Знижка за автоплатеж МТС 10%: опис акції

Anonim

Оператор стільникового зв'язку MTS повідомив про запуск акції «Річна знижка 10% за Автоплатіж». Вона доступна на всіх тарифних планах, що діють, з абонентською платою. Дізнайтесь, як надається знижка за «Автоплатіж» МТС 10% і що для цього потрібно.

Умови акції

Дана акція стартувала з 1 червня 2019 року, хоча анонс про її запуск було опубліковано на офіційному сайті МТС лише сьогодні – 4 червня. Вона досить проста і не містить складних і заплутаних умов. Все, що потрібно зробити учаснику – підключити та налаштувати послугу «Автоплатіж». Суть цієї послуги полягає в автоматичному поповненні рахунку при досягненні певного порога або за розкладом.

Послуга дозволить залишатися на зв'язку практично завжди. Поповнення рахунку проводиться автоматично з прив'язаної банківської картки. Абонент, який скористався цією послугою, отримує право на знижку в розмірі 10%. Наприклад, на сімейному тарифі "Наш Smart" розмір абонентської плати знижується з 1000 до 900 рублів. У річному обчисленні вигода становитиме 1200 рублів. У випадку з тарифом Smart Top десять відсотків від абонплати складуть 195 руб (2340 руб економії за рік обслуговування). Сама послуга надається без комісії та будь-якої абонентської плати.

В акції беруть участь абоненти з тарифами «Smart», «Smart Забугорище», «Smart Top», «Smart Nonstop», «Мій Смарт», «Smart Безлімітище», «Smart Безлімітище+», "Для ноутбука", "Мій Безлімітище", "X", "Наш Smart", "Тарифище", "Весь МТС" і "Весь МТС Супер ТВ".

Це всі чинні тарифні плани, доступні для підключення та переходу.

Особливості акції:

  • Надається знижка не підсумовується з іншими знижками (надається більша за розміром);
  • При зміні тарифного плану на будь-який інший, який не бере участі в акції, знижка анулюється (повторна участь неможлива);
  • У ній не можуть взяти участь абоненти, у яких вже підключено послугу «Автоплатіж через поріг»;
  • Знижка діє лише на абонентську плату – всі інші послуги зв'язку тарифікуються на стандартних умовах.

Організатор акції має право внести зміни до умов її надання.

Як працює акція

Механізм дії гранично простий – зустрічайте його опис:

  • Підключіться на один із вищевказаних тарифів або виконайте перехід (можна з перенесенням номера в МТС від іншого оператора);
  • Підключіть та налаштуйте послугу «Автоплатіж через поріг», вказавши поріг та суму нарахування;
  • Отримайте знижку на абонплату у розмірі 10% протягом 12 місяців.

Зверніть увагу, що надання знижки здійснюється тільки з наступного списання абонентської плати.

Як підключити автоплатіж та отримати знижку

Підключення здійснюється декількома способами:

  • На сайті МТС – заповніть покрокову форму та налаштуйте послугу;
  • У додатку «Мій МТС» – додайте сюди банківську картку;
  • На сайті «Гаманець МТС Гроші» або в мобільному додатку.

Також можливе підключення у фірмових офісах МТС – їх майже 6000 шт по всій країні, у тому числі в невеликих населених пунктах.

Для підключення послуги потрібно банківська карта будь-якого російського банку. Вона прикріплюється до номера, після чого абонент налаштовує параметри послуги - поріг спрацьовування (за замовчуванням 50 рублів), сума платежу (за замовчуванням 400 рублів) та місячний ліміт (за замовчуванням 1000 рублів). Встановіть свої параметри, пропишіть номер, термін дії та CVC-код картки, зачекайте на підтвердження. З наступного місяця ви отримаєте знижку на абонентську плату.

Як відключити послугу

Вимкнення послуги здійснюється на сайті «Гаманець МТС Гроші», в мобільному додатку або в офісах обслуговування. При достроковому відключенні послуги абонент втрачає право на знижку. Користуючись акцією, абонент може додатково поповнювати баланс свого особового рахунку будь-яким доступним способом.

У чому каверза

Ніяких каверз і підводних каменів немає – акція прозора, як сльоза.«Автоплатіж» надається без комісії, отже переплата виключена. Жодних додаткових платних дій вчиняти не потрібно, що також свідчить про прозорість. Акція запускається щороку та розрахована на нових абонентів – повторно скористатися знижкою на поточному номері не вийде. В іншому все чисто і прозоро.