Тариф-конструктор від Йота: опис

Anonim

Кілька років тому на Йоті працював безлімітний інтернет для смартфонів. Згодом його прибрали, залишившись тільки у старих абонентів – нові підключалися на оновлених умовах. З 24 червня 2019 року безліміт повертається – тепер він включений до нового тарифного конструктора Йота. Його особливістю стала надзвичайна гнучкість, що дозволяє відрегулювати кількість послуг з точністю до хвилини та гігабайт. Зустрічайте докладний опис нового конструктора.

Опис та особливості тарифу

Оновлений конструктор тарифів від Yota обійшов за гнучкістю тарифні плани всіх інших операторів. Тепер абоненти можуть вибрати рівно стільки хвилин, скільки їм потрібно для дзвінків протягом 30 днів – такий період оплати. Виберіть 54, 127, 846, 325, 1029 або будь-яку іншу кількість хвилин – гнучкість просто фантастична, що дозволяє сформувати тарифний план, що якнайкраще відповідає потребам абонентів.

Нова гнучка лінійка хвилин та інтернету від Йота включає:

  • Дзвінки по Росії - від 0 до 2000 хв з кроком 1 хв;
  • Мобільний інтернет – від 1 до 50 Гб з кроком 1 Гб (або безліміт);
  • Безлімітні SMS – за 50 руб.

Абонентська плата залежить від вибраного набору послуг. Мінімальний набір з 0 хв та 1 Гб інтернету обійдеться для абонентів з Москви та Московської області в 225, 05 руб. Тариф на 100 хвилин і 3 Гб трафіку коштуватиме 335,06 руб. Складання з 500 хвилин і 30 Гб інтернету буде коштувати 546, 27 руб.Простий інтернет-безліміт без увімкнених хвилин обійдеться рівно в 390 руб - відмінне рішення для другої SIM-карти. Той же безліміт з доповненням на 2000 хвилин коштує 865, 30 руб.

Включений трафік витрачається на будь-які цілі, за винятком файлообмінних мереж – тут швидкість доступу обмежується до 32 кбіт/сек. При вичерпанні пакета швидкість знижується до 64 кбіт/сек, що робить користування мережними послугами практично неможливим. Також є можливість підключити безлімітні програми:

  • Соціальні мережі – це ВКонтакте, Інстаграм, Однокласники, Facebook, Twitter, Tinder та Periscope по 30 руб/шт;
  • Месенджери – WhatsApp, Viber, Skype, Imo, WeChat та ICQ по 20 руб/шт;
  • Музика – SoundCloud, Zvooq, Google Music, Apple Music та Яндекс.Музика. Вартість 40 рублів за всі послуги разом;
  • Відеосервіси – це відеохостинг YouTube та сервіс ігрового стримінгу Twitch по 75 руб/шт;
  • Електронна пошта – безлімітний трафіку для Outlook, Яндекс.Пошти, Gmail та Mail.ru за 40 руб.

У новому літньому конструкторі 2019 року кількість безлімітних сервісів була розширена – сюди увійшли Imo, WeChat та стара добра «аська» (сьогодні майже «померла»), музичні портали, популярний серед ігроманів Twitch та сервіси електронної пошти (які і так витрачають мінімальні обсяги трафіку). Період оплати складає 30 днів, як і за основні послуги зв'язку.

Інші особливості та послуги

Цікавим доповненням до конструктора стала програма кешбек. Розмір винагороди становить 1-12% від витраченої суми. Кешбек нараховується протягом 1-90 днів із дня покупки. Отриманими коштами можна оплачувати будь-які послуги зв'язку Yota. Встановіть програму для своєї мобільної платформи з Google Play або App Store.

Особлива тарифікація міжміська на новому конструкторі відсутня - дзвінки по Росії оплачуються із замовленого пакета. Після вичерпання пакета вартість викликів становитиме 2,9 руб/хв. Вхідні на всій території Російської Федерації (включаючи Крим та Севастополь) – безкоштовні. Вартість SMS та MMS без підключеного безліміту – 3, 9 руб/шт. Дзвінки всередині мережі не тарифікуються.

Тарификація послуг зв'язку в Криму та Севастополі:

  • Вихідні в будь-якому напрямку по Росії - 2, 5 руб/хв;
  • Відправка SMS – 2, 5 руб/шт;
  • Мобільний інтернет – 2, 5 руб/Мб (інтервал тарифікації – 100 кб).

Включені пакети в цьому регіоні не працюють.

Як підключити

Щоб перейти на новий тариф-конструктор, скористайтесь мобільним додатком для смартфона.Відрегулюйте кількість хвилин та трафіку, підключіть безлімітні сервіси або безлімітні SMS, сплатіть замовлені пакети та приступайте до спілкування. Новим абонентам необхідно придбати SIM-карту у найближчому офісі Yota або у дилерському каналі продажу. Також можливе замовлення SIM-картки на сайті оператора. Вартість сімки становить 300 рублів – усі кошти зараховуються на счет.

Як відключити

Щоб перестати користуватися послугами Yota і уникнути списання абонентської плати (вона становить 225, 05 руб за мінімальний пакет з 1 Гб інтернету та 0 хвилин), просто не поповнюйте свій рахунок. У цьому випадку включається щохвилинна тарифікація - 2, 9 руб / хв місцеві виклики і 3, 9 руб / хв виклики по Росії. Щоб розірвати договір, зверніться до найближчого офісу обслуговування. Також можна встановити тимчасове блокування за телефоном 8-800-550-00-07.

Додаткові опції

Численні відгуки про Йоту рясніють повідомленнями з проханням повернути безлімітний інтернет для смартфонів.І він справді повернувся, причому лише за 390 руб. Але роздача трафіку на безліміті, що повернувся, платна - 50 руб за 2 години і 150 руб за 24 години роздачі.При виборі лімітованих пакетів роздача не обмежується.

Вартість SMS на новому конструкторі залишилася колишньою - 2, 9 руб/шт. Також залишилася можливість підключити безлімітні повідомлення лише за 50 руб/30 днів. Географія дії SMS – вся Росія, якісь ліміти на кількість повідомлень, що відправляються, відсутні.

Вичерпання пакетів хвилин та трафіку означає, що вони були вибрані неправильно. Але зміна обсягів набуде чинності лише з наступного періоду. Тому Йота запропонувала додаткові пакети - 200 хвилин за 200 рублів і 5 Гб за 120 рублів. Підключення доппакетів здійснюється через мобільний додаток.