Як зробити та встановити емоджі свого обличчя на андроїді: способи їх оновлення

Anonim

Як додати в клавіатуру Emoji на андроїд-пристроях

Спілкування в месенджерах, чатах та соціальних мережах складно уявити без емоджі. Нерідко власні емоції важко передати словами. У таких ситуаціях доцільно використовувати Emoji-смайли, які яскраво продемонструють співрозмовнику почуття та емоційний стан.

Що таке Emoji і для чого вони використовуються

Набір зображень чи знаків, які допомагають висловити емоційний стан людини, називають эмоджи.Нерідко юзери телефонів називають їх смайлами. Варто враховувати, що подібні зображення можуть бути використані не тільки в дружньому листуванні, а й у публічному тексті, щоб привернути увагу читачів.

Емоджі здатні передати співрозмовнику весь спектр емоцій, що виникають у процесі листування

Emoji на андроїд-пристроях представлені у вигляді розширеного набору зображень. На відміну від смайликів, якими людина намагається висловити стан смутку, агресії або радості, емоджі здатні передати співрозмовнику емоції людини або її події.

Появі цієї мови спілкування сприяла компанія Apple, яка прийняла рішення забезпечувати смартфони додатковими функціями. Користувачам припав до смаку новий різновид спілкування. На сьогоднішній день емоджі знаходяться на піку популярності.

Для чого люди використовують Emoji-смайли? Насамперед зображення додають спілкуванню виразність і передають емоційний стан людини. Жоден текст не здатний повною мірою передати почуття так, як емоджі.

С. Фалман (творець перших емоджі-смайлів) заявив про те, що найголовніша перевага подібних зображень полягає в економії місця. Особливо важливо це при наборі СМС, у яких досі коштує обмеження 160 символів. Якщо друкувати довгі слова та розповідати про свої емоції, потрібно буде сплатити доставку не менше 5-6 СМС. Щоб замінити довгі словосполучення, що виражають стан людини, можна скористатися емоджі. Крім економії місця, подібному повідомленню можна додати нових відтінків.

Як створити Emoji на андроїді

Як зробити емоджі свого обличчя на андроїд-смартфоні? Нижче представлені способи створення зображень, що відображають емоційний стан.

Генератор Emoji Maker

Як додати акаунт в Гугл Плей на телефоні з Андроїд

Щоб самостійно створювати та ділитися мультяшними аватарами зі знайомими, можна скористатися генератором Emoji Maker. Програма дозволяє створювати аватари з нуля. Герою можна вибрати бажані контури:

  • бров;
  • носа;
  • зачіски;
  • одежды.

Після того, як всі кроки створення персонажа будуть пройдені, потрібно підключити спеціальну клавіатуру, за допомогою якої у користувача з'явиться можливість відправлення стилізованих зображень друзям і знайомим.

Зверніть увагу! Головним недоліком програми Emoji Maker вважається величезна кількість оголошень рекламного характеру, що знижує швидкість завантаження. Також потрібно буде вносити оплату за передплату.

Emoji Maker

Створення Emoji свого обличчя з Face Cam

Як зробити емоджі на андроїді іншим способом? Face Cam - новий додаток, що відрізняється простотою. З його допомогою можна створювати аватари, які нагадуватимуть обличчя тієї чи іншої людини. За бажанням можна персоналізувати зображення вручну, спираючись на власні переваги. Також налаштування дозволяє застосовувати персоналізацію безпосередньо до фотографій, зроблених у реальному часі. Face Cam дозволяє:

  • створювати власні 3Д-аватари (можна скористатися різноманітними ресурсами на кшталт зміни відтінку шкірного покриву, зачіски та аксесуарів);
  • змінювати вираз обличчя, відображаючи власний емоційний стан;
  • використання фільтрів для фото та відеоматеріалів у реальному часі;
  • скачувати аватарки знайомих та друзів з метою створення спільного знімка з цими персонажами;
  • створювати безліч аватарок, які можна буде використовувати на власний розсуд (можна змінювати їх зовнішній вигляд);
  • розміщувати отримані зображення в Інстаграмі чи іншій соціальній сети.

До уваги! Додаток можна встановити через Play Market.

Face Cam дає можливість створити власний портрет

Як додати або оновити Emoji в клавіатуру на андроїд

Як додати телефон до чорного списку Андроїд - заблокувати контакт

Як додати емодзі в клавіатуру андроїда? Якщо на андроїді відкритий доступ до набору стікерів та емоджі-смайлів, можна знайти їх в окремому меню та на клавіатурі. Як викликати панель з емоджі на клавіатурі або оновити її, залежить від того, як був налаштований смартфон.

Як правило, для додавання емоджі достатньо натискання клавіші з Emoji або її нетривалого утримання. Якщо користувач використовує клавіатуру SwiftKey на Android-смартфоні, прив'язка меню зображень до окремих клавіш налаштовується вручну. З цією метою користувачеві знадобиться:

  1. Включити (запустити) програму SwiftKey.
  2. Здійснити перехід до розділу «Набір тексту».
  3. Відкривши вкладку «Клавіші», потрібно активізувати повзунок біля розділу «Клавіша, до якої прив'язані Emoji».
  4. Тепер меню зображень, які здатні передати емоції, можна запускати після натискання на кнопку зі смайлом. При деактивації прив'язки до певної кнопки відкриття емоджі відбуватиметься шляхом утримання Enter.
  5. Якщо знадобиться повернутися до набору повідомлення, у нижній частині під меню смайликів потрібно натиснути на клавішу «ABC».

Клавіатури з підтримкою Emoji

Як оновити андроїд на планшеті Samsung, Ленове та інших пристроях

Існують різні види клавіатур, які підтримують емоджі. Нижче можна ознайомитися з найбільш популярними з них.

Gboard

Gboard - клавіатура Emoji Android, що дозволяє радувати друзів та знайомих милими емодзі. Головною відмінністю клавіатури вважається можливість пошуку необхідного в бібліотеці смайлів. Досить просто ввести назву емодзі в пошуковий рядок.

Після запуску одного з месенджерів потрібно буде викликати клавіатуру. Тепер можна клацнути по значку з комою, розташованою в нижньому кутку з лівого боку. Кнопка утримується до того моменту, поки на екрані не з'явиться усміхнене обличчя. Тепер необхідно клацнути по цьому смайлу, після чого має відкритися список доступних зображень.

Клавіатура Gboard

Swiftkey

Swiftkey - найкраща клавіатура емодзі на андроїд-пристроях. Головною перевагою програми вважається наявність гарного вбудованого словника та широких можливостей кастомізації.

Зверніть увагу! Для перегляду доступних можливостей потрібно натиснути та утримувати клавішу «Введення», розташовану в нижній області екрана з правого боку.

Додатки з підтримкою Emoji на андроїді

Велика кількість програм підтримують емоджі-смайли. Нижче можна ознайомитися з основними з них.

Facebook

Фейсбук – популярна соціальна мережа. Щоб використовувати Emoji, користувачеві необхідно скористатися кнопкою, розташованою у нижній області екрана. Після натискання на неї відкриється список зображень, які доступні на даний момент.

Емоджі у Фейсбуку

WhatsApp

WhatsApp вважається популярним мобільним месенджером. Для відправки зображень, що передають емоції людини, достатньо натиснути на кнопку, на якій намальовано усміхнене обличчя. Клавіша розташована в нижній частині екрана з лівого боку. Після відкриття бібліотеки смайлів варто вибрати іконку, яка відповідає ситуації. Тепер вона має відобразитись у полі, в якому вводиться текстове повідомлення.

Hangouts

Месенджер від Google мало популярний, проте все ж таки знайдуться любителі саме цієї програми. Для відправки друзям іконки з емоціями потрібно натиснути на смайлик усміхнений, розташований в нижній частині екрана з лівого боку. Після відкриття списку доступних зображень достатньо буде натиснути на сподобалося.

Google Messenger

Цей месенджер часто встановлений у смартфонах за замовчуванням.У процесі використання багатофункціонального СМС-додатка може знадобитися привернути увагу тексті смайлами, що відбивають емоційний стан співрозмовника. У нижній області екрану смартфона буде розташовано іконку смайла. Натискаючи на неї, користувачу будуть відкриватися доступні на даний момент емодзі андроїда.

Snapchat

Даний месенджер відмінно підходить, щоб користувачі смартфона могли обмінюватися емоджі. За допомогою програми людина має можливість створити різних персонажів. Смайли були вдосконалені.

Зверніть увагу! Для надсилання зображень у текстовому повідомленні потрібно натиснути на діалог і клікнути на смайл, який буде розташований у нижній області з правої сторони екрана.

Skype

Для любителів Скайпу обмін емоджі не складе труднощів. Програма підтримує зображення, що передають емоції. Після відкриття діалогу достатньо клікнути по іконці з усміхненим смайликом.Знайти кнопку можна в нижній частині екрана зліва. Як тільки відкриється список емоджі, які доступні в даний момент, користувачеві потрібно вибрати відповідний смайлик.

У статті представлена ​​корисна інформація, яка дає можливість дізнатися, як поміняти емоджі на андроїді та як можна створити смайлик самостійно. Набір Emoji можна використовувати при створенні повідомлень у соціальній мережі, месенджері або при написанні коментаря на будь-якому веб-ресурсі. Більшість програм, призначених для створення смайликів, дає можливість користувачеві створити персонаж, який буде схожий на нього.