Корпоративний тариф Теле2 «Моя команда»: опис

Anonim

Корпоративний тариф Теле2 «Моя команда» створено для компаній, кількість співробітників у яких не перевищує 150 осіб. Він включає пакети послуг, що гнучко настроюються, окремо на кожного співробітника. На ньому немає звичного міжміста, а дзвінки всередині мережі не витрачають основний пакет. Зустрічайте докладний опис нового тарифного плану.

Опис тарифу

«Моя команда» – гнучкий тарифний конструктор. Він передбачає певну кількість послуг, що розподіляються через особистий кабінет серед співробітників компанії. Базові пакети:

  • 7500, 15000 чи 30000 хвилин у всій Росії;
  • 225, 375 або 525 Гб загального інтернет-трафіку;
  • 150, 450 або 750

Абонентська плата – від 4120 руб/міс за мінімальний набір до 10425 руб/міс за максимальний. всю компанію. Сюди включені безлімітні дзвінки всередині мережі Теле2 по всій країні. Невикористані залишки автоматично переносяться наступного місяця. Максимальна кількість працівників у команді – 150 осіб. Послуги зв'язку доступні на всій території Росії без додаткових умов та націнок.

Оплачені пакети послуг підлягають розподілу між співробітниками. Кожен співробітник отримує певний набір хвилин, SMS та трафіку, витрачаючи послуги на свій розсуд. Також доступне застосування загальних налаштувань на всіх абонентів компанії. Управління здійснюється через особистий кабінет.Оскільки розмови всередині мережі Теле2 безкоштовні, то й дзвінки всередині компанії теж безкоштовні, які не витрачають основний пакет. Завдяки цьому співробітники зможуть оперативно вирішувати будь-які робочі питання, не побоюючись за вичерпання лімітів.

Також кожен абонент у корпоративній групі підключається до тарифного плану «Командний гравець». Цей тариф активується у разі вичерпання виділених пакетів послуг. Оплата за подальше користування зв'язком здійснюється з особистого чи корпоративного рахунку – вибір здійснює сама компанія.

При необхідності компанія може збільшити обсяг вибраного пакета достроково, з доплатою з корпоративного рахунку. Наприклад, збільшення до 375 Гб з мінімального пакета коштуватиме 1035 руб/міс, до 525 Гб – 2755 руб/міс. Стільки ж коштує збільшення пакета хвилин - 1035 руб/міс до 15000 хв і 2755 руб/міс до 30000 хв.

Короткий опис тарифу «Командний гравець»

На цьому тарифному плані діє поштова тарифікація послуг зв'язку:

  • Дзвінки на будь-які місцеві номери – 1 руб/хв;
  • Дзвінки на номери Теле2 Росії – 1 руб/хв;
  • Межгород – 3 руб/хв;
  • Мобільний інтернет – 6, 5 руб/Мб;
  • SMS по домашньому регіону – 1, 5 руб/шт;
  • SMS по Росії - 2, 5 руб/шт.

У поїздках Росією діє дорожча тарифікація – 5 крб/хв у напрямі по стране.

Як підключити

Для підключення тарифного плану виберіть відповідні для компанії обсяги послуг на даній сторінці та авторизуйтесь у корпоративному особистому кабінеті. Новим корпоративним клієнтам необхідно пройти реєстрацію і вказати кількість SIM-карт, що замовляються.Розподіл пакетів здійснюється через особистий кабінет.

Як відключити

Для відключення тарифного плану скористайтесь особистим кабінетом або надішліть у Теле2 відповідну заяву. Якщо компанія припиняє існування, розірвіть договір та виведіть залишок коштів на розрахунковий рахунок.

Додаткові опції

Тарифний план «Моя команда» можна зробити максимально насиченим, додавши кілька безлімітів:

  • «Месенджери для команди» - 150 руб/міс;
  • «Навігація для команди» - 100 руб/міс;
  • «Соціальні мережі для команди» - 150 руб/міс;
  • «YouTube для команди» – 300 руб/міс.

Опції дозволять заощадити трафік з основного пакета.