Деталізація дзвінків Білайн: як отримати безкоштовно

Anonim

Деталізація дозволяє контролювати витрати на мобільні послуги. До деталізації входять всі витрати на зв'язок – вихідні дзвінки, СМС, трафік, оплата послуг. За допомогою звітів легко з'ясувати, куди йдуть гроші з рахунку. Якщо підключено платну послугу або підписку на розважальний контент, це буде відображатися в деталізації.

Деталізація дзвінків на Білайн формується різними способами – через онлайн-сервіси, СМС-команду або короткий запит з телефону. Це методи для самостійного складання звіту. Якщо потрібна допомога фахівців, то співробітники офісу допоможуть у цьому, але вже за гроші.

Замовити роздруківку дзвінків можна на сайті, у додатку, а також безпосередньо з телефону. Всі варіанти самостійного отримання інформації надаються безкоштовно.

Деталізація рахунку та дзвінків через особистий кабінет

На сайті Білайн можна переглянути звіт про свої витрати на мобільний зв'язок у режимі онлайн – прямо на сторінці особистого кабінету. Тут абонент може замовити деталізацію, яка прийде на електронну пошту. Виберіть зручний формат файлу – PDF або Excel.

Для отримання деталізації витрат через інтернет потрібно:

  • Зайти до особистого кабінету.
  • В меню вибрати пункт «Деталізація».

  • Тут можна задати автоматично період – добу, тиждень, 2 тижні, місяць.
  • Якщо потрібен інший термін, виберіть його у формі нижче. Система дозволяє задавати період не більше місяця. Якщо потрібні відомості за більший термін, формуйте щомісяця по черзі.
  • Після вибору періоду натисніть кнопку «Скласти звіт».
  • Потім – «Зберегти звіт».

Відкриється вікно, де потрібно вибрати формат файлу. Тут вказана адреса електронної пошти абонента, на яку буде надіслано деталізацію. E-mail краще заздалегідь внести до налаштувань особистого кабінету. Якщо ви цього не зробили, то клацніть на посилання «до налаштувань» і внесіть адресу пошти.

Для перегляду звіту на екрані комп'ютера зійдіть на сторінку нижче – до розділу «Структура витрат». Тут показано список послуг, їх витрачений обсяг та сума витрат за кожною категорією.

Натисніть на вкладку «Деталізація». Відкриється повніший звіт – для кожного списання вказується дата та час, обсяг, зміна балансу. Сюди входять вхідні СМС з коротких номерів, навіть якщо вони безкоштовні.

Розмір звіту обмежений. Для абонентів передоплатної системи доступна інформація за останні 8 місяців, для післяплатної – 6 місяців.

Замовлення деталізації на e-mail

Цей спосіб не вимагає підключення до інтернету та входу на сайт, працює без реєстрації. Просто надішліть SMS на номер 1401. У тексті напишіть свою адресу електронної пошти. На нього прийде звіт про дзвінки за останні 30 днів.

Звіт за промовчанням формується в Excel-файлі. За добу дозволяється надіслати не більше 10 таких запитів.

Мобільний додаток «Мій Білайн»

Як в особистому кабінеті, у додатку можна переглядати інформацію в режимі онлайн або замовити звіт на свою пошту у PDF-файлі.

Що потрібно для цього:

  1. Встановіть програму з Google Play або AppStore.
  2. Відкрийте його.
  3. На головній сторінці виберіть розділ «Фінанси» у нижньому меню.
  4. Натисніть на вкладку «Витрати».
  5. Виберіть період. На екрані з'являться суми витрат і поповнень за цей термін.
  6. Натисніть на кнопку «Надіслати на email», щоб отримати повну інформацію про витрати на зв'язок.

Запросити звіт можна за останні півроку.

Відвідування офісу Білайн

Тут можна отримати роздрук витрат на папері. Абоненту потрібно взяти із собою паспорт. Якщо він сам не може прийти, то його представник повинен мати довіреність, підтверджену нотаріусом.

Деталізація в офісі – це платна послуга. Для абонентів діє наступна тарифікація:

  • за кожен день звіту – 5 рублів (до 8 місяців);
  • з 9 місяця і до 3 років - 1000 руб/міс.

Роздрук 1 екземпляра звіту коштує 150 рублів.

Послуга «Легкий контроль»

Ця опція дозволяє дізнатися по SMS п'яти останніх списаннях з рахунку. Підключати її не потрібно. Щоб скористатися послугою, наберіть на телефоні 122. За добу можна надсилати не більше 10 таких запитів. Послуга доступна по всій території Росії та у міжнародному роумінгу.

Отже, щоб отримати деталізацію витрат на мобільний зв'язок Білайн, потрібно зайти на сайт або в мобільний додаток. Хороший спосіб для користувачів домашнього чи мобільного інтернету. Для швидкого отримання звіту про останні витрати використовуйте СМС та USSD команди. І тут деталізація формується за фіксований короткий період. Якщо потрібна інформація за тривалий період (до 3 років), зверніться до офісу.