Роумінг за кордоном Сбермобайл: тарифи у 2019 році

Anonim

З 20 травня 2019 року СберМобайл змінює тарифи на послуги в роумінгу. Під час подорожей немає потреби підключати або вимкнути пакет, опція активується автоматично. Роумінг за кордоном Сбермобайл дозволяє отримати 100 Мб мобільного інтернету всього за 99 рублів, а дзвінки через Wi-Fi доступні за домашніми тарифами.

Як працюють Wi-Fi-дзвінки

СберМобайл пропонує вигідні дзвінки по Wi-Fi. Абоненти можуть дзвонити до Росії та приймати дзвінки за цінами домашнього регіону. При цьому дзвінки можливі незалежно від того, встановлено додаток у співрозмовника чи ні.

Такий зв'язок буде знахідкою в тих місцях, де пропадає сигнал мережі. Це може бути метро, ​​тунель або заміський будинок.

Потрібно виставити налаштування на своєму телефоні - увімкнути функцію «Wi-Fi дзвінки» у додатку, після чого підключення до інтернету партнерів буде відбуватися автоматично.

Тим абонентам, які підключені до безкоштовного пакету «50 хвилин та 500Мб», будуть доступні стандартні роумінгові ціни. Вони змінюються в залежності від країни перебування.

Вартість дзвінків - тарифи

З новою пропозицією від СберМобайл більше немає необхідності економити на послугах зв'язку при поїздках за кордон. Абоненти оператора можуть подорожувати із задоволенням, не обмежуючи себе у спілкуванні. Тарифи дещо відрізняються, залежно від країни перебування, але в будь-якому випадку вони залишаються дуже вигідними та привабливими.

  1. Країни Європейського союзу – вартість вхідних та вихідних дзвінків на номери країни перебування та в Росію 10 рублів за хвилину.
  2. Країни Європи – вартість всіх дзвінків усередині країни перебування та в Росію 15 рублів на хвилину.
  3. Країни СНД – вартість дзвінків