Тариф "Об'єднуй! Для своїх" Мегафон: опис

Anonim

«Об'єднуй! Для своїх» від Мегафон – рішення для найвибагливіших абонентів. Він включає великий пакет хвилин, два безлімітні інтернети та понад дві сотні телеканалів. Вивчіть докладний опис тарифу, складений нашими експертами. Ми розповімо про особливості тарифікації та процедуру підключення.

Опис тарифу

Тарифний план «Об'єднуй! Для своїх» – це пакет послуг максимального обсягу.

Мобільний зв'язок

Мобільний зв'язок на тарифі представлений:

  • Безлімітним інтернетом без обмежень щодо трафіку;
  • Пакетом 2000 хвилин по Росії – телефонуйте на будь-які російські мобільні та стаціонарні номери;
  • Внутрішньомережевий безліміт на всі мобільники Мегафона в країні.

Дзвінки понад пакет на місцеві мобільні номери коштують 2 руб/хв, на місцеві стаціонарні телефони - 3 руб/хв, міжмісто по Росії - 3 руб/хв. Для економії коштів передбачені додаткові пакети об'ємом 40 хвилин по 65 руб/кожний – підключіть його через особистий кабінет.

Абонентська плата на тарифному плані «Об'єднуй! Для своїх» становить 1500 руб/міс. В перший місяць абонплата списується двома рівними частинами - в перший день після підключення і через два тижні. З другого місяця списання проводиться щомісяця – в день підключення до мережі.

Високошвидкісний домашній інтернет

Новий тарифний план надає абонентам інтернет-канал з пропускною здатністю 300 Мбіт/сек. домашньому роутеру відразу кілька ноутбуків, планшетів, смартфонів, розумних пристроїв та інших гаджетів. Ліміти на трафік відсутні. Підключення виконується за двома технологіями – Ethernet та Docsis. Досягти максимальної швидкості доступу можна лише через Ethernet.

Цифрове телебачення

Телебачення в рамках «Мегафон ТБ» представлене чотирма пакетами:

  • «Максимальний» – 199 каналів різних тематик, від новин до музики та кіно;
  • «Базовий» - підключається одночасно з «Максимальним», включає 28 каналів (з них 20 - обов'язкові федеральні);
  • «Дитячий» – велика добірка каналів для дітей та їх батьків (мультфільми, дитячі фільми, пізнавальні та навчальні передачі);
  • «18+» – добірка каналів виключно для дорослої аудиторії.

При підключенні тарифу рекомендуємо скористатися функцією «Батьківський контроль» – вона запобігатиме перегляду каналів для дорослих неповнолітніми дітьми.

Як підключити

Заявка на підключення надсилається на сайті Мегафону – вкажіть в ній адресу проживання та контактні дані. Фахівці провайдера уточнять наявність технічної можливості підключення та дадуть відповідь на заявку. Мегафон підключає абонентів з міст, де працює домашній інтернет від ТОВ «Нет Бай Нет Холдинг» - це Москва, Санкт-Петербург, Ростов-на-Дону, Білгород, Калінінград, Знахідка, Волгодонськ, Зеленоград, Новий Уренгой, Чебоксари та багато інших. Уточніть список міст на сайті Мегафону – він може змінюватись. Підключення та налаштування до 5 одиниць обладнання – безкоштовно.

Як відключити

Вимкнення здійснюється шляхом розірвання договору в офісах Мегафона. Уточніть адреси за телефоном гарячої лінії 0500. Так само абоненту необхідно здати обладнання, що орендується – воно є власністю провайдера.Останній крок – вибір іншого тарифного плану для телефону.

Додаткові опції

Для абонентів тарифу «Об'єднуй! Для своїх доступні три опції з оренди обладнання:

  • «Оренда Wi-Fi роутера (100 Мбіт/сек)» – надається роутер FR100-1 з чотирма антенами та USB-портом для підключення носіїв та 4G-модемів. Швидкість портів – до 100 Мбіт/с. Абонентська плата відсутня;
  • «Оренда Wi-Fi роутера (1 Гбіт/сек)» – надається роутер FR1000-1 з аналогічними характеристиками. Швидкість портів – до 1 Гбіт/сек. Абонентська плата - 88 руб/міс;
  • «Оренда ТВ-приставки» – надається телеприставка з паузою, перемотуванням та записом, а також з батьківським контролем та Bluetooth-пульт. Підключення до мережі – через кабель або через Wi-Fi. Абонентська плата - відсутня.

Щоб досягти максимальної швидкості, потрібно роутер з портами 1 Гбіт/сек - купіть його самостійно або візьміть в оренду у Мегафона. Абонентам "Нет Бай Нет" зі старими приставками потрібно орендувати нову телеприставку. При використанні нової приставки необхідно оновити програмне забезпечення – цим займеться майстер при підключенні.

Тарифний план «Об'єднуй! Для своїх» – рішення для ділових людей та великих сімей. Пакет на 2000 хвилин – це більше години розмов на день, а потужний інтернет-канал дозволить швидко завантажувати важкі файли та миттєво оновлювати онлайн-ігри.