Як зареєструватися в Google Play Music: підключення

Anonim

Гугл Плей Музика - реєстрація та налаштування програми на Андроїді

Відносно недавно у російських власників смартфонів з'явився ще один привід для радості - музика для Андроїд пристроїв стала ще доступнішою. Справа в тому, що почали офіційно працювати сервіси Google Плей музик. Однак відразу у багатьох користувачів постало питання – як реєструватися в системі, і який тарифний план краще вибрати. Рекомендується перед реєстрацією ретельно розібратися в цих питаннях.

Що таке Google Плей Музика

Google Play Музика – це сучасний музичний сервіс, призначений для телефонів, планшетів та інших пристроїв. Ті користувачі, які зареєструвалися в ньому, мають можливість слухати величезну кількість ліцензійних треків.

Цей сервіс припаде до душі всім меломанам

Додаток є онлайн-сховищем, в якому знаходяться мільйони пісень різних виконавців. Даний сервіс здатний зацікавити всіх користувачів незалежно від їх музичних уподобань. У Google Плей Музиці є вибір серед усіх існуючих жанрів. Крім того, спочатку він є абсолютно безкоштовним. Навіть з базовим обліковим записом користувач може зберігати сотні треків у своїй бібліотеці і не платити за це ні копійки.

Додаткова інформація! У програмі є функція радіостанції. Тільки тут плейлист, наповнюється виходячи з переваг користувача.

Підключення програми Гугл Плей Музика – реєстрація в ньому

Щоб почати користуватися програмою, спочатку в ній необхідно зареєструватися. Деякі пристрої Google Play Music перебувають у попередньо встановленому режимі. Але якщо це не так, то завантаження ніяких труднощів не викличе.

Гугл Плей не завантажує програми на андроїд

Для цього необхідно зайти в офіційний магазин Play Market і в рядку пошуку набрати Google Play Music. Після цього користувач повинен відразу переміститися у вікно програми, де його можна буде завантажити.

Коли додаток встановлений, до нього необхідно увійти. Система вимагатиме ввести дані гугл-акаунта. Якщо він є, створюється особистий кабінет і користувач може успішно завершує реєстрацію. Якщо ж особистого кабінету Google немає, його необхідно завести. Після підтвердження реєстрації, логін та пароль треба ввести в Google Музиці, щоб закінчити процес реєстрації.

Додаткова інформація! Після того як вхід виконано, всі композиції, що знаходяться на пристрої, завантажені або куплені в Плей Маркеті, будуть завантажені в новому сервісі.

У досвідчених користувачів проблем із встановленням не виникне

Вибір тарифного плану

Після того, як виконано встановлення програми Google Play Music, реєстрація завершена і програма готова до використання, необхідно вибрати відповідний тарифний план.

Як вийти з облікового запису Google Плей на андроїді - докладна інструкція

Всім користувачам, які вперше використовують програму, доступна 30-денна безкоштовна підписка. При цьому доступні такі опції:

  • можливість створювати власні плейлисти;
  • слухати улюблені треки найкращих виконавців;
  • користуватися радіостанцією без реклами.

Після закінчення 30-денного пробного періоду з рахунку почне щомісяця списуватися вартість передплати. Щоб цього не сталося, необхідно до закінчення терміну скасувати її. Для цього треба зайти Google Play Music, вибрати пункт меню "Налаштування", знайти там кнопку "Скасувати передплату" та натиснути її. При цьому, незалежно від того, коли це зроблено, користуватися сервісом можна до завершення розрахункового періоду.

Щоб користуватися програмою Google Play Music без будь-яких обмежень, доведеться оформити платний тариф. Оскільки всі пісні мають своїх правовласників і за їх прослуховування їм йдуть відрахування, користуватися сервісом безкоштовно постійно не вийде.

Можливо два варіанти тарифів:

  • Особистий. Коштує дешевше, користуватися можна лише з одного акаунта.
  • Сімейний. За такий тариф доведеться заплатити трохи більше, зате його функції доступні 6 акаунтам одночасно.

Оформити передплату можна або з пристрою на базі ОС Андроїд, або на офіційному сайті програми. Як варіанти оплати компанія Google пропонує кілька способів:

  • банківська картка;
  • баланс Google Play;
  • оплата безпосередньо з рахунку телефону.

Платна підписка дає користувачеві необмежений доступ до всієї бібліотеки Google Play Music. Він може додати свою музику до бібліотеки, прослуховувати будь-які треки без реклами та завантажувати їх для прослуховування в офлайн режимі.

Додаткова інформація! У Google Play Music вбудований офіційний медіаплеєр Android Music Player.

Щоб ознайомитись з функціоналом, краще спочатку оформити безкоштовну пробну передплату

Завантаження музики з Google Play Music

Як змінити акаунт в Google Плей на Андроїді

Після того, як реєстрація в Google Play Музика завершена, варто ознайомитися з усім функціоналом програми. Однією з його безперечних переваг є можливість завантажувати треки, що сподобалися, безпосередньо на пристрій. І хоча зробити це досить легко, потрібно знати основні тонкощі. При цьому процедура для мобільних пристроїв та персональних комп'ютерів має низку відмінностей.

Як завантажити музику на телефон

Якщо потрібно було завантажити один трек, то необхідно виконати таку послідовність дій:

  1. Включити програму.
  2. Знайти пісню, що сподобалася.
  3. Натиснути на її обкладинку.
  4. У спливаючому меню натиснути кнопку «Завантажити».

Якщо ж потрібно скачати всю музику з власної бібліотеки, то доведеться перейти до веб-версії програми. Тут необхідно створити плейлист та додати до нього всі потрібні треки. Після цього можна заходити в особистий кабінет на смартфоні і повторити ту саму процедуру, що і зі скачуванням однієї пісні.

Як завантажити музику на комп'ютер або ноутбук

Скачування пісень на ПК також відбувається за допомогою веб-версії Google Play Music. Тут потрібно знайти трек або альбом і натиснути на пункт меню, який виглядає як три точки. У спливаючому вікні натиснути кнопку "Завантажити" альбом. Ця функція можлива тільки якщо композиція знаходиться у власній фонотеці, в іншому випадку її доведеться спочатку купити.

Для завантаження великих колекцій рекомендується скористатися Google Play Music Manager

Таким чином, програма Google Play Music здатна зацікавити найвибагливішого користувача. Воно володіє зручним функціоналом, найбільшою на сьогоднішній день бібліотекою ліцензійних треків. Крім того, його дуже легко встановлювати та користуватися ним. Тому впоратися з цим зможе навіть недосвідчений користувач мобільних пристроїв.