Перший день інтернету в роумінгу безкоштовно від Теле2: опис акції

Anonim

Оператор мобільного зв'язку Теле2 запустив акцію для мандрівників у зарубіжні країни – перший день інтернету в роумінгу безкоштовно. В акції беруть участь абоненти тарифного плану "Мій онлайн+". Зустрічайте детальну інформацію про нововведення.

Опис акції

Перший день перебування за кордоном найклопотливіший. Мандрівникам потрібно:

  • Знайти готель та прокласти до нього маршрут;
  • Дізнатися розташування магазинів, готелів, пам'яток;
  • Зв'язатися з родичами та повідомити про прибуття на місце;
  • Знайти найближчий пункт обміну валюти.

На покупку місцевої SIM-картки часу не залишається. І в цій ситуації допоможе Теле2, абоненти якого не платять за інтернет в перший день своєї подорожі. Акція з першим днем ​​безкоштовного інтернету діє всім абонентам тарифного плану «Мій онлайн+» з автоматично підключеною опцією «Безлімітний інтернет за кордоном». Ця можливість надається щомісяця, незалежно від терміну обслуговування абонента в мережі Теле2.

Як підключитися

Щоб підключити інтернет у роумінгу безкоштовно від Теле2, скористайтесь інструкцією:

  • Перевірте свій тарифний план та наявність зарубіжної інтернет-опції;
  • Упевніться у позитивному балансі особового рахунку;
  • Відправляйте у подорож – до однієї зі 124 країн, де працює опція;
  • По прибутті на місце увімкніть передачу даних – акція підключиться автоматично.

Безкоштовний безлімітний інтернет працюватиме до 24:00 за московським часом. Наступного дня опція підключиться зі штатною абонентською платою – її розмір складає 350 руб/добу. Вона надає абонентам 200 Мб швидкісного трафіку щодобово (в рамках пакету за тарифним планом), понад ліміт швидкість падає до 128 кбіт/сек. Цього вистачить для повноцінного обміну повідомленнями в соцмережах та месенджерах, а також для прослуховування музики в досить пристойній якості.

Щоб перейти на тарифний план «Мій онлайн+», скористайтесь особистим кабінетом або мобільним додатком «Мій Теле2». Також можливий перехід USSD-командою 63080030. До нього входять 800 хвилин по Росії, 30 Гб інтернету, безлімітні соцмережі та месенджери, а також внутрішньомережевий безліміт. Вартість - 700 руб/міс. Тариф аналізує витрати абонентів та автоматично регулює співвідношення хвилин та гігабайт без зміни абонентської плати.Опція «Безлімітний інтернет в роумінгу» підключена за замовчуванням і не потребує підключення.

Список країн, де діє опція, включає Австрію, Румунію, Чехію, Швейцарію, Бельгію, Болгарію, Німеччину, Грецію, Кіпр, Іспанію, Італію, Азербайджан, Ізраїль, Таїланд, Туреччину, Фінляндію, Японію, Південна Корея, Аргентина, Гаїті, Чилі, Перу, Єгипет, Нова Зеландія, Австралія та багато інших популярних напрямків – уточніть повний перелік в описі опції.

Як відключитися

Вимкнути нічого не потрібно – один день інтернету за кордоном надається безкоштовно, кожен наступний тарифікується за стандартним прайсом у розмірі 350 руб/добу. Причому грошової компенсації за безкоштовний день не передбачено.

У чому каверза

Ніякого підводного каміння в акції наші експерти не виявили. Перший день у роумінгу виходить справді безкоштовним.Єдина тонкість полягає в московському часі – безкоштовна доба діє до 24 години по Москві. Крім того, за кожен день користування інтернетом у роумінгу покладено компенсацію за абонентську плату за домашній тариф – вона нараховується щодня, за фактом користування інтернетом.