Акція «Гіги за мізки» Білайн: опис

Anonim

Абоненти Білайн вже звикли отримувати додаткові гігабайти інтернету. Спочатку «гігі» нараховувалися за кроки, потім – за сон та цифровий детокс. Нова акція "Гіги за мізки" Білайн надасть бонусний трафік за читання книг. Акція стартувала 17 червня 2019 року, взяти участь у ній може кожен абонент, який має відповідні тарифні плани.

Опис акції

Наразі у Білайн вже діють три акції:

  • «Гіги за сон» – не торкайтеся смартфону вночі протягом 8 годин поспіль, отримайте 50 Мб інтернету або безкоштовну годину роздачі;
  • «Гіги за детокс» – аналогічні винагороди за перерви у користуванні смартфоном більше 2 годин поспіль на день;
  • «Гіги за кроки» – 100 бонусних мегабайт за 10 тис. кроків на добу.

Нововість «Гіги за мізки» покликана популяризувати читання, для чого використовується додаток «Bookmate». У ньому представлені як платні, і безкоштовні книжки, зокрема російська класика. Тут же є аудіокниги, але вони в акції не беруть участь – враховується лише традиційне читання.

Суть нової пропозиції – читати не менше 30 хвилин на день за умови постійного підключення до інтернету. затримкою не менше 1 години передаються до Білайну. Оператор аналізує отримані дані та нараховує бонуси – 50 Мб інтернету для тарифних планів із включеними пакетами або безкоштовну роздачу для тарифів із безлімітами. Нарахування бонусу підтверджується повідомленням від програми «Мій Білайн».

Безкоштовна роздача доступна тільки наступного дня після нарахування бонусу, тоді як мегабайти доступні відразу. Але використовувати їх необхідно до закінчення місяця, інакше вони згоряють. Активація роздачі можлива лише після отримання SMS з USSD-командою та до кінця поточної доби. Роздача в рамках кількох акцій не підсумовується - підсумовуються тільки мегабайти, що нараховуються.

Як підключитися до акції

Скористатися новітньою пропозицією від Білайна зможуть абоненти передоплатної системи розрахунків, які користуються тарифними лінійками «ВСЕМО», «Все в одному», «Сім'я» та деякими іншими. Повний перелік представлений на скріншоті – до списку увійшли чинні та архівні тарифні плани останніх років. Тарифи без включених інтернет-пакетів у бонусній програмі не беруть участь.

Щоб дізнатися тарифний план на Білайні, надішліть USSD-команду 11005, зателефонуйте на сервісний номер 067405, скористайтесь особистим кабінетом або мобільним додатком «Мій Білайн». При необхідності змініть тариф через додаток або кабінет – підійде будь-який сучасний тарифний план із пакетом трафіку або інтернет-безлімітом.

Для участі в акції виконайте такі дії:

  • Встановіть мобільний додаток «Мій Білайн» або перевірте версію вже встановленого додатка – вона має бути найостаннішою;
  • Прийміть умови та натисніть кнопку «Участь в акції» – тепер ви стали повноцінним учасником;
  • Отримайте SMS з посиланням на програму «Bookmate» та зареєструйтесь у ньому згідно з інструкцією, вказаною в SMS. Вже існуючим користувачам програми необхідно вказати у профілі свій номер телефону.

Все готово – читайте книги та отримуйте подарунки від Білайна. Додатковим бонусом стануть нові знання та вміння, почерпнуті із прочитаних видань. Не забудьте про вимоги до смартфону – він повинен працювати на операційній системі Android не нижче 5 версії та iOS не нижче 11 версії.

Як вважаються прочитані книги

Умови прості, залишилося тільки зрозуміти, скільки прочитати книг для отримання бонусу. Мінімальний добовий поріг складає 30 хвилин. Обдурити систему не вийде – читання не зараховується, якщо одна сторінка відкрита більше 5 хвилин або додаток відзначив надто високу швидкість перегортання творів. дійсно любить читати і хоче стати постійним користувачем «Bookmate».

Як витратити трафік

Ніяких обмежень та умов на витрату трафіку немає – витрачайте його на будь-які цілі разом з основним інтернет-пакетом. Але він діє лише після закінчення поточного місяця, далі подарункові мегабайти згоряють.

Як відключитися

Для відключення від акції зателефонуйте на безкоштовний сервісний номер 067412330. З цього дня нарахування бонусних мегабайт припиниться. При необхідності абонент може взяти участь повторно, скориставшись інструкцією.

У чому каверза

У самій акції ніяких каверз немає, все чесно – читаєте книги та отримуєте заслужені винагороди. Підводне каміння є лише у додатку «Bookmate». Вся справа в тому, що переважна кількість твору доступна тільки за підпискою. Преміум-аккаунт з доступом до всіх матеріалів (у тому числі аудіокниг) обійдеться в 499 руб/міс. У безкоштовному доступі знаходиться обмежена кількість видань – наприклад, до них увійшли твори класиків.