.

«Батир 2.0»

Тарифний план для балакучих абонентів, у тому числі тих, що активно користуються мобільним інтернетом. Трафік на тарифі безлімітний з лімітом на роздачу 1 Гб/добу.Голосовий зв'язок представлений безлімітом на номери Літай та пакетом на 1000 хвилин для дзвінків на інші міські та мобільні Республіки Татарстан. Сюди ж включено два SMS-пакети – 1000 SMS/міс на номери оператора Літай та 1000 SMS на номери інших місцевих операторів. Міжмісто Росією коштує 4 руб/хв, відправка SMS в інші регіони - 2 руб/шт. Абонентська плата - 16 руб/добу.

«Сімейний кешбек»

Тарифний план з абонентською платою 9 руб/добу. Включає безліміт усередині мережі Літай та 200 хвилин на мобільники та стаціонарні номери Татарстану. Також абонентам доступні безлімітний інтернет та пакет на 100 SMS на всі місцеві номери. Міжмісто тарифікується по 4 руб/хв, відправка SMS по всій Росії – 2 руб/шт. При підключенні додаткових абонентів у рамках опції «Сім'я», на поточний номер щомісяця нараховується кешбек у розмірі 10%.

«Відмінний»

Саме «Відмінний» – і це не друкарська помилка.Під цією назвою ховається тарифний план без пакетів хвилин. Проте тут є безлімітний мобільний інтернет. Аудиторія тарифу – активні інтернет-користувачі, які не потребують дзвінків. Абонентська плата складає всього 5, 5 руб/добу – такі умови не запропонує жоден інший оператор. Якщо потрібно зателефонувати, місцевий виклик обійдеться в 0, 55 руб/хв, міжмісто - 5 руб/хв. Відправка SMS по Татарстану - 0, 55 руб/шт, по Росії - 2, 5 руб/шт.

«Свій 2.0»

Тарифний план від оператора «Літай» з абонентською платою 9 руб/добу. Він включає наступні пакети (на місяць):

  • Дзвінки по Татарстану – 200 хв.;
  • Мобільний інтернет – безлімітний;
  • Дзвінки всередині мережі – безлімітно;
  • Дзвінки по Росії - 100 хвилин;
  • SMS по Татарстану – 100 шт.

Дзвінки по Росії понад ліміт – 4 руб/хв, SMS на інші російські номери – 2 руб/шт. Аудиторія тарифу – малоговіркі абоненти, які потребують недорогих міжміських дзвінків. Для цього їм виділено 100 хвилин на місяць.

«Свій +»

Цей тарифний план підійде для тих, хто віддає перевагу спілкуванню через інтернет та SMS. Наприклад, його можна порекомендувати особам з обмеженими фізичними можливостями, які активно користуються SMS-каналом через відсутність або слабкий слух. Абонентська плата становить 12 руб/добу, до неї включені:

  • Інтернет – безлімітний;
  • Вихідні на номери Літай – безлімітно;
  • Вихідні на інші місцеві мобільники та стаціонарні – 20 хв/добу;
  • Відправка SMS по регіону – безлімітно.

Межгород Росією – 3 руб/хв, SMS Росією – 2 руб/шт.

«Новий стандарт 2.0»

Тариф для активного SMS-спілкування та коротких дзвінків по домашньому регіону. Він включає 1000 SMS та 50 Гб мобільного інтернету.Дзвінки тривалістю до 2 хвилин Татарстану - безкоштовно, з третьої хвилини - 1, 5 руб/хв. Міжмісто Росією – 3 руб/хв, СМС Росією – 2 руб/шт. Абонентська плата - 7, 5 руб/добу.

«Магариф - Просвітництво»

Тарифний план для школярів, створений до 140-річчя від Дня народження класика татарської драматургії та громадського діяча Галіаскара Камала. На борту тарифу 3 Гб мобільного інтернету, 140 SMS по Татарстану, 140 хвилин усередині мережі та 140 хвилин на інші номери регіону. Абонентська плата - 140 руб/міс.

«Час»

Спеціальний тариф для пенсіонерів Татарстану. Він включає 500 хвилин на регіональні та 100 хвилин на російські номери. Тарифікація мобільного інтернету – помегабайтна, 1 руб/Мб. Також можна підключити інтернет-пакет об'ємом 1 Гб за 90 руб. Абонентська плата на тарифному плані "Час" складає 240 руб/міс. Міжмісто по РФ понад ліміт - 4 руб/хв, SMS по Татарстану - 1 руб/шт, на інші російські номери - 2 руб/шт.

"Точка доступу"

Тарифний план, створений спеціально для мобільного інтернету. Він орієнтований на використання у смартфонах із можливістю безкоштовної роздачі трафіку. Абонентська плата складає 599 руб/міс, кількість трафіку не обмежена. Тариф розрахований на активних інтернет-користувачів, пакети хвилин та SMS на ньому відсутні. Дзвінки на телефони Татарстану стоять 1 руб/хв, міжмісто на російські номери – 3 руб/хв, відправка СМС – 1 руб/шт на місцеві номери та 2 руб/шт на загальноросійські.

«Зателефонуй своїм»

Аудиторія цього тарифу – гості із країн СНД. Він включає:

  • Мобільний інтернет – безлімітний;
  • Дзвінки всередині мережі Літай – безкоштовно та безлімітно;
  • Інші дзвінки Татарстаном – 350 хв;
  • SMS на номери Літай – безлімітно.

