Як переказати гроші з телефону Теле2 на картку Ощадбанку без комісії

Anonim

Перевести гроші з Теле2 на картку Ощадбанку можна кількома способами. Це онлайн-сервіс, короткі команди з телефону, спеціалісти. Кожен із варіантів обкладається комісією – такі правила встановлені у всіх операторів, оскільки переклади з мобільного балансу супроводжуються деякими технічними труднощами.

Зазвичай виведення грошей потрібно, якщо на рахунку мобільного накопичилася велика сума - хтось перевів гроші або віддав борг. Часто абонент у такому разі хоче перевести в готівку кошти, але це можна зробити тільки через переказ на карту з наступним зняттям в банкоматі.Вивести гроші можна на карту Світ, Мастеркард, Маестро та Віза.

Через USSD-запит

Цей спосіб зручний тим, що не потрібно підключення до інтернету та відвідування сайтів. Оплату можна здійснити, використовуючи лише свій телефон. Головне – знати коротку команду.

Для швидкого перекладу через телефон:

  1. Наберіть на клавіатурі мобільного пристрою таку комбінацію: 145.
  2. Відкриється мобільне меню.
  3. Слідуйте підказкам на екрані - натискайте потрібні цифри та кнопку «Надіслати»:

2 – картки та готівка,

1 – на карту.

4. Далі відкриється рядок для введення суми.

5. Після цього потрібно ввести номер картки.

На номер абонента надійде СМС з подробицями платежу та даними для перевірки. У ньому буде вказано комісію та загальну суму, яка спишеться з мобільного рахунку. Якщо всі дані введені правильно, переклад потрібно підтвердити у повідомленні.

Через СМС

Для перекладу через СМС використовується той самий сервіс 145:

  1. Відкрийте в телефоні нове SMS.
  2. В полі для тексту напишіть команду: card . Всі дані вводяться через пропуск. Card – це назва команди, її завжди потрібно писати першою. Далі запроваджується повністю номер банківської картки. Після цього пишемо суму, яку потрібно переказати з рахунку – без копійок, у рублях.
  3. Відправляємо СМС.

У відповідь абонент отримає повідомлення з величиною комісії та інструкцією для підтвердження переказу. Надішліть на той же номер підтвердження тим способом, що буде вказано в SMS.

З сайту Теле2

Надсилання коштів з рахунку Tele2 на банківську картку можна виконати на сайті оператора:

  • В головному меню виберіть розділ Сервіси.
  • У списку, що випав, натисніть на пункт «Перекази та платежі».

  • У категорії «Переклади» запропоновано три варіанти, куди можна відправити гроші з рахунку мобільного телефону.
  • Клацніть на другий пункт – «Перекласти з телефону на карту». Користувач перенаправляється на спеціальний сайт Теле2 для платежів.

  • Заповніть просту форму – номер телефону, суму переказу та номер картки.
  • Натисніть кнопку «Сплатити».

На екрані з'явиться форма для авторизації. Введіть свій номер та код із СМС. Після цього платіж буде виконано.

У офісі оператора

При особистому відвідуванні офісу Tele2 фахівці допоможуть клієнту переказати кошти з балансу. Для цього обов'язково потрібно надати менеджеру паспорт. Він звірить дані із базою абонентів. Якщо відомості збігаються, він попросить вказати параметри переказу – номер картки і суму.

Без комісії не обійтися і в цьому випадку: всі обмеження та комісійні збори застосовуються ті ж, що при самостійному перекладі на сайті.

Якщо сім-карта, з якої потрібно скинути гроші, оформлена на іншу людину, то оператор не зможе допомогти з переказом. Він може виконати прохання тільки офіційного власника сімки.

Альтернативні варіанти

З перекладом на карту за номером іноді виникають труднощі. Це може статися, наприклад, з карткою Ощадбанк Maestro, яка має 18 цифр у номері. Оскільки стандартний варіант – це 16 цифр, система розрахована саме на такий параметр.

Раніше на сайті Теле2 був спеціальний розділ – «Переказ на банківський рахунок». Тепер це можна зробити лише за рахунок погашення кредиту. Для цього:

  1. На сайті оператора в головному меню виберіть пункт «Сервіси».
  2. Далі - «Платежі та переклади».
  3. У першому ж розділі на сторінці з'явиться список доступних напрямків для платежу.
  4. Першим у цьому переліку стоїть Ощадбанк. Натискаємо на його значок.
  5. Відкривається форма для заповнення реквізитів - П. І. О., банківський рахунок, сума, БІК.

Клієнт відразу бачить суму з урахуванням комісії, яка буде знята під час перекладу. Якщо його не влаштовує величина збору, може скасувати операцію. Гроші надходять на рахунок протягом 5 робочих днів.

Умови: ліміти та комісії

Оператори не дуже шанують зняття грошей з балансу. На такі операції завжди встановлено цілий список обмежень. Зняти гроші з телефону Теле2 готівкою не можна – навіть при розірванні договору з оператором залишок коштів прийде на картку.

Для переказу з мобільного рахунку недоступні такі кошти:

  • Стартовий капітал – гроші, внесені на рахунок при покупці нової сім-карти та укладанні договору з оператором.
  • Бонусні нарахування, знижки, бали, отримані за акцією.
  • Обіцяний платіж – підключена послуга, через яку гроші на баланс абонента надаються оператором у борг.

Поповнити картку можна на суму від 50 до 15 000 рублів. Незнижуваний залишок - 0 рублів.

Комісія при переказі на картку залежить від суми платежу. Вона завжди вказується перед здійсненням операції у формі оплати. Отже, абонент може відмовитися від відправки грошей з балансу, заздалегідь оцінивши суму збору. При оплаті на особовий рахунок розмір комісії становить від 3% + 30 руб.

Отже, щоб зняти гроші з телефону, потрібно скористатися будь-яким із способів, які пропонує оператор. Це офіційний сайт для користувачів інтернету. Якщо потрібний сервіс без підключення до мережі, є короткі SMS та USSD команди. Якщо жоден із варіантів не підходить, відвідайте салон оператора. Про зарахування коштів на картку та списання з балансу абонент завжди повідомляється за SMS.

Ніколи не користуйтеся сторонніми сайтами, які пропонують послуги з переказу грошей з мобільного рахунку. Вони беруть підвищену комісію за транзакції, крім того можуть виявитися шахраями.Це загрожує крадіжкою коштів із картки або балансу телефону. Перекази через сервіси оператора зашифровані та повністю безпечні.