Тариф «Ігровий» від Ростелеком для World Of Tanks: як підключити

Anonim

Важко знайти молоду людину, яка зовсім не чула б про таку популярну гру, як World of Tanks. Ця захоплююча гра активно рекламується в інтернеті та по телевізору для залучення нових користувачів. Тариф ігровий від Ростелеком дозволяє відразу отримати преміум-аккаунт, не переплачуючи при цьому. Тепер достатньо лише оплатити інтернет та користуватися всіма можливостями гри.

Тариф «Ігровий»: опис та вартість

Першочерговим завданням гри World of Tanks є участь у військових боях з іншими учасниками та створення власної бази танків, яку потрібно постійно модифікувати.Примітною є те, що для покупки танків та їх модифікації можна вкладати справжні гроші, а якщо обліковий запис має досить високий рейтинг, то на такій грі можна і заробляти.

Як і інші мережеві ігри, танки мають кілька тарифних планів щодо купівлі аксесуарів. Це можуть бути самі танки або супутні їм товари.

При підключенні до цього тарифного пакету, користувач отримує:

  • швидкість інтернету 100 Мб в секунду
  • місце на Яндекс.Диску об'ємом 100 ГБ.

Ціна послуги становить 850 рублів на місяць. В рамках пакету абоненту доступні такі послуги:

  • Преміум-аккаунт на весь час роботи ігрового тарифу.
  • Радянський модернізований танк Т-44-100 преміум-класу.
  • Три різних камуфляжу, призначених для ведення боїв у різних умовах.
  • Місце в ангарі.
  • Чудово навчений танковий екіпаж з крутим навичкою «Бойове братство».

Крім цього, в рамках пакету користувач отримує два ексклюзивні написи, які дозволяють виділити свою техніку на тлі інших гравців. За бажання можна купити недорогу преміум техніку WoT.

Ексклюзивний танк разом з преміум-акаунтом стане справжньою гордістю ангару, а також добувачем кредитів та досвіду.

Переваги

Підключення до цього тарифу дає можливість гравцеві «Ворлд оф Танкс» швидко підвищити якість власної танкової бази над рештою учасників гри. Елітна техніка, яку отримує гравець – це не єдина перевага цього тарифу. Ростелеком дає можливість своїм абонентам отримати ексклюзивні бойові машини, які вважаються величезною рідкістю в танкових онлайн-боях.

Гравці можуть отримати танк і одночасно преміум-аккаунт, які відкриває величезні можливості у грі. Гравцю немає необхідності витрачати гроші на оплату преміум-акаунту, він уже включений у пакет. Все, що потрібно для захоплюючої та цікавої гри, – це підключення до інтернету.

Тарифний пакет доступний до підключення тільки для повнолітніх росіян. Щоб дізнатися все докладно щодо підключення в тому чи іншому регіоні, слід звернутися до кол-центру провайдера за місцем проживання.

У різних регіонах Російської Федерації вартість підключення до тарифного пакету відрізняється.

Акція «World of Tanks»

Ростелеком пропонує пройти тест-драйв за зниженою ціною. Для цього на сайті натискають на кнопку підключитися і грають на втіху.

В рамках дії тарифного пакету абонентам доступний не лише необмежений преміум-аккаунт на весь час дії тарифу. З липня 2017 року всім абонентам став доступний військовий корабель «Адмірал Макаров», з командиром та слотом, а також трьома очками навичок.

Завдяки акції абонент може брати участь у боях, як на суші, так і на морі. Примітно, що дія преміум-акаунту поширюється одночасно на дві гри.

Як підключити тариф

Підключити тариф з танками нескладно, для цього необхідно дотримуватися такої інструкції:

  • Авторизуються в єдиному особистому кабінеті від Ростелекому;
  • Переходять на сторінку домашнього інтернету та змінюють тариф на свій розсуд;
  • Щоб прив'язати обліковий запис World of Tanks до Ростелеком, слід натиснути на кнопку підключити обліковий запис Wargaming.net;
  • Далі вводять свій логін та пароль, після чого підтверджують підключення;
  • Як тільки буде натиснута кнопка «Активувати», в ангарі з'являється унікальний танк Т-44-100, який уже включає навчений екіпаж і навичку «Бойове братство».

Підключають танки через особистий кабінет, там же вводять обліковий запис і при необхідності поповнюють рахунок.

Як відключити

Виключають танки теж через особистий кабінет. Для цього навпроти налаштування бігунок переводять у неактивне становище. Автоматичне відключення відбувається в тому випадку, якщо абонент довго не поповнює мобільний рахунок, в даному випадку послуга вважається відключеною за ініціативою абонента.

Додаткові бонуси

На сайті можна знайти детальну інформацію про нарахування додаткових бонусів. Бали нараховуються за стаж, тобто чим більше часу користувач зареєстрований у грі, тим більше бонусних балів він отримує.