Тариф "Все моє 2" від Білайна: докладний опис

Anonim

Тариф «Все моє 2» від Білайн підійде тим, хто звик багато дзвонити та активно користуватися інтернетом не тільки вдома, а й у подорожах Росією. Зручність тарифу і в тому, що це конструктор, хвилини можна міняти на гігабайти і навпаки.

Але цей тариф був закритий для підключення з середини травня 2019 року. Всі абоненти, що раніше підключилися, можуть користуватися тарифним пакетом на звичних умовах. Новим абонентам рекомендується вибирати зі списку доступні для підключення тарифні пакети.

Опис тарифу та вартість

Тарифні плани «Все моє 2» та «ВСЕ моє 2 для комп'ютера» від Білайн були перенесені до архіву 16 травня 2019 року. Наразі він доступний лише тим абонентам, які підключилися раніше. Цей тариф оптимально підходить тим користувачам, які звикли активно дзвонити та користуватися інтернетом не тільки в Росії, а й у поїздках за кордон.

Вартість тарифу в Москві та області становить 600 рублів на місяць. Оплата справляється подобово, по 20 рублів. Вартість в інших регіонах відрізняється, дізнатися подробиці можна на офіційному сайті оператора. За цю ціну абонент отримує:

  • Мобільний інтернет – 15 Гб;
  • Дзвінки на номери будь-яких операторів Росії вдома та в поїздках країною – 500 хвилин на місяць;
  • СМС-повідомлення на номери мобільних операторів домашнього регіону – 300 шт.;
  • Після закінчення ліміту безкоштовних хвилин дзвонити всередині мережі Білайн можна абсолютно безкоштовно.

У нових абонентів, які підключалися до пакета, була можливість обрати гарний номер. Доставка стартових пакетів здійснювалася безкоштовно кур'єром, у зручний час та місце.

Як підключити

Підключити тарифний пакет можна було на сайті оператора, в особистому кабінеті або у додатку на смартфоні. Також дзвонити на гарячу лінію. Перехід здійснювався безкоштовно у тому випадку, якщо з попереднього переходу не минуло більше 1 місяця, інакше за зміну потрібно заплатити 200 рублів. Необхідно, щоб на рахунку було достатньо коштів на оплату першої доби користування тарифом.

Оскільки в даний момент тариф в архіві, стандартні схеми підключення не працюють. Проте в особистому кабінеті пропонується скористатися іншими пропозиціями оператора або спростити підключення до цього тарифу. Передзвонивши абоненту, оператор запропонує оптимальне рішення та відповідний ТП.

Як відключити

Якщо користувач вирішив відключити тарифний план, то зробити це можна двома різними способами.

  1. Тимчасово або зовсім заблокувати сім-карту. В даному випадку послуги зв'язку не надаватимуться взагалі, відповідно і плата за них стягуватися не буде. Блокування може бути здійснене через особистий кабінет, мобільний додаток або за телефоном 0611.
  2. Можна перейти на інший тарифний план. Якщо номер використовується абонентом вкрай рідко, то можливе підключення до якогось тарифу без абонплати.

Розірвати договір на надання послуг можна і в будь-якому фірмовому офісі компанії Білайн, таким чином тариф відключиться. Але просто відключити ТП і залишити абонентом Білайна не можна, можна тільки перейти на інший тариф.

Обмін хвилин та СМС на Гб інтернету

У тарифі передбачено обмін хвилин та повідомлень на інтернет-трафік. Можна самостійно вирішувати, що більше необхідно, та обмінювати частини пакета на інші.

Якщо початковий варіант пакета абоненту не підходить, то він може самостійно в особистому кабінеті налаштувати тариф за своїми потребами. Доступно міняти хвилини та СМС-повідомлення на гігабайти мобільного інтернету та навпаки. Такий обмін не спричиняє зміни щомісячної плати. Виставлені параметри зберігаються, а щомісячні списання грошей відбуватимуться за останніми настройками.

На «Все Моє 2» доступний обмін 2 ГБ інтернету на 100 хвилин і навпаки. Допускається обміняти та 300 повідомлень на 1 ГБ інтернету. При необхідності можна зробити зворотний обмін, а також повністю поміняти всі хвилини та смс на інтернет-трафік.

Корисні опції на тарифі

Абонентам варто ознайомитися і з низкою інших корисних опцій, які є на тарифному плані.

  • Відправка ММС - 9, 95 рубля;
  • Переадресація виклику – 3, 5 рубля;
  • Доступна послуга «Ласкаво просимо».

Крім того, доступна опція «Міняйте гіги на кроки». За рахунок цього можна отримати до 3 ГБ інтернет-трафіку на місяць. Для цього потрібно пройти 100 тисяч або більше кроків на добу, за це до пакету нараховується 100 Мб інтернету абсолютно безкоштовно.

Детальний опис даного тарифу можна переглянути на офіційному сайті оператора. Якщо залишилися якісь питання, їх завжди можна поставити по телефону гарячої лінії.