Тариф "Скрізь онлайн" від Теле2: опис

Anonim

Активним інтернет-користувачам потрібні тарифні плани з великими пакетами трафіку та додатковим сервісом. Цим вимогам відповідає тариф «Всюди онлайн» Теле2. Його остання версія з'явилася у червні 2019 року. Пропозиція включає безліч пакетів послуг з безлімітами та мінімальною абонентською платою. Зустрічайте детальний опис тарифного плану.

Опис тарифу

«Скрізь онлайн» – тарифний план пакетного типу. Його аудиторію складає активна молодь, яка користується інтернетом, соціальними мережами та месенджерами. Для цього його наповнили кількома інтернет-пакетами.Перша версія тарифу містила додатковий пакет безкоштовного Wi-Fi у московському метро, ​​але згодом його прибрали – він діє у абонентів, які встигли підключитись до червня 2019 року. Для інших передбачені додаткові опції для вигідного спілкування.

Абонентська плата на тарифі «Скрізь онлайн» складає 500 руб/міс.

  • 40 Гб інтернету – цього вистачить на будь-які потреби, починаючи від щоденного серфінгу і закінчуючи завантаженням файлів;
  • Безлімітний трафік для соціальних мереж – це традиційні для Росії ВКонтакте, Однокласники, надпопулярний Instagram і менш популярний Facebook;
  • Безлімітний трафік для месенджерів – до списку увійшли WhatsApp, Viber і непопулярний ТамТам;
  • Безлімітний трафік для програм «Звук» та «Теле2 TV» – мобільне телебачення та прослуховування музики без додаткових витрат на трафік. Пакети каналів оплачуються за окремою таксою – від 9 руб/добу;
  • 500 хвилин на будь-які російські номери - поширюється на місцеві та міжміські дзвінки по всій країні;
  • 50 SMS у будь-яких російських напрямках – мінімальний SMS-пакет для крайніх потреб.
Також сюди увійшов безліміт всередині мережі по всій Росії - він не зачіпає основний пакет хвилин, як це реалізовано в інших стільникових операторів. Дзвінки по Росії витрачаються окремо, дзвінки на Теле2 - окремо.

Вартість інших послуг зв'язку:

  • Дзвінки по регіону підключення і всієї Росії – 1, 5 руб/хв, незалежно від напрямку;
  • SMS по домашньому регіону понад пакет – 1, 5 руб/шт;
  • SMS на російські мобільники - 2, 5 руб/шт;
  • MMS попри всі російські номери – 5, 5 крб/шт;
  • SMS на міжнародні напрямки – 5, 5 руб/шт.

Ця тарифікація зберігається на всій території Росії, що важливо для мандрівників. У поїздках РФ діють всі включені пакети, зокрема безліміт на номери Теле2 по всій Росії.

Роумінг у Криму та Севастополі

При знаходженні в Криму для абонентів Теле2 діють альтернативні умови тарифікації. які набрали чинності з 1 червня 2019 року. Вихідні Росією (зокрема місцеві дзвінки) коштують 3 крб/хв, SMS і MMS – 3 крб/шт. Відправка SMS на міжнародні номери – 5, 5 руб/шт, MMS у тому напрямку – 3 руб/шт. Інтернет оплачується помегабайтно - 3 руб/Мб (включені пакети не працюють).

Міжнародний зв'язок

Виклики в інші країни тарифікуються за стандартним прайс-листом. Дзвінок до країн СНД обійдеться в 30 руб/хв, до Європи та країни Балтії – 49 руб/хв.Дзвінки в інших міжнародних напрямках коштують 69 руб/хв. Найдорожче стоять виклики на супутникові телефони всіх операторів - 399 руб/хв.

Як підключити

Давайте подивимося, як перейти на тарифний «Всюди онлайн». Усього передбачено чотири способи:

  • В особистому кабінеті Теле2 – авторизуйтесь, пройдіть до розділу з тарифними планами та виконайте перехід;
  • У мобільному додатку «Мій Теле2» – перехід виконується за аналогією з особистим кабінетом;
  • USSD-командою 6306;
  • В офісах обслуговування Теле2 після пред'явлення паспорта.

При переході на тариф абонентська плата списується в повному обсязі в день підключення, далі – щомісяця в аналогічну дату. Також можливе підключення з перенесенням номера від іншого оператора – заповніть заявку на сайті Теле2 або у найближчому офісі.

Як відключити

Для вимкнення тарифу виберіть будь-який інший тарифний план і виконайте перехід. Це можна зробити за допомогою USSD-команд (вони опубліковані на нашому сайті та на сайті Теле2), через особистий кабінет або мобільний додаток, а також у фірмових офісах Теле2 при пред'явленні паспорта.

Додаткові функції

На тарифі «Скрізь онлайн» від Теле2 передбачені додаткові опції та функції:

  • «Діліться гігабайтами» – передайте невикористаний трафік іншим абонентам з кроком 1 Гб. Об'єм пакетів варіюється від 1 до 30 Гб. Передача здійснюється безкоштовно, термін дії одного пакета - 7 днів (одержувач може продовжити його до 30 днів за 50 рублів зі свого рахунку);
  • Перенесення залишків – невикористані залишки хвилин, SMS та гігабайт автоматично переносяться на наступний місяць (але не накопичуються). Спочатку використовуються перенесені послуги, потім основні;
  • «SOS-пакет» – 3 дні безкоштовного користування навігаційними сервісами та месенджером WhatsApp при обнуленні балансу або виходу в негативну зону;
  • «Хто дзвонив» – надається з абонентською платою 0, 5 руб/добу, інформує про пропущені дзвінки, коли телефон був вимкнений або знаходився поза зоною дії мережі. Якщо послуга не потрібна, вимкніть її через особистий кабінет або мобільний додаток. Також можна скористатися USSD-командою 155330.

Також на тарифі «Скрізь онлайн» включено дві опції для поїздок. Перша - "Безлімітний інтернет за кордоном" з абонентською платою 350 руб/добу (списується за фактом користування мобільним інтернетом), відключається USSD-командою 14370. Друга – «Інтернет на півострові» для поїздок до Криму та Севастополя, надається з абонплатою 300 руб/добу (за фактом користування інтернетом), відключається USSD-командою 14350.

Тариф «Скрізь онлайн» вийшов вигідним для активних інтернет-користувачів.Включених пакетів вистачить для активного користування інтернетом. Це майже безліміт, якщо не качати торренти та не захоплюватися переглядом відео. Тим більше що абонплата складає всього 500 руб/міс, а відгуки про тариф здебільшого носять позитивний характер (висловлювання користувачів, які вміють викликати на себе десятки мобільних підписок, не беремо до уваги).