Що за організація ТОВ "Т2 Мобайл" і чим вона займається

Anonim
«Т2 Мобайл» - це вітчизняна телекомунікаційна компанія, яка заснована шведською корпорацією Теле2 АВ. Надає послуги з 2003 року. Контрольним пакетом акцій володіє Ростелеком. На перші числа квітня 2019 року компанія охоплювала зв'язком 67 регіонів Російської Федерації.

Що за організація ТОВ «Т2 Мобайл»

ТОВ «Т2 Мобайл» – це вітчизняна телекомунікаційна компанія, яка надає різні послуги зв'язку ще з 2003 року. Контрольний пакет акцій належить Ростелекому.Наразі абонентами оператора є понад 42 млн осіб, зв'язок надається у 67 регіонах Росії. Офіційна назва цієї організації Товариство з обмеженою відповідальністю "Т2 РТК Холдинг". Головний офіс розташований у Москві.

Компанія орієнтується на цінності шведської корпорації Tele2, яка була її засновником. Корпоративні цінності були визначені ще засновником компанії, шведом Яном Стенбеком, саме вони є відображенням всього, що відбувається в Теле2 зараз.

Історія компанії

Історія цієї компанії починається в 90-х роках минулого сторіччя. Саме тоді відома корпорація Millicom International Cellular почала активно реєструвати операторів стільникового зв'язку, які надавали послуги за новим на той час стандартом D-AMPS у багатьох великих регіонах країни.

У 2001 році всі російські активи оператора були продані шведському холдингу під назвою Tele2, який і почав впроваджувати новий стандарт GSM, а згодом перевів компанію під свій бренд.Так, у 2003 році на вітчизняному ринку з'явився оператор Теле2. За два перші роки роботи стільниковим зв'язком було охоплено 12 регіонів.

Наприкінці березня 2013 року з'явилася інформація про те, що шведи вигідно продають «Tele2 Росія» великій фінансовій групі ВТБ. Вже 4 квітня того року угоду було благополучно закрито. У середині жовтня 2013 року корпорацією ВТБ було продано 50% акцій групі приватних інвесторів, які володіють банком Росії.

На самому початку лютого 2014 року між Ростелекомом та компанією «Tele2 Росія» було підписано попередню угоду про об'єднання всіх активів у загальний статутний капітал нового СП. У результаті цієї угоди виник значний гравець у сегменті ринку мобільного зв'язку России.

28 березня 2014 року було закінчено першу частину угоди щодо з'єднання активів, що призвело до появи нового оператора. У той період під вплив «Tele2 Росія» відразу перейшло 7 дочірніх підприємств, що належать Ростелекому.

Вже наприкінці літа 2014 року ВАТ Ростелеком закрив другу частину угоди з «Tele2 Росія», в результаті цього до спільного підприємства увійшло 100% акцій великого дочірнього підприємства ЗАТ «РТ-Мобайл», на яке надалі були переоформлені та ліцензії.

16 червня 2015 року компанією Теле2 Росія було завершено юридичну реорганізацію, внаслідок чого до структури приєдналася ТОВ «Т2 Мобайл». Така реорганізація не зажадала значних вкладень і не спричинила скорочення штату.

Після глобальної реорганізації кількість юридичних осіб у структурі сильно зменшилася. Основною компанією залишилося ТОВ «Т2 РТК Холдинг», яке дочірнє підприємство «Т2 Мобайл» займається наданням послуг стільникового зв'язку, працюючи на ринку під брендом Теле2.

Теле2 надає послуги зв'язку в 67 регіонах Росії, причому компанія постійно розширює територію охоплення мережею. Оператор має ліцензії на надання стандарту 2G/3G/4G.

«Т2 Мобайл» і Теле2 те саме чи ні

«Т2 Мобайл» і Теле2 – це та сама компанія. Перша назва офіційна, вона більше призначена для юридичних осіб, працює а оператор під брендом Tele2. Мобільний оператор був утворений в результаті реорганізації у 2016 році і досі працює під знайомим брендом, поступово охоплюючи зв'язком нові регіони.

Офіційний сайт та контакти

Детальну інформацію про роботу оператора можна переглянути на офіційному сайті. Тут можна ознайомитися з ліцензіями на надання послуг зв'язку та з реквізитами компанії.

Офіційне найменування Товариство з обмеженою відповідальністю «Т2 Мобайл». Головний офіс розташований у Москві за адресою: Київське шосе 22-й кілометр, будинок 6, будівля 1.

З усіх питань можна звернутися до довідкової служби оператора. З міського або мобільного телефону можна зателефонувати на єдиний номер 88005550611, при цьому дзвінки абсолютно безкоштовні, незалежно від оператора, з номера якого здійснюється дзвінок.Абонентам компанії доступний безкоштовний номер 611. Скористатися ним можна при знаходженні в домашній мережі та поїздках по Росії.

Для зв'язку можна скористатися особистим кабінетом. Зареєструватися в ньому можна з комп'ютера чи смартфона. У чаті консультант докладно відповість на всі питання.