Встановлення та налаштування сторонніх додатків для автодозвону на смартфонах андроїд

Anonim

Що таке автодозвон на андроїд - як поставити та включити цю функцію

Якщо набридло здійснювати численні дзвінки на інший телефон і слухати при цьому короткі гудки, рекомендується встановити на мобільний пристрій автодзвінок. Більшість користувачів має про цю функцію вельми поверхневі знання, інші взагалі ніколи не чули. Варто розібратися, що таке автодозвон, для чого він потрібен і чи може працювати на смартфонах із системою андроїд.

Що таке автодозвон на андроїд

Автодозвон на андроїд може працювати на всіх моделях

Автодозвон на андроїд – це спеціальна функція для мобільного пристрою, що дозволяє автоматизувати процес дзвінків на певні номери. При цьому систему можна встановити таким чином, щоб дзвінки здійснювалися доти, доки абонент на тому кінці не візьме слухавку. Якщо відбувається скидання або номер зайнятий, набір проводиться повторно.

Зверніть увагу! Подібна функція може бути неймовірно корисною, якщо користувачеві доводиться багаторазово дзвонити на один і той же номер, який за якою- причині постійно зайнятий або не відповідає, наприклад, це стосується поліклінік.

Крім того, подібна система з багаторазовим набором номерів виявиться дуже корисною для працівників певних сфер. Наприклад, для тих, хто займається стягненням заборгованості з ЖКГ, працівникам кол-центрів, промоутерів і т.д.

Для чого використовується автодозвон

Автодозвон Android системи може виявитися корисним як для представників певних систем та професій, так і звичайних людей. Якщо говорити про професії, то ті ж судові пристави можуть скористатися програмою автодозвону і діставати навіть найзлісніших неплатників. Важко тривалий час ігнорувати вхідні дзвінки, коли вони не припиняються.

Як поставити автодозвон на iPhone - докладна інструкція

У сучасній системі точно також стали активно використовувати функції автодозвону та колектори. На відміну від державних службовців, їх повноваження дуже обмежені, але розмова не про це.

Звичайними людьми подібні функції на мобільних пристроях застосовуються для здійснення викликів у різні інстанції. Наприклад, у поліклініки, МФЦ, соціальний захист, домоуправління тощо. буд. Варіантів використання досить багато.

Найважливішою перевагою є те, що людині не потрібно постійно повторно викликати номер самостійно, кожного разу слухаючи короткі гудки. Це дратує, причому досить сильно.

Як зробити автодозвон на пристроях андроїд

Режим розробника андроїд - як увімкнути та вимкнути функцію

Говорячи про автодозвон на андроїд, виникає питання, як включити його. Існує кілька робочих варіантів:

  • використовувати вбудовані в мобільний пристрій програми. Основна проблема полягає в тому, що не всі виробники вважають за потрібне доповнювати свій продукт подібними функціями. Однак якщо на смартфоні автодозвон все ж таки стоїть, це суттєво спрощує завдання;
  • другий варіант - використовувати сторонні програми. Їх досить багато. Є навіть безкоштовні варіанти, які завантажуються з Google Маркет;
  • отримати платну послугу від спеціальних сервісів;
  • Запросити отримання функції у свого стільникового оператора.

Базова функція вже вбудована в телефон

Перед тим як приступати до використання другого, третього та четвертого способу, варто перевірити, чи можливо включати вбудовану функцію на мобільному телефоні. Робиться це так:

  1. Зайти в меню «Налаштування».
  2. Відкрити «Системні програми».
  3. Далі перейти в підрозділ з налаштуваннями пристрою або просто «Телефон».
  4. Розгорнути розширені налаштування.
  5. У списку, що з'явився відшукати рядок «Автодозвон», зрозуміло, якщо вона є. Поставити бігунок у положення «Увімкнено». Відключення функції проводиться за такою ж схемою.

Чи варто вдаватися до платних послуг, вирішувати самому користувачеві самостійно. Однак перед тим, як вдаватися до цього, необхідно перевірити функціонал безкоштовних програм. Для простої роботи їх зазвичай вистачає.

Встановлення та налаштування сторонніх додатків

Режим модему на Андроїд - що це таке, як увімкнути

Як було зазначено, сторонніх додатків досить багато на Google Маркет. Ось кілька безкоштовних варіантів:

  • «Авто Дзвон» (Water Labs);
  • «Автодозвон» (LithiumS);
  • Solar Software Systems;
  • Rediscador.

Додатки для дзвінків

Автодозвон від LithiumS вважається одним із найефективніших, але при цьому досить простих додатків.Основна перевага цієї програми полягає у функціоналі. Нічого зайвого є саме те, що потрібно користувачеві. Налаштування програми виглядає так:

  • надається можливість ручного введення номера для автоматичного додзвону. Можна вибрати абонента, записаного в телефонну книгу. Існує автоматичне встановлення кодів для різних регіонів;
  • є розширена функція для встановлення часу, протягом якого здійснюється виклик;
  • регулювання подальших дій, після того як абонент візьме слухавку. Це може бути обрив зв'язку або зупинка дії автодозвону і, відповідно, розмова;
  • установка кількості дзвінків і те, як часто це буде здійснюватися.

Важливо! Серед відгуків користувачів можна помітити невеликий мінус цієї програми. Зустрічається некоректна робота програми після того, як абонент відповідає. Що робити з цим, поки не зрозуміло.

Програма Rediscador вважається застарілою, має дуже обмежений функціонал, але може легко використовуватися звичайними користувачами. Серед можливостей Rediscador виділяють такі:

  • установка та коригування номерів, за якими здійснюватиметься автоматичний додзвон;
  • якщо відбувається підняття трубки, відразу вмикається гучний зв'язок. Мінус полягає в тому, що без деяких додаткових параметрів вона не працює;
  • можна налаштувати кількість дзвінків і час вихідного дзвінка.

Важливо! Істотним недоліком Rediscador є те, що розробник перестав випускати доповнення та оновлення, відповідно, жодних змін у системі не передбачається. Однак для звичайних користувачів андроїд наявних цілком вистачає.

Програма Rediscador

Auto Redial - ще одна дуже проста та зрозуміла програма. Зазначені якості відображаються навіть в оформленні самого додатка, він дуже мінімізований. Щоб відкрити та ознайомитися з основними параметрами, необхідно відкрити функцію «Налаштування».

Робота з додатком проста і зрозуміла. Необхідно просто вибрати абонента, якому здійснюватиметься дзвінок, та натиснути на кнопку дзвінка. За бажання можна поставити розмову на гучний зв'язок, після того, як трубку піднімуть.

Налаштування дуже прості: можна поставити кількість дзвінків, тривалість дзвінків, проміжок часу, через який здійснюється повтор. Може викликати невдоволення те, що деякі функції повторюються, але на це просто не варто звертати увагу.

Зверніть увагу! Як можна помітити, більшість програм має схожий функціонал. Якщо говорити про професійну діяльність, описані програми будуть малокорисними. Але простим користувачам дуже знадобляться.

Додаток Auto Redial

Як відключити автодозвон на андроїді

Вимкнути автодозвон на смартфоні досить просто. Зробити це можна в такий спосіб:

  1. Набрати в режимі виклику 110, а потім натиснути на значок трубки.
  2. Далі потрібно буде натиснути на 3 і визначити формат відправки для встановленої програми, наприклад, «Avtodozvon: off». Якщо все пройшло вдало, на екрані з'явиться повідомлення, що функцію деактивовано.

Важливо! Якщо функція активована через вбудований функціонал, то, як і у випадку з включенням, вона відключається через меню налаштувань. Послідовність дій описана вище.

Загалом робота з автодозвоном досить проста і зрозуміла більшості користувачів, тому і труднощів з її використанням не виникає. В даному випадку потрібно визначити для себе найбільш підходящий варіант, через який діяти, налаштувати його та використовувати.