Тариф Мегафон "Включайся! Слухай": докладний опис

Anonim

Тарифний план Мегафон «Включайся! Слухай» був розроблений спеціально для тих людей, які люблять музику, а також хочуть без обмежень розмовляти телефоном та надсилати повідомлення. Підключитися до цього тарифного плану можна безкоштовно, але при цьому на рахунку має бути 285 рублів (половина місячної абонплати). Якщо зміна тарифу відбувалася менше місяця тому, доведеться додатково заплатити 100 рублей.

Детальний опис тарифу

Тарифний план «Включайся! Слухай» передбачає стандартну абонентську плату, яка становить 550 рублів на місяць. На перший погляд, може здатися, що це дорого, проте за ці гроші абонент отримує не просто пакет послуг, а розширений пакет для меломана. Ця вартість актуальна для Москви та області, розмір абонплати в інших регіонах можна переглянути на сайті оператора.

Оплативши абонентську плату, клієнти отримують такий набір послуг:

  • 300 хвилин на дзвінки абонентам будь-яких операторів зв'язку в домашньому регіоні;
  • Безліміт на дзвінки в мережі Мегафон в області підключення, навіть після того, як ліміт буде вичерпано. Але тут є один великий мінус, при дзвінках всередині мережі витрачаються хвилини з пакета;
  • Вхідні дзвінки абсолютно безкоштовні;
  • Надається трафік інтернету 15 ГБ. Користуватися ним можна по всій країні, за винятком Республіки Крим;
  • Надається безлімітний трафік для користування такими месенджерами, як WhatsApp, Viber, Facebook Messenger, Snapchat, eMotion і ТамТам, включаючи відеодзвінки;
  • Діє унікальна пропозиція для справжнього меломана – немає обліку трафіку при користуванні сервісами BOOM, Яндекс.Музика, Zvooq, ВКонтакті Музика, Apple Music, Radio Record та рядом інших радіостанцій;
  • Абсолютно безкоштовний трафік у зручному додатку «MegaFon.TV», де можна дивитися пакет каналів від Мегафон, але лише для одного пристрою;
  • Надається можливість безкоштовного скачування однієї книги з акційного розділу та 20% знижка на покупку однієї з книжок на сайті Літрес;
  • Надається доступ до сучасного антивірусу NOD 32 ESET, з підключеною функцією антизлодій.

Окрім цього, доступні дзвінки на стаціонарні телефони домашнього регіону за ціною 2 рублі за хвилину. Вихідні дзвінки на всі номери Мегафон по Росії - 5 рублів. Виходять інші мобільні номери країни 13 рублів за минуту.

СМС-повідомлення на телефонні номери різних операторів домашнього регіону - 1, 80 рубля. Повідомлення на номери інших операторів РФ коштують 3 рублі. MMS по Росії коштує 9, 90 рубля.

Якщо закінчився пакет хвилин, можна замовити додатково 30 хвилин за 55 рублей.

Як перейти на тариф «Включайся! Слухай»

Для зручності абонентів є кілька різних способів підключення до цього тарифного пакету. Тим абонентам, які хочуть користуватися саме цим тарифом, можна придбати стартовий пакет в офісі оператора або замовити його на сайті. У другому випадку сім-карта буде доставлена ​​у зручний час та місце.

Щоб перейти на цей тариф з іншого тарифного плану, можна скористатися спеціальною USSD-командою. Можна надіслати SMS-повідомлення через голосове меню або особистий кабінет.

Розглянемо кожен спосіб докладно:

На офіційному сайті оператора переходять на сторінку стареньку «Включайся! Слухай» і потім користуються швидким переходом. Для цього слід натиснути на напис – «Перейти на тариф», після цього вказати свій актуальний номер Мегафон і клацнути на кнопку «Отримати код»;

  • Можна скористатися особистим кабінетом, що є на сайті оператора. У такому разі у графі логін вказують номер телефону, у графі пароль вводять пароль, отриманий у повідомленні. Після цього переходять на вкладку обраного тарифу та підключають його;
  • З телефону можна надіслати запит. Для цього набирають команду 7893 і тиснуть на кнопку зателефонувати;
  • Набирають СМС-повідомлення з текстом ТАК і надсилають його на номер 05007893;
  • Можна зателефонувати за номером 05007893 і для переходу на інший тариф слідувати інструкції.

Додаткові послуги

У тарифний пакет Включайся, слухай включено кілька корисних додаткових послуг.

  1. Хто дзвонив+ – дає можливість отримувати повідомлення про пропущені дзвінки та прослуховувати їх у режимі автовідповідача. Повідомлення надсилатимуться в тому випадку, якщо телефон був зайнятий або знаходився поза доступом до мережі.
  2. АнтиАОН – дозволяє анонімно дзвонити або приховувати номер тільки під час одного дзвінка.
  3. А ВІН. Послуга не вимагає додаткового підключення, дозволяє визначати номери людей, що телефонували.
  4. Чекання та утримання виклику. Завдяки цій опції абоненту можна додзвонитися навіть у тому випадку, якщо він уже розмовляє з кимось телефоном. Можна прийняти виклик по другій лінії, не перериваючи розмови і потім повернутися до нього.
  5. СМС-чек. З цією послугою абонент завжди буде в курсі того, скільки грошей на його рахунку.
  6. Заміни гудок. Щоб люди, які зателефонували, не чули сумні гудки в трубці, можна замовити цю послугу. У такому разі під час очікування вони слухатимуть музику або веселі жарти. Діє акція, при першому підключенні послуги перші 7 днів надаються абсолютно безкоштовно.
  7. Я в мережі. Ця послуга не потребує додаткового підключення. Люди, що не додзвонилися, надходить повідомлення, після того, як абонент стає знову доступним.
  8. Відпустка без турбот. Дозволяє вигідно користуватися послугами зв'язку в Криму та Севастополі.
  9. Базовий антивірус. За рахунок цієї опції можна захистити свій телефон від вірусів та шкідливих програм.

Як відключити тариф

Вимкнути послуги тарифного пакету «Включайся! Слухай» можна також кількома способами. Усі опції самостійно відключаються після того, як на рахунку не залишається грошей. Крім того, відключення відбувається автоматично, якщо баланс не поповнюється більше 3 місяців.

Можна та самостійно відключити пакет послуг у будь-який час. Це можна зробити кількома способами:

  • Перейти на інший тарифний пакет;
  • Звернутися до центру обслуговування абонентів Мегафон і розірвати договір з компанією.

Додаткову інформацію можна отримати, зателефонувавши на короткий номер 0500 в мережі. Для абонентів, які перебувають у роумінгу, доступний безкоштовний телефон +79261110500.