СМС «Контент» на Теле2: що це

Anonim

Абонентам Теле2 може знадобитися заборона контенту та підписок, оскільки оператор надає такі послуги та їх підключення не завжди відбувається за згодою клієнта. Такі опції не мають жодної користі, але їх оплата списується в подобовому режимі. Розглянемо особливості платних передплат Теле2 і всі способи їх деактивації.

Що таке «Контент» на Теле2

«Контент» - це інформаційне меню сім-карти, яке доступне всім абонентам оператора, що вставили її у свій смартфон. Воно має й іншу назву - «Мобільні підписки», і відображається не тільки на телефоні, а й в особистому кабінеті на сайті оператора або у додатку.

Використання контенту, який пропонує оператор, найчастіше платне, але подібне інформування (наприклад, «Гороскоп» або «Погода») не має жодної цінності, проте оплата знімається у подобовому режимі. Підключити передплату може відправка СМС або команди, дзвінок на короткий номер і навіть відповідь на будь-яку форму на сайті Теле2.

Якщо така послуга значиться у списку підключених, це означає, що за неї подобово знімається оплата. Абонент отримує контент у вигляді повідомлень або SMS з коротких номерів, які містять певну інформацію. Це можуть бути валютні зміни, погода, останні новини тощо. Тобто оператор просить платити за дані, які перебувають у вільному доступі у ЗМІ та інтернеті.

Всі витрати на платні підписки завжди відображаються при деталізації витрат. Запитати статистичні дані можна на сайті або через програму. У першому випадку вони будуть більш детальними.Їх можна використовувати за необхідності повернення коштів. Це можливо не завжди, але в деяких ситуаціях абонент здатний довести, що активація послуги відбулася проти його волі.

Відключення передплати

Окрім того, що можливо підключити заборону на підписки, будь-який користувач мережі може самостійно деактивувати непотрібні опції таким чином:

  • В ЛК;
  • через додаток;
  • по USSD-команді;
  • при особистому візиті в офіс або дзвінку до СП.

1. Через особистий кабінет

Щоб деактивувати опції через кабінет на сайті, необхідно:

  • авторизоваться в ЛК;
  • зайти в розділ меню «Управління підписками»;
  • вибрати зі списку потрібні пункти та натиснути на хрестики поряд або на кнопку «Видалити все».

Після цього всі підписки будуть автоматично відключені. .

2. У мобільному додатку

Підписки для смартфонів знаходяться у розділі «Послуги» в категорії «Платні». Знайти їх не важко - достатньо вивчити головну сторінку додатку. Воно доступне для користувачів пристроїв, що працюють на операційних системах Android та iOS.

3. USSD-команда

Для управління небажаними передплатами через команди існує дві комбінації. Абонент може скористатися будь-яким:

  • 189 - запит відомостей про поточні послуги, інформація про їх вартість та контент, що надається;
  • 931 - відключення небажаних опцій з актуального списку через інтерактивне меню або за допомогою інших команд.

Будь-яка дія зі списком послуг через комбінації обов'язково супроводжується повідомленням від оператора про те, чи була деактивована конкретна опція. Відключивши підписку, абонент отримає повідомлення з інформацією про її статус.

4. Дзвінок до служби підтримки

За бажання абонент може зателефонувати оператору в службу підтримки, щоб вимкнути непотрібні передплати особисто. Так само можна поставити заборону на їх активацію. Доступні номери:

  • 611 - для внутрішніх телефонів;
  • 8 (495) 97-97-611 - дзвінки з міських устройств.

5. Візит до офісу

При особистому візиті в офіс продажу необхідно обов'язково взяти з собою посвідчення особи, щоб фахівець компанії міг підтвердити право володіння сім-картою та управління послугами, підключеними до неї.

Теле2, як і інші оператори країни, співпрацює з численними партнерами, що надають різний платний контент на постійній основі. Але, крім цього, компанія пропонує і свої підписки, які не несуть ніякої практичної користі абонентам. Деактивувати їх можна будь-якої миті через внутрішній функціонал оператора.