Як дізнатися залишок трафіку на Білайні

Anonim

Якщо необхідне постійне відстеження трафіку, щоб гігабайти завжди були перед очима, встановіть спеціальну програму. Також перевірити трафік на Білайні можна і через інтернет з комп'ютера чи смартфона, відправкою команди або дзвінком до контактного центру.

Така перевірка необхідна на тарифах із включеними пакетами послуг. Також трафік відстежують абоненти, на номерах яких підключені інтернет-опції, наприклад, Хайвей.

Перевірка залишку трафіку на Білайн

Для відстеження пакетів послуг абоненти можуть використовувати системні команди та дзвінки на короткі номери. Для користувачів інтернету є зручні сервіси – особистий кабінет та додаток «Мій Білайн».

Також можна попросити допомоги у спеціаліста – електронного чи живого. для цього є номер технічної підтримки.

SMS та USSD-команди

Перевірити залишок трафіку можна простою командою. Наберіть 102 і натисніть дзвінок. На екрані з'явиться не лише поточний баланс, а й залишки пакетів послуг.

Інший варіант – зателефонувати за номером 06745. Автовідповідач повідомить про прийняття заявки. Через 1–2 хвилини надійде СМС із залишками пакетів. У повідомленні буде вказано кількість мегабайт, хвилин та SMS, які доступні абоненту.

Голосове меню

Зателефонуйте за номером 0611. Необов'язково зв'язуватися з оператором. Дізнатись, скільки залишилося трафіку, можна через робота. Задайте йому своє запитання (просто скажіть "залишок трафіку") і він відповість. Якщо незручно говорити, можна перейти на керування через натискання клавіш – він запропонує такий варіант.

Якщо потрібно все ж таки зв'язатися з живим фахівцем, скажіть про це електронному помічнику або натисніть 0, коли робот озвучить всі варіанти дій.

Особистий кабінет

Залишки трафіку можна переглянути на офіційному сайті Beeline. Для цього потрібно авторизуватись. Натисніть на жовту кнопку «Особистий кабінет» та введіть номер та пароль. Якщо немає постійного пароля, запитайте одноразовий код за СМС.

На головній сторінці особистого кабінету нікуди натискати не потрібно – тут одразу показані залишки послуг. Після розділу з описом тарифу та станом балансу розписано всі пакети - мобільний інтернет, хвилини та SMS.

«Мій Білайн»

Мобільний додаток влаштований так само, як і особистий кабінет, але адаптований спеціально для смартфонів.Встановіть програму через Google Play або AppStore. Для входу використовуйте той самий пароль, як у власному кабінеті на сайті. На головній сторінці показано всі залишки пакетів.

Як подивитися, скільки залишилося інтернету на планшеті

Користувачам планшетів доступні всі перелічені варіанти перевірки трафіку на номері. Але в деяких моделях відсутня функція надсилання USSD-запитів та голосових дзвінків. У цьому випадку залишається перевірку через інтернет.

Для планшетів найзручніший варіант – це додаток «Мій Білайн». Одним натисканням на піктограму програми можна на екрані побачити інформацію щодо залишків трафіку та поточного стану балансу.

Для перевірки трафіку на iPad зайдіть до «Налаштування» –> «Стільникові дані» –> «СІМ програми». Натисніть на "Мій Білайн". Тут виберіть пункт «Мій баланс» та перевірте свій трафік.

Як дізнатися залишок на модемі Білайн

У спеціальній програмі для керування модемом можна відстежувати стан рахунку та залишки інтернету. Вона встановлюється автоматично при першому підключенні комп'ютера або ноутбука.

Відкрийте програму та виберіть розділ «Статистика». У ньому зібрані відомості щодо чинного підключення. Нижче є фільтр. Введіть період, за який потрібно дізнатися витрачений трафік. На екрані з'явиться кількість витрачених гігабайт.

Другий спосіб – це особистий кабінет. Зареєструйтесь на сайті Білайн за тією сім-карткою, що використовується в модемі. Принцип використання сервісу такий самий, як для смартфона.

Третій варіант – переставити сім-карту в телефон і використовувати будь-який із перелічених у статті способів перевірки.

Як постійно відстежувати трафік на Білайні

Для цього є спеціальна послуга – «Баланс на екрані». Стан рахунку та залишки пакетів розміщуються на екрані смартфона у вигляді віджету. З цією опцією не потрібно виконувати якісь дії для перевірки трафіку – просто візьміть до рук телефон і подивіться актуальну інформацію про рахунок.

Команди для управління послугою:

  • 110901 - підключення.
  • 110902 - дізнатися, чи підтримує телефон послугу.
  • 110900 - відключення.

Послуга платна - за використання знімається щоденна абонентська плата - 1, 01 руб/добу. Доступна для абонентів передплатної системи. Працює в домашньому регіоні та по Росії в зоні розповсюдження мережі Білайн.

У оператора Білайн є різні способи перевірки трафіку, так що абоненти можуть вибирати найзручніший для себе. Всі дзвінки, USSD-запити та відправлення SMS на службові номери безкоштовні для клієнтів Білайн.