Безлімітний інтернет у роумінгу: нові умови з квітня 2019

Anonim

4 червня змінюються умови послуги «Безлімітний інтернет у роумінгу» для абонентів із постоплатною системою розрахунків. Раніше, з 18 квітня 2019 року, такі ж зміни були і для абонентів на передоплатній системі.

Після того як лімітні 100 Мб інтернет-трафіку на максимальній швидкості будуть витрачені, можна буде користуватися інтернетом за вигідною ціною. За 1 ГБ швидкісного інтернету доведеться заплатити лише 99 рублів. Опція «Продовж швидкість» буде закрита.

Опис

Білайн пропонує підключити опцію «Безлімітний інтернет у роумінгу». За 350 рублів на добу можна користуватися безлімітним інтернетом більш ніж у 100 країнах світу, у списку є всі найпопулярніші туристичні напрямки. Плата знімається тільки в ті дні, коли людина користується мобільним інтернетом.

Трафік нічим не обмежений і підключення до послуги абсолютно безкоштовне. Варто враховувати, що перші 100 Мб на добу надаються на максимальній швидкості. Після того, як трафік вичерпано, абоненти отримують 128 Кбіт/сек до кінця дня.

Але вже з 4 червня для всіх абонентів умови користування послугою зміняться. Після вичерпання 100 Мб на високій швидкості користувач може замовити високошвидкісне з'єднання, за 1 Гб потрібно заплатити 99 рублів.

У яких країнах діє

Послуга діє у 100 країнах. Оператор включив до списку найпопулярніші туристичні напрямки. Так, вигідно користуватися інтернетом у міжнародному роумінгу можна в багатьох країнах СНД, Ізраїлі, Єгипті, Туреччині, Таїланді, Індії, Кіпрі та Швеції.

Список доступних напрямків можна вивчити на офіційному сайті оператора. Якщо залишилися якісь питання, то можна задати їх консультанту, зателефонувавши за номером телефону Контактного центру.

Як підключити та вимкнути послугу

Якщо необхідно підключити послугу «Безлімітний інтернет у роумінгу», перебуваючи за кордоном, слід дотримуватися такої інструкції:

  • На смартфоні потрібно набрати команду 11020171.
  • Чекати повідомлення на телефон, після чого опція вважається підключеною.

Керувати послугою можна у додатку «Мій Білайн». На тарифах «Перші Гіги», «Анлім», «Супер Анлім», «Всім 1», «ВСЕ 2», «ВСЕ 3», «ВСЕ 4», «Зовсім ВЕМО», «ВСЕШЕЧКА», «Ніль сумнівів», «Бі+» опція включена за умовчанням.

Щоб відключити послугу, слід набрати команду 11020170. Варто враховувати, що пропозиція безстрокова, вона діє до відключення абонентом.

Підключити додатковий трафік в 1 Гб можна USSD-командою 11020171, відключення додаткового пакета 1 Гб на максимальній швидкості - 11020192.

Способи продовження інтернету в роумінгу

Раніше при вичерпанні трафіку (перші 100 Мбайт на максимальній швидкості на день) можна було підключити пакет «Продовж швидкість у роумінгу». 50 Мб коштували 150 рублів (110121), 300 Мб - 600 рублів (110122) та 1 ГБ - 1500 рублів (110123).

Як не платити за інтернет у міжнародному роумінгу

У Білайн діє унікальна пропозиція для власників преміальних карт Visa. Вони можуть безкоштовно користуватися трафіком за кордоном при підключенні банківської картки Visa Platinum, Visa Signature або Visa Infinite для автоплатежів. Але варто враховувати, що кількість безкоштовних днів варіюється в залежності від підключеної банківської картки.