"Соціальний" тариф від Теле2: опис

Anonim

17 червня 2019 року було запущено «Соціальний» тариф від Теле2. На відміну від білайнівського аналога, він доступний у всіх російських регіонах, вирізняючись низькою абонентською платою. Зустрічайте докладний опис нового тарифного плану.

Опис тарифу

Тариф «Соціальний» створений для пенсіонерів, людей з обмеженими можливостями та військовослужбовців (у тому числі і колишніх) Він включає обмежену кількість послуг зв'язку за мінімальної абонентської плати, дозволяючи дзвонити та користуватися мобільним інтернетом. Цей тариф підійшов би малоактивним людям, але підключення до нього обмежене – на одного абонента повинен припадати лише один номер з цим тарифним планом (ТП).

Розглянемо наповнення даного ТП:

  • 3 Гб мобільного інтернету – цього мало, але для отримання повідомлень від додатків, роботи з електронною поштою та рідкісного серфінгу більш ніж достатньо. До того ж вдома та у громадських місцях можна користуватися точками доступу Wi-Fi;
  • Безліміт для соціальних мереж та месенджерів – до списку увійшли WhatsApp, Viber та ТамТам, ВКонтакті та Однокласники. Це найпопулярніші в Росії послуги, якими користується більшість росіян. Соцмережі дозволять викладати фотографії, відеоролики та пости, переглядати стрічки інших користувачів. За допомогою безліміту для месенджерів здійснюється обмін повідомленнями, файлами та голосовими повідомленнями, здійснюються аудіо- та відеодзвінки;
  • Безлімітний трафік для навігаційних сервісів – необмежене користування такими сервісами, як «Яндекс.Карти», «Яндекс.Транспорт» та «Яндекс.Навігатор».Можна прокладати пішохідні та автомобільні маршрути, вивчати маршрути міського транспорту, шукати різні об'єкти на картах, переглядати панорами;
  • 100 хвилин на місцеві номери та телефони Теле2 по всій Росії – більш ніж достатньо для рідкісних дзвінків. Причому частину викликів можна здійснювати через месенджери та соціальні мережі. Дзвінки понад пакет - 1, 95 руб / хв по всій Росії;
  • Безліміт на місцеві номери мережі Теле2 – він не зачіпає основний пакет хвилин, відкриваючи необмежену внутрішньомережеву спілкування;
  • 100 SMS по домашньому регіону – SMS втратили свою популярність, але іноді вони таки потрібні. Наприклад, для спілкування з тими, хто досі не придбав смартфон. SMS понад пакет – 1, 95 руб/шт.

Тарифний план «Соціальний» від мобільного оператора Теле2 надається з абонентською платою 150 руб/міс. В регіонах її розмір відрізняється - наприклад, абоненти з Краснодарського краю платять за тариф 100 руб/міс при тому ж наповненні. Жителі Санкт-Петербурга та Ленінградської області платять по 120 руб/міс. Уточніть розмір абонентської плати для свого регіону на офіційному сайті Теле2, вказавши місце проживання.

Плюси та мінуси ТП «Соціальний»

Позитивні риси тарифу:

  • Максимум послуг за мінімальної абонентської плати;
  • Безлімітні месенджери та соцмережі для економії на дзвінках та текстовому спілкуванні;
  • Діє на всій території Росії.

Недоліки:

  • Недоступність тарифу для звичайних абонентів, які не потребують великих обсягів послуг – він розрахований на обмежене коло осіб, які мають право на соціальні пільги;
  • Помісячна абонентська плата – на цьому ТП була б прийнятна добова абонплата;
  • Внутрішньомережевий безліміт діє тільки всередині домашнього регіону, а не по всій Росії.

Головний недолік - при знаходженні на території Амурської та Астраханської областей, Республік Саха (Якутія), Башкортостан, Дагестан, Інгушетія, Кабардино-Балкарія, Калмикія, Карачаєво-Черкесія, Північна Осетія - Аланія та Чечня, території Забайкальського, Хабаровського та Ставропольського краю, а також у Ненецькому та Чукотському АТ понад 30 днів, абонплата збільшується на 100 рублів. При поверненні додому абонплата зменшується до первісного значення.

Як підключити

Давайте подивимося, як перейти на ТП «Соціальний» від Теле2.

Оператор має право вимагати повторне підтвердження документів шляхом надсилання SMS-запиту. На це абонент має 3 дні. Якщо абонент не надасть документів, що підтверджують, він автоматично переводиться на тариф «Моя розмова» з альтернативними умовами тарифікації. Аналогічні заходи торкнуться тих, хто оформив кілька номерів із тарифом «Соціальний» на одного й того ж абонента.

Як відключити

Вимкнення виконується шляхом переходу на будь-який інший тарифний план. Це можна зробити в офісах, особистому кабінеті чи мобільному додатку. Повторний перехід на «Соціальний» здійснюється тільки в офісах.

Додаткові опції

Якихось додаткових опцій, створених спеціально для «Соціального», немає. Виняток становлять додаткові пакети інтернету - їх обсяг становить 500 Мб по 50 руб. Максимальна кількість пакетів – 20 шт. Для відмови від них наберіть 1557150.

Який тариф обрати – «Соціальний» або без абонентської плати

Єдиним тарифом без абонплати є «Класичний». Усі місцеві дзвінки на ньому коштують 2 руб/хв. Якщо тривалість дзвінків за місяць становить менше 75 хвилин (менше 2, 5 хвилин на день) та абонент не користується інтернетом, йому вигідніше скористатися «Класичним».Інтернет-користувачам (а інтернетом користуються і пенсіонери) вигідніше скористатися «Соціальним» – тут представлені 3 Гб інтернету та безліміти для месенджерів та соціальних мереж.