Як вимкнути «Мегафон ТВ» на телефоні

Anonim

Підписка на «Мегафон ТБ» найчастіше відбувається без відома абонента. Перегляд невинного безкоштовного ролика спричиняє щоденні списування коштів з мобільного, тому в Мережі багато скарг на телебачення Мегафон. З рахунку починають постійно списуватися гроші.

Ось що пишуть користувачі. Aharybin: «…Сам наткнувся на 600 рублів списаних грошей. Працює ця фішка дивно. Я встановив мегафонівську програму з Мегафон.ТВ. Відфільтрував фільми, доступні за акцією (безкоштовно), переглянув один фільм. і Все .... Щодня по 19 рублів включився лічильник.Виявив я його, коли набігло 600 рублів ».

Уникнути витрат можна, вчасно правильно відключивши послугу. Щоб вимкнути «Мегафон ТВ», потрібно скористатися одним із онлайн-сервісів – на комп'ютері, смартфоні чи телевізорі. Якщо такої можливості немає, то завжди прийдуть на допомогу фахівці компанії – по телефону чи особисто в офісі.

З відключенням послуги зазвичай не виникає проблем. Все просто – потрібно відключити всі передплати, тоді абонентська плата припинить списуватися, а доступ до ТБ буде закрито.

1. Через мобільний додаток

Для сервісу створено окрему мобільну програму. Його можна безкоштовно скачати в Google Play та AppStore. Програма розрахована на Андроїди версії від 4.0 та iOS - від 7.0. Але це не так - передплата все одно залишається.

Щоб від неї відмовитися, потрібно зробити таке:

  • Відкрийте програму.
  • Авторизуйтесь.
  • У лівому куті екрана натисніть на значок меню.
  • Виберіть розділ «Пакети».
  • Відкриється список усіх ТВ-пакетів, що входять у передплату.
  • Активні підключення виділені зеленою галочкою у колі.

  • Натисніть свій варіант (наприклад, пакет «Блогери», «Максимальний»).
  • На сторінці його опису натисніть «Вимкнути пакет».

Підтвердіть, натиснувши на «ОК».

Обновіть сторінку зі списком. Тепер навпроти відключеного пакета немає зеленої позначки, але з'явилася кнопка для підключення.

2. Через особистий кабінет

Відключення передплати доступне на сайті сервісу. Тут абоненти можуть самостійно керувати послугою, підключати або відключати передплати каналів.

Щоб відключити «Мегафон ТВ» в особистому кабінеті, скористайтесь покроковою інструкцією:

  1. Зайдіть на сайт.
  2. У правому кутку натисніть кнопку вхід.
  3. Введіть номер телефону та пароль на сторінці авторизації.
  4. Натисніть значок поряд з номером у правому кутку сторінки.
  5. У меню, що випало, виберіть пункт «Мій профіль».
  6. Зліва в меню виберіть пункт «Пакети ТВ-каналів».
  7. Активні пакети каналів позначаються у статусі зеленою кнопкою.
  8. Для вимкнення натисніть кнопку-повзунок. Вона пересунеться вліво і стане сірою – це означає, що передплата відключена.

Щоб повністю скасувати передплату на «Мегафон ТБ», натисніть на всі активні кнопки. Якщо у списку каналів повзунки сірого кольору, значить, підключень немає.

3. Дзвінок оператору

Якщо відключитися через інтернет немає можливості, зателефонуйте оператору. Безкоштовний номер служби підтримки абонентів Мегафону – 0500. Після з'єднання вмикається голосове меню. Скажіть роботу, що потрібно перейти на спеціаліста.

Коли відповість оператор, попросіть його видалити передплату на «Мегафон ТВ». Консультант має доступ до всіх послуг абонентів.Але спочатку він має переконатися, що розмовляє з офіційним власником номера. Для цього абоненту потрібно назвати свої П.І.Б. та паспортні дані. Якщо все збігається з інформацією в системі оператора, то фахівець відключить передплату на ТБ.

Зв'язатися з оператором можна також електронною поштою. Надішліть своє запитання на адресу .

4. У програмі Smart TV

Якщо абонент дивився канали «Мегафон ТВ» на своєму телевізорі, значить, він користувався програмою для Smart TV. У ньому також можна видалити підписку, якщо потреби в ній більше немає.

Для цього потрібно зробити наступне:

  1. Переконайтеся, що телевізор підключено до Інтернету.
  2. Зайдіть до програми «Мегафон ТБ».
  3. Якщо програма не встановлена, її можна знайти в каталозі програм.
  4. При першому вході потрібно авторизуватися – ввести логін та пароль.
  5. В меню виберіть розділ з підписками.
  6. Вимкніть всі активні пакети.

Керування послугою на екрані здійснюється звичайним пультом.

5. Відвідування офісу оператора

Якщо самостійно відписатися від послуги не виходить, зверніться до офісу. Співробітники салону Мегафон завжди допоможуть у відключенні послуги на прохання абонента. Це безкоштовно. Потрібен лише паспорт – приймати такі заявки менеджери офісу можуть лише від абонентів, на яких оформлений їхній номер.

Якщо сім-картка офіційно належить іншій людині, то допомогти офісні консультанти не зможуть. У цьому випадку доведеться справлятися своїми силами.

Вимкнення «Мегафон ТБ» проводиться тільки в інтернеті або через співробітників компанії. На деяких сайтах пишуть, що видалити послугу можна через USSD-команди та СМС, насправді таких способів не існує.

Деактивація ТБ безкоштовна. Доступ до перегляду каналів продовжується до закінчення дії абонентської плати. При щоденному списанні коштів послуга блокується відразу після вимкнення.