3 способи перевести гроші з Теле2 на Білайн без комісії

Anonim

Щоб переказати гроші з Теле2 на Білайн, скористайтеся сервісами оператора. Це швидко та безпечно. Єдиний мінус – високий відсоток комісії. Переклади з балансу телефону супроводжуються технічними труднощами, тому завжди такі операції мають великий комісійний сбор.

Незважаючи на це багато абонентів використовують таку можливість. Якщо потрібно терміново віддати борг, віддячити за послугу або допомогти другові, який на нулі, то мобільний переклад – чудовий варіант.

3 способу переказу денег

Найбезпечніше використовувати для фінансових операцій послуги, передбачені самим оператором. Якщо виникнуть проблеми з надсиланням чи надходженням коштів, то завжди можна звернутися до служби технічної підтримки та вирішити питання.

Якщо є можливість виходу в інтернет, то найбільш зручним буде сайт Теле2 для платежів. За відсутності підключення до мережі є інший вихід – надсилання запиту з телефону.

1. Через віртуальний кабінет «Tele2 Маркет»

У Теле2 є спеціальний сервіс для платежів та переказів. Для нього створено окремий сайт, через який зручно управляти мобільним рахунком та переказувати гроші іншим абонентам.

Крім оплати інтернету, кредитів, комунальних послуг тут є доступ до мобільних переказів. При відкритті сайту на вкладці меню «Переклади та платежі» відразу показано розділ «Популярні платежі». Це швидкий доступ до форми оплати популярних постачальників послуг.У цьому списку є логотип Ощадбанку, а також основних операторів зв'язку.

Що потрібно зробити для оплати:

  1. Вибираємо Білайн.
  2. Відкривається форма для оплати. Її потрібно заповнити.
  3. У першому рядку пишемо свій номер Теле2.
  4. На другий – номер Білайн.
  5. Далі вказуємо суму.
  6. У наступному рядку відразу показується загальна сума, яка буде списана з рахунку телефону з урахуванням комісії.
  7. Натискаємо кнопку «Оплатити».

Для підтвердження перекладу прийде код на вказаний номер Теле2. Введіть його у спеціальне поле на екрані та натисніть кнопку для підтвердження операції.

Якщо в категорії популярних платежів немає Білайна, то його можна знайти в іншому місці:

  1. Спускаємось нижче по сторінці і бачимо розділ «Поповнити або перекласти».
  2. Натискаємо на варіант «Перекласти з телефону на телефон».
  3. Введіть у форму свій номер та телефон одержувача.
  4. Вкажіть суму.
  5. У правій частині віконця сума переказу вказується вже разом із комісією.
  6. Натисніть «Оплатити».

Як у попередньому варіанті, потрібно підтвердити цю операцію.

2. Послуга «Мобільний переклад»

Цей спосіб перекладу не вимагає підключення до Інтернету. Щоб відправити гроші, потрібен лише телефон та знання спеціальної комбінації для відправки з мобільного.

Виконайте прості дії:

  1. Наберіть на екрані телефону таку команду: 145номер Білайнсума. Телефон можна вводити з 8 і без.
  2. Натисніть кнопку виклику.
  3. Підтвердіть перерахування коштів.

Операція має масу обмежень та правил. Вибирати суму потрібно так, щоби не перевищити ліміт. У цьому рахунку після операції може бути залишок щонайменше 10 рублів. Причому обмеження стосуються не запитуваної суми, а загальної – з урахуванням комісії.

Тому, щоб не помилитися і вказати суму, перевірте її за допомогою команди. Наберіть 104. На екрані з'явиться відповідь, скільки можна переказати і чи доступна ця послуга взагалі.

3. Сторонні ресурси

Користуватися сторонніми сайтами для онлайн-перекладів не рекомендується. Комісії вони ще вищі, ніж під час використання сервісів оператора. При цьому можна нарватися на шахраїв, які полюють за даними користувачів, щоб вкрасти їхні електронні гроші.

Заборона перекладу

Мобільні переклади завжди пов'язані з певним ризиком, особливо при використанні неперевірених ресурсів. Якщо шахраї отримали дані абонента, вони можуть надалі переказувати кошти з його рахунку.

Щоб цього не відбувалося, можна підключити послугу «Заборона грошових переказів». У цьому випадку ніхто, у тому числі й сам абонент, не зможе переказувати гроші з мобільного рахунку.

Способи управління послугою:

  • Щоб отримати інформацію про послугу, напишіть на телефоні запит 179 і натисніть на дзвінок. Відповідь прийде в СМС.
  • Для підключення послуги надішліть з мобільного команду 1790.
  • Щоб відключити її, зателефонуйте за номером 611 і попросіть оператора про це. Потрібно продиктувати свої паспортні дані.
  • Інший варіант відключення – самостійно в Особистому кабінеті.

Підключення та відключення послуги – безкоштовно.

Комісії та обмеження

Діють ліміти на суму переказу:

  • Мінімальний платіж - 10 руб.
  • Максимальна разова сума - 1000 руб.
  • За 1 день – не більше 5000 руб.
  • Кількість переказів на добу – не більше 10.

Щоб абоненту була доступна послуга платежу через сайт або USSD-запит, він повинен відповідати умовам:

  • Використовувати номер більше 2 місяців.
  • Хоча раз поповнити рахунок у сумі від 100 рублей.
  • На рахунку не мати заборгованості та непогашеного обіцяного платежу.

При здійсненні оплати з рахунку мобільного телефону передбачена комісія 7% + 5 руб.

Якщо необхідно перевести з номера Теле2 на Білайн гроші, то для цього є зручні сервіси – через інтернет і без підключення до мережі, маючи під рукою тільки телефон. Проте через операції з мобільним балансом не обійтися без комісії. Тому, якщо не хочете переплачувати, використовуйте інший спосіб переказу коштів, наприклад, з банківської картки.

Добре подумайте, перш ніж використовувати сторонні сервіси та невідомі сайти для переказу своїх коштів. Якщо не плануєте використовувати мобільний рахунок для платежів, для захисту можна підключити послугу заборони переказів.