Особистий кабінет Білайн для домашнього інтернету та ТБ

Anonim

Коли абонент підключає домашній інтернет Білайн, він отримує доступ до онлайн-сервісу для самостійного управління послугами. Це особистий кабінет на веб-сайті оператора. Зайти в нього може власник за своїми даними – особовим рахунком, номером телефону або адресою електронної пошти.

Оператор зібрав тут повний набір функцій для комфортного використання абонентом своїх послуг – Інтернету та ТБ. Немає необхідності звертатися до офісу або служби техпідтримки. Змінити параметри або дізнатися інформацію про тариф можна самому.

Реєстрація та вхід до особистого кабінету домашнього інтернету та ТБ

ЛК для дротового інтернету знаходиться за адресою beeline.ru/login. Вхід здійснюється за номером особового рахунку – він написаний у договорі на підключення інтернету та телебачення. Пароль для входу також вказаний у документах.

Після переходу на сторінку авторизації вкажіть номер або логін. Введіть пароль. Готово. Тепер можна дізнатися про свій тариф, перевірити витрати, підключити нові послуги.

Як зайти, якщо забув логін або пароль

У таких випадках слід скористатися функцією відновлення даних:

  • На сайті Білайн у верхньому правому кутку натисніть кнопку Особистий кабінет.
  • У вікні, що випало, натисніть на пункт «Як отримати логін/пароль».

  • Система запитає, для якого облікового запису потрібне отримання даних. Виберіть «До домашнього».
  • Відкриється сторінка для відновлення пароля. Потрібно в порожнє поле ввести свій логін чи номер рахунку. Потім натисніть «Перевірити логін».

  • Якщо логін теж забутий, натискаємо на посилання «Не пам'ятаю логін».
  • У цьому вікні напишіть свою адресу електронної пошти. Також можна використовувати номер мобільного – для цього виберіть вкладку «Телефон».

  • Натисніть кнопку «Перевірити дані».
  • Якщо введено правильні дані, зазначені при оформленні договору, то система запропонує подальші кроки для відновлення – дотримуйтесь інструкцій на екрані. Дані прийдуть на телефон або e-mail.

Якщо виконати вхід за номером договору не вдається, повідомте про це по гарячій лінії 8-800-700-80-00. Оператор попросить продиктувати свої П.І.Б., паспортні дані, адресу, за якою проведено домашній інтернет.

Можливості ЛК

Користувачі дротового інтернету та цифрового ТБ від Білайн мають доступ до всієї інформації щодо рахунку, тарифу, підключених послуг. Для цього потрібно лише авторизуватися у своєму профілі – на сторінці ЛК можна переглядати дані та керувати параметрами.

Ось які можливості дає онлайн-сервіс:

  • Перевірка балансу. Ця інформація знаходиться перед очима користувача, коли він відкриває свою сторінку. Тут вказано розмір абонентської плати, дата списання, до якого терміну необхідно поповнити рахунок.
  • Перевести оплату за інтернет та ТБ. Це можна робити щоразу вручну, вводячи реквізити картки у спеціальну форму. Крім цього, є підключення автоплатежу. Один раз налаштуйте параметри – суму та дату – і поповнення балансу буде проводитись автоматично.
  • Довірчий платіж. Якщо немає можливості переказати гроші за інтернет, а дата оплати вже настала, то суму абонентської плати можна взяти в борг у оператора на 3 доби.
  • Добровільне блокування. Якщо абонент збирається виїхати з дому на певний час, може призупинити дію послуги. Так він зможе не витрачати гроші на послугу, якою нині не користується. Блокування знімається за бажанням користувача або автоматично через 60 днів.
  • Вибір тарифу та опцій. Абонент може самостійно змінити тарифний план. Також є кілька опцій для збільшення швидкості, встановлення турборежиму на певний час та інші доповнення. Вони дозволяють налаштовувати послугу під себе, не змінюючи тарифу.
  • Якщо підключено домашнє ТВ Білайн, то відомості будуть вказуватися і про нього: вартість та назва тарифу, пакет каналів, параметри обладнання. Можна підключати нові групи каналів, а також перенести цифрове ТБ на інші телевізори в будинку – до трьох штук до однієї приставки.
  • Деталізація. Абонент сам обирає вид звіту та період, за який потрібна інформація.
  • Переїзд. Якщо необхідно змінити адресу підключення, то в ЛК швидко скласти заявку. Роутер, приставка та особовий рахунок залишаться колишніми, а за вказаною адресою прийдуть фахівці, щоб провести та налаштувати інтернет.

Особистий кабінет доступний абоненту не лише за позитивного балансу. Якщо рахунок пішов у мінус після списання абонентської плати, доступ до всіх сайтів блокується, крім особистого кабінету. Сюди користувач завжди зможе увійти та зробити оплату або інші дії.

Переваги використання особистого кабінету Білайн

Отже, чим корисний сервіс для абонентів Білайн:

  • Швидкий перегляд інформації про послугу в цілому.
  • Перевірка стану рахунку та витрат.
  • Поповнення онлайн без комісії зі свого комп'ютера.
  • Управління послугами − в один клік.

Головне – користувач може все це зробити самостійно без допомоги оператора. Всі можливості знаходяться на увазі - розташування розділів зрозуміле і просте.

Особистий кабінет – зручний засіб керування домашнім ТБ та інтернетом. У будь-який момент користувач може оплатити послуги або отримати звіт про витрати. Не потрібно дзвонити і чекати своєї черги в кол-центрі, називати свої дані оператору - все легко і швидко робиться на екрані ПК або ноутбука.