Як переказати гроші з МТС на Мегафон через телефон

Anonim

Перевести гроші з МТС на Мегафон можна кількома способами. Користувачам інтернету підійде онлайн-сервіс МТС, створений спеціально для платежів. Можна використовувати SMS та USSD команди, що надсилаються через телефон – це особливо зручно, якщо немає можливості підключитися до мережі.

Завдяки співпраці операторів Мегафон і МТС всі перекази між абонентами здійснюються без комісії. Чималий відсоток комісійних зборів.Але з сім-карти МТС на Мегафон переклад здійснюється безкоштовно.

1. СМС-повідомлення

Щоб перекинути гроші на інший номер, потрібно відправити SMS на номер одержувача. У тексті повідомлення пишеться спеціальна команда - вона перехоплюється системою, і обраний абонент отримує грошовий переказ на номер.

Отже, алгоритм дій наступний:

  1. Відкрийте нове повідомлення.
  2. У рядку «Кому» напишіть номер абонента Мегафон, якому потрібно переказати гроші. Його можна вибрати з телефонної книги.
  3. В полі для тексту напишіть команду: переклад . Обов'язково поставте решітку на початку. Сума вказується у рублях, без копійок. Наприклад: переклад 200.
  4. Надішліть повідомлення. У відповідь прийде SMS з номера 1212. У ньому буде прохання підтвердити переклад та інструкцію, як це зробити.
  5. Після відправки підтвердження на телефон прийде повідомлення про успішне списання коштів та відправлення їх на вказаний номер.

Послуга «Переклад SMS» – це одна з можливостей, які дає Кошелек МТС Гроші.

Для користувачів iPhone послуга недоступна під час надсилання iMessage. Перш ніж писати текст перекладу, вимкніть цю функцію. Для цього пройдіть в меню Айфона таким шляхом: «Налаштування» - «Повідомлення» - пересунути повзунок iMessage для відключення.

2. USSD-команда

Це ще один спосіб перерахувати гроші без підключення до мережі – послуга «Легкий платіж». Знадобиться лише телефон:

  • Наберіть на його екрані коротку команду 115.
  • Відкриється меню.
  • Виберіть пункт 1 – «Мобільний телефон».

Далі 3 – «Мегафон».

У рядку введіть номер одержувача.

Вкажіть суму переказу.

Щодно після введення відповіді натискайте кнопку «Надіслати». Після надсилання суми на телефон прийде СМС. Надішліть порожнє повідомлення у відповідь – це безкоштовно. Так система ухвалить підтвердження проведення платежу. Щоб скасувати операцію, напишіть цифру 0 і надішліть цей же номер.

3. З сайту МТС

Перейти до оплати можна з офіційного сайту МТС з мобільного зв'язку:

  • У головному меню виберіть розділ «МТС Гроші».
  • У списку, що випав, знайдіть категорію «Грошові перекази», а в ній – «За номером телефону».

  • Користувач перенаправляється в сервіс з проведення платежів МТС Гроші. За бажанням можна відразу відправитися на цей сайт і в розділі перекладів знайти Мегафон.
  • У формі заповнюємо поля – номер одержувача, сума.

  • Після натискання на кнопку «Оплатити» відкриється форма для входу в особистий кабінет – потрібно авторизуватися на сайті, щоб послуга перекладу стала доступною.
  • Якщо логін та пароль введені правильно, то користувач повертається на сторінку оплати. Тут йому стають доступним спосіб переведення з мобільного рахунку.

Щоб не переривати процес оплати, можна відразу авторизуватися на сайті, натиснувши на кнопку особистий кабінет, а потім виконати всі вищеописані дії.

4. Через мобільний додаток

У звичайному додатку «Мій МТС» можна сплатити лише свої послуги. Для перекладу іншим абонентам потрібно завантажити та встановити мобільний додаток «МТС Гроші» - в Google Play або AppStore.

Після того, як програма встановиться на смартфон, натисніть «Відкрити». Подальші дії:

  • Авторизуйтесь у додатку. Для входу використовується той самий пароль, як і на сайті. Далі потрібно двічі вказати 4-значний код для подальшого швидкого доступу до системи.
  • На головному екрані спускаємося вниз до кінця сторінки.
  • Натискаємо на розділ «Поповнити телефон».

У вікні, введіть номер абонента Мегафон, натисніть «Продовжити».

  • Вкажіть суму.
  • Підтвердіть операцію.

Непрацюючі способи

В особистому кабінеті на сайті МТС немає функції з переказу коштів. Для всіх платежів використовується лише сервіс МТС Гроші.

Умови та обмеження

Для переказу грошей з мобільного рахунку іншим абонентам передбачені ліміти:

  • Мінімальна сума платежу - 10 руб.
  • Максимальна сума одного платежу - 14999 руб.
  • Максимум за добу - 30 000 руб.
  • Максимум протягом місяця – 40 000 руб.
  • На добу доступно не більше 5 перекладів.

Ці обмеження діють у сукупності всім варіантів платежу. Якщо абонент вже перевів 30 тисяч за добу через сайт МТС Гроші, то іншими способами оплати він теж не зможе скористатися до кінця дня.

Перевести гроші з МТС абоненту Мегафону нескладно. Це можна зробити як при підключенні до інтернету, так і офлайн – використовуючи лише свій телефон та спеціальні команди. Головна перевага у цій операції – з рахунку спишеться саме та сума, що буде вказана у формі оплати. Жодних комісійних зборів до неї не додаються. Для перекладів використовуйте лише офіційні послуги компанії МТС. Не переказуйте гроші через сторонні сайти – вони беруть великий відсоток за послугу, а крім того, можуть виявитися шахраями.