Тариф "Інтернет для речей" Теле2: опис

Anonim

Починаючи з 10 червня 2019 року абонентам Теле2 стає доступним новий тарифний план «Інтернет для речей». Тариф «Інтернет для речей» Теле2 призначений для смарт-годин, опалювальних котлів, сигналізації та інших розумних пристроїв.

Опис тарифу

Тариф для розумних речей включає оптимальний обсяг трафіку, хвилин та SMS-повідомлень, які необхідні для функціонування розумних пристроїв. Розумні лампочки, розетки, сигналізації та годинник можуть функціонувати лише за наявності підключення до інтернету.Підходить тарифний план і для дитячого годинника. Саме для таких розумних пристроїв було розроблено новий тариф від Теле2. Усього за 100 рублів на місяць абоненту доступні:

  • Інтернет-трафік – 300 Мб на високій швидкості. При перевищенні ліміту обмеження швидкості до 64 Кбіт/с;
  • 30 хвилин на будь-які номери російських операторів. Усі вхідні безкоштовні, вихідні витрачаються із пакета. При вичерпанні трафіку вартість дзвінків становить 1, 95 руб/хв.;
  • 100 повідомлень на всі номери російських операторів. Після вичерпання ліміту вартість одного повідомлення становить 1, 95 руб/хв.
  • Дзвінки на номери операторів інших країн – 30 руб/хв у країни СНД та ближнього зарубіжжя, дзвінки до Європи – 49 руб/хв, до інших країн – 69 руб/хв. Послуги супутникового зв'язку обійдуться в 399 рублів за хвилину.

Абонентська плата стягується відразу при підключенні пакета, далі рівно через місяць, після першого списання коштів з рахунку, але за умови, що на балансі достатньо грошей.За вичерпанням пакету інтернет відключається, продовження немає.

У Криму пакет не діє, тарифікація - 3 рублі за мегабайт.

Як підключити

Перейти з іншого тарифного плану на пакет «Інтернет для речей» неможливо. Цей пакет не відображається в особистому кабінеті як доступний для переходу. Підключення можливе лише при покупці нового стартового пакета. Але при покупці стартового пакета можна залишити свій колишній номер, тобто придбати нову сім-карту, проте зі своїм номером. Придбати його можна у найближчому фірмовому магазині або замовити на сайті оператора Теле2.

Можна перейти на цей тариф і абонентам інших операторів, для цього слід заповнити заяву в найближчому офісі. Доступний як самовивіз стартового пакета, так і кур'єром. Переходити з «Інтернету для речей» на інші тарифи не забороняється.

Як відключити

Вимкнути тарифний пакет можна лише перейшовши на інший тариф, зробити це можна на сайті оператора, попередньо зайшовши в особистий кабінет. Керувати тарифом можна і у додатку Tele2. За бажання можна просто перейти на інший тарифний план у салоні зв'язку. Для зміни тарифного пакета при собі необхідно мати документ, що засвідчує особу.

Додаткові функції

У новий тарифний план входить і низка додаткових безкоштовних послуг.

  1. «Поїздки Росією» - передбачаються вигідні умови послуг зв'язку в поїздках країною;
  2. «Міжнародний та міжміський доступ»;
  3. «Роумінг за кордоном»;
  4. «Переадресація викликів» - за необхідності можна зробити переадресацію всіх вхідних дзвінків;
  5. «Очікування/Утримання виклику»;
  6. «SMS» та «USSD» - запити безкоштовні навіть за умови знаходження в роумінгу;
  7. «Послуги на базі пакетної передачі даних»;
  8. «Інформер»;
  9. "Визначник номера".

Перевага тарифу - округлення трафіку за сесію з точністю до 1 кілобайта.

Якщо абонент протягом 120 днів не здійснює жодних дій, які спричиняють списання грошей з рахунку, то з особового рахунку починає стягуватися щоденна абонентська плата у розмірі 3 рублів, включаючи ПДВ. Списання абонплати припиняється наступного дня. після зарахування на рахунок грошей або за нульового балансу.

Якщо у абонента на рахунку не грошей протягом півроку, то договір вважається розірваним за ініціативою абонента.