Інтернет за кордоном від Білайна та Мастеркард: опис акції

Anonim

Мобільний оператор Білайн дарує своїм абонентам безкоштовні гігабайти інтернету в міжнародному роумінгу. Акція проводиться спільно із компанією Mastercard. Інтернет за кордоном від Білайна та Мастеркард доступний власникам преміальних банківських карток, у яких підключено опцію автоплатежів.

Умови акції

Акція проводиться з 1 червня 2019 року по 15 лютого 2020 року. або World Elite Mastercard, у яких підключено послугу автоплатежів.Залежно від типу карток Мастеркард, яка прив'язана до номера, абонент отримує різну кількість інтернет-трафіку.

  • Platinum – 1 ГБ;
  • World Black Edition – 2 ГБ;
  • Elite – 3 ГБ.

Акційна пропозиція недоступна тим абонентам, які підключені до тарифу «Все за 1800 + роумінг», а також користуються пакетами «Загальний пакет послуг для будь-яких пристроїв» та «Інтернет на все». Крім того, промо недоступне користувачам, які підключені до програми «Моя компанія» та послуги «Безлімітний інтернет у роумінгу».

Як працює акція

Всі абоненти, у яких підключено послугу «Автооплата» з преміальних карток Масктеркард, автоматично беруть участь в акції. При знаходженні в зоні дії роумінгу абоненту надходить СМС-повідомлення з нагадуванням про підключення до акції.

Акційний трафік буде використаний в першу чергу, після того, як ліміт буде вичерпаний, інтернет тарифікуватиметься згідно з умовами тарифного плану. можна як протягом однієї поїздки, так і поєднавши кілька подорожей. При цьому жодних додаткових налаштувань виставляти не потрібно. Гігабайти витрачаються поступово, до повного їх закінчення.

Як стати учасником

Інтернет у роумінгу за кордоном Білайн підключений у всіх абонентів, які прикріпили преміальну банківську картку Мастеркард до телефонного номера та підключили сервіс автооплати. У цьому випадку надходить смс-повідомлення, яке підтверджує участь у акції. Можна вирушати за кордон і вигідно користуватися інтернетом.

Як підключити послугу, якщо є намір взяти участь у новій акції від Білайн? Потрібно дотримуватись такої інструкції:

  • Перевіритися, що є одна з банківських карток преміум-класу Platinum, World Black Edition або World Elite Mastercard;
  • Перевірити, який тарифний пакет підключено. Зробити це можливо в особистому кабінеті або набравши номер 06745. У ряді випадків дане промо недоступне абонентам;
  • Підключають «Автооплату» з однією із зазначених банківських карт преміум-класу;
  • Чекають смс-повідомлення від оператора, яке підтверджує підключення.

Все, після цього можна вирушати в поїздку. Дізнатися, в яких країнах діє акція, можна на офіційному сайті оператора. Послуга доступна більш ніж у 80 країнах ближнього та далекого зарубіжжя.

Для абонентів, які не є учасниками акційної пропозиції, поширюються стандартні умови, прописані у тарифному пакеті. Можна замовити пакет 50 Мб на добу за 250 рублів.Вартість кожного 1 Мб понад ліміт до кінця доби становить 5 рублів. У дні, коли немає виходу до інтернету, оплата за сервіс не знімається. Всі абоненти, які знаходяться на передоплатній системі розрахунків, можуть скористатися вигідною послугою «Безлімітний інтернет», його вартість всього 350 рублів на добу.

Як відключити послугу

Вимкнути сервіс можна в особистому кабінеті або через дзвінок оператору на гарячий телефон. Після цього надходить повідомлення, що послугу деактивовано. Варто пам'ятати, що після відключення опції, підключити її повторно не можна.