Вока ТБ від Велком: тарифи

Anonim

Послуга від Велком «Вока ТВ» – це онлайн-телебачення для смартфонів та планшетів, яке дозволяє перетворити гаджет на справжній кінотеатр. Завдяки цій послузі дивитися цікаві передачі та кінофільми можна в будь-якому місці та у відповідний час. Новим абонентам надається можливість 7 днів безкоштовно користуватися послугою. Телебачення позиціонується як одне рішення для будь-якого пристрою з можливістю отримати доступ до різноманітного відеоконтенту.

Що таке Voka

Voka TV – це послуга, яка дозволяє за допомогою спеціальної програми без обмеження переглядати улюблені телепередачі та кінофільми в режимі реального часу.Ця програма доступна на будь-яких операційних системах. Крім того, дивитися відео можна і безпосередньо на сайті voka.tv.

Працює ця послуга на умовах передплати. Абонентам є кілька пакетів послуг, тому вибрати потрібний контент можна самостійно. Передплата оновлюється автоматично на кожен наступний день і діє доти, доки абонент самостійно її не відключить.

На яких пристроях працює

З послугою «Вока ТВ» переглядати відеоролики можна на:

  • мобільних пристроях – на телефоні, планшеті;
  • комп'ютері та телевізорі;
  • приставках Xiaomi Mi Box, Redbox Mini та телевізорах від виробників Sharp, Sony, Philips на ОС Android TV або Apple TV.

Для перегляду улюблених передач та фільмів слід пройти на сайті voka.tv авторизацію.

Якщо з абонентом укладено типовий договір на надання послуг зв'язку, то при перегляді відеороликів трафік зовсім не витрачається. Якщо відеоролики переглядаються безпосередньо на сайті компанії, то жодні пакети не тарифікуються, крім MEGOGO.

Використовувати програму Вока можна як у мережах Велком, так і в мережах інших провайдерів в Білорусі. трафік оплачується за тарифами компаній, що надають доступ до інтернету.

Послуга перегляду телебачення недоступна при частковому блокуванні окремих сервісів та при повній забороні зв'язку. Обмежується перегляд та при відключенні абонента від зв'язку, в даних випадках оплата за послуги не береться.

Тарифні плани та телеканали

Оператор передбачив кілька тарифних пакетів. Схожі вони лише тим, що в них немає обов'язкового початкового внеску (у розцінки у статті вказані у білоруських рублях).

  1. VOKA ТБ на 1 день. Абонентська плата складає 0,44 рубля на добу. Варто враховувати, що список каналів, доступних для перегляду, може змінюватися.
  2. VOKA ТБ на 30 днів. Вартість послуги за місяць 6, 90 рубля. Абоненту доступні пізнавальні передачі, кінофільми та мультфільми.
  3. VOKA ТВ+ на 30 днів. Абонплата складає 8, 9 рубля на місяць. Тут є тисячі фільмів та серіалів на будь-який смак.
  4. VOKA ТБ та MEGOGO. Вартість послуги складає 10, 50 рублів на місяць. На перегляд доступний контент від кінотеатру MEGOGO.
  5. VOKA відео на 30 днів. Ціна цього пакета 5, 40 рубля на місяць.
  6. Чарівний світ Disney. Абонентська плата складає 3, 90 рублів на місяць. Улюблені мультфільми у відмінній якості та без реклами.
  7. Амедіатека на 30 днів. Вартість пакету 9, 90 рублів на місяць. До перегляду доступні всі фільми від популярного онлайн-кінотеатру Amediateka.
  8. MEGOGO на 30 днів. Ціна пакету 6,45 рубля на місяць. До перегляду доступний контент від однойменного кінотеатру.
  9. VOKA «Все включено» на 30 днів. Абонентська плата 19, 90р. у місяць. тут можна дивитися фільми та пізнавальні передачі від провідних онлайн-кінотеатрів.
  10. START на 30 днів. Абонплата складає 5, 25 грн. за місяць. Це пакет для всієї родини. Тут зібрано величезну кількість вітчизняних фільмів та серіалів. А для дітей підготовлено добірку казок та мультфільмів.
  11. ivi на 30 днів. Вартість послуги складає 6, 45 грн. 30 днів. Великий каталог кінофільмів та мультфільмів у відмінній якості та абсолютно без реклами.

У всіх пакетах послуг передбачено пробний період 7 днів, оплата за цей час з абонента не стягується.

Як підключити

Щоб підключити послугу ВОКА, абоненту потрібно дотримуватися такої інструкції:

  • Потрібен доступ в інтернет. На смартфоні підключають та налаштовують цю опцію. Послугою можна користуватися і в режимі вай-фай, підключившись до будь-якого провайдера Білорусі;
  • Скачують і потім встановлюють програму voka для смартфонів та різних планшетів. Зробити це можна в Google Play або App Store;
  • Для телевізорів SMART TV завантажити програму можна у фірмовому магазині Samsung, LG Content Store, попередньо зареєструвавши там акаунт;
  • Для оформлення підписки необхідно зареєструватися на офіційному сайті програми, використовуючи номер телефону, що діє. Він стане логіном, а пароль прийде СМС.
  • Далі проходять авторизацію на сайті та обирають відповідний пакет, на який оформлюють підписку. Для перегляду фільму або передачі слід натиснути на них і потім ввести особистий номер телефону, всього 9 цифр. На телефон надходить код, який потрібно вбити у відповідний рядок.

Якщо для перегляду використовується SMART TV (Samsung, LG), то авторизувати пристрій можна кількома способами. Зробити це можна за номером телефону, ввівши пароль. Запросити пароль можна через спеціальний мобільний додаток або через сайт voka.tv. Якщо використовується Смарт ТВ, то вводиться код із програми.

Як відключити

Вимкнути підписку на послуги ВОКА можна виключно в розділі «Підписки» в мобільних додатках або на офіційному сайті. Якщо з відключенням виникли якісь питання, завжди можна звернутися до найближчого офісу компанії та попросити про допомогу. Після відключення передплати на телефон надходить SMS-повідомлення.