Опція МТС «Скрізь як удома»: як підключити з телефону

Anonim

Опція від МТС «Скрізь як удома» зараз знаходиться в архіві, але до підключення доступна ідентична послуга «Скрізь як удома Росія». Вона стане справжньою знахідкою для тих людей, які часто подорожують країною. Тепер можна без обмежень користуватися послугами мобільного зв'язку, дзвінки та повідомлення тарифікуватимуться за цінами домашнього регіону. Усі вхідні дзвінки для абонента абсолютно безкоштовні, а вихідні оплачуються, виходячи з обраного тарифного пакета.

Детальний опис та умови

Опція «Скрізь як удома Росія» обійдеться абоненту в 5 рублів за добу.

Детальний опис опції:

  • При підключеній послугі всі вхідні дзвінки абсолютно безкоштовні.
  • Ціна вихідних на всі номери домашнього регіону і по всій Росії - 3 рублі за хвилину.
  • В рамках опції кожному абоненту надає 100 SMS-повідомлень на добу. Після того, як ліміт вичерпано, повідомлення оплачуються на базових умовах. Кількість СМС, що залишилися, завжди можна уточнити, відправивши короткий запит 1001 і натиснути кнопку виклику.
  • Мобільний інтернет у будь-якій точці Росії доступний на умовах базового тарифу і за тією ж ціною.
  • Якщо одночасно підключається послуга «Скрізь як вдома Smart», то всі безкоштовні хвилини та повідомлення спочатку витрачаються з опції «Смарт», а потім тарифікація йде за цінами «Скрізь як удома Росія».
  • Оплата за цю опцію списується раз на добу, незалежно від російського регіону, де абонент знаходиться. Плата за першу добу списується відразу при підключенні.

При відключенні сервісу вихідні виклики та повідомлення починають оплачуватись за базовими тарифами, що діють у поїздках РФ.

Як підключити «Скрізь як вдома»

Підключити опцію може будь-який абонент МТС. Щоб активувати послугу:

  • Слід набрати спеціальний USSD-запит 111528 і потім натиснути на кнопку зателефонувати. Після набору цієї комбінації символів на телефон надходить повідомлення, де є вся інформація про виконання запиту.
  • Керувати сервісом, а також змінювати його налаштування можна в особистому кабінеті. В особистому кабінеті можна подивитися не тільки інформацію про чинний тариф, але також поповнити рахунок та відключити/підключити різні опції.
  • Зробити всі необхідні комбінації можна з телефону в мобільному додатку МТС.

Якщо жоден із цих варіантів підключення не підходить, то завжди можна зателефонувати до кол-центру та попросити допомоги. Підключитися до послуги можна і в будь-якому офісі МТС.

Переваги та недоліки опції

У даної опції є кілька переваг, завдяки яким вона така популярна у мандрівників:

  1. Всі вхідні дзвінки на території Росії безкоштовні.
  2. На всі вихідні дзвінки територією Росії діє єдина ціна, немає необхідності підключати роумінг.
  3. Послуга доступна по всій території країни, де є доступ до мережі МТС.
  4. Опція працює в Криму та Севастополі.

Абоненти помітили і недолік даного сервісу - послуга сумісна не з усіма тарифними планами, слід уточнювати в особистому кабінеті абонента.

Як відключити послугу

Після повернення додому з подорожі відключити послугу можна трьома різними способами:

  • Набрати на телефоні комбінацію 111528, після цього потрібно слідувати інструкції, яка прийде на телефон.
  • Через особистий кабінет або в мобільному додатку, навпроти необхідної опції бігунок слід пересунути в неактивне положення.

При поверненні додому потрібно не забути відключитися від даної опції, оскільки без відключення щоденна оплата регулярно списуватиметься.