Дзвінки понад ліміт обійдуться в 1, 5 руб/хв, дзвінки на російські міські та мобільні - 5 руб/хв, SMS по РФ - 2 руб/шт. Абонентська плата - 9 руб/добу. Дзвінки в країни СНД коштують від 5 руб/хв, залежно від напрямку.

«Азан»

Цей тарифний план створено спеціально мусульман і схвалено Духовним управлінням мусульман Республіки Татарстан (ДУМ РТ). Його особливості:

  • Включає три безкоштовні релігійні мелодії в рамках послуги «Мелодія замість гудка»;
  • Надається безкоштовна послуга «Будильник Азан»;
  • Предбачено SMS-інформування від ДУМ РТ.

Наповнення:

  • Інтернет – безлімітний;
  • Дзвінки на номери оператора Літай – без обмежень;
  • SMS на номери місцевих операторів – без обмежень;
  • Дзвінки на інші місцеві мобільники та стаціонарні номери, а також на російські телефони – 10 руб/добу;
  • Вихідні до Саудівської Аравії – 10 руб/хв.

Абонентська плата становить 8 руб/сутки.

«Друга SIM-карта»

Тариф для тих, кому потрібна недорога SIM-карта для другого слота. Він унікальний піврічною системою оплати - 180 діб обслуговування коштують 499 руб. У цю вартість входять 50 Гб інтернету та 120 хвилин на будь-які місцеві номери. Термін дії пакетів – 180 днів. Дзвінки понад ліміт по Татарстану коштують 1,5 руб/хв. Міжмісто по всій країні – 5 руб/хв. Відправка СМС на регіональні номери коштує 1 руб, на російські номери - 2 руб.

«SIM-карта для інтернету»

Тариф підійде для смартфонів та планшетів з акуратним споживанням трафіку. Він надає тижневі пакети обсягом 5 Гб із абонентською платою 50 руб/тиждень. Дзвінки на місцеві номери тарифікуються по 1, 5 руб/хв, SMS – 1 руб/шт. Вартість міжміста становить 5 руб/хв, міжміські SMS – 2 руб/шт.

«Посекундний»

Рішення від мобільного оператора Літай з посекундною тарифікацією. Вартість місцевих викликів коштує 4 коп/сек, відправка SMS Татарстаном обійдеться в 1 руб/шт. Трафік дуже дорогий – 7 руб/Мб. Міжмісто – 10 руб/хв. Тариф підійде хіба що для простих телефонів, але не для смартфонів.

Тарифні плани для модемів та бездротових роутерів

До цієї категорії увійшли п'ять тарифних планів:

  • «Інтернет-пакет 1» - включено 10 Гб трафіку за 250 руб/міс;
  • «Інтернет-пакет 2» - включено 30 Гб трафіку за 450 руб/міс;
  • «Інтернет-пакет 3» - включено 50 Гб трафіку за 650 руб/міс;
  • «Інтернет-пакет 4» - включено 100 Гб трафіку за 950 руб/міс;
  • «Тариф Радар» – спеціально для розумних пристроїв. Включає 200 Мб за 50 руб/міс.

SIM-картки з тарифами «Інтернет-пакет» розраховані на використання у 4G-роутерах та 4G-модемах.

Якщо потрібен мобільний інтернет без обмежень щодо трафіку, скористайтесь тарифом «Точка доступу», використовуючи для роздачі трафіку смартфон.

На тарифах всіх тарифних планах, за винятком «Сімейного кешбеку» та «Посекундного», надається альтернативна кешбек-програма – абоненти отримують 20% кешбеку з оплачених послуг домашнього інтернету, телебачення та стаціонарної телефонії. На всіх трьох чинних тарифах мобільного зв'язку надається безкоштовний антивірус «Dr. Web» для смартфону на Android OS.

Як активувати сімку від «Літай»

Купити номер для мобільного телефону, смартфона, планшета та будь-якого іншого пристрою можна у фірмових офісах продажу оператора Літай. Також у регіоні працює кур'єрська доставка SIM-карток. Сама доставка здійснюється безкоштовно, але абонент має внести авансовий платіж, розмір якого залежить від обраного тарифу. Заповніть заявку на офіційному сайті – вам зателефонують через пару хвилин і нададуть деталі щодо покупки SIM-картки.Активація SIM-карток Літаю здійснюється відправкою USSD-запиту 22201.

Служба підтримки оператора

Вирішити будь-які проблеми зі зв'язком зможуть фахівці гарячої лінії Літай. Для зв'язку з підтримкою наберіть +7 (843) 222-22-22, безкоштовний дзвінок. Для підтримки через WhatsApp створено номер +7-920-718-22-68. Також представлені контакти в Telegram, Facebook, Вконтакті, Instagram та Viber. Виберіть зручний спосіб спілкування з техпідтримкою самостійно.

Оператор мобільного зв'язку Летай відрізняється гнучкістю. У нього знайдуться недорогі тарифи для кожного – починаючи від простого школяра до глибоко релігійної людини. А користувачі домашнього інтернету, ТБ та телефону можуть розраховувати на додаткові знижки у вигляді кешбеку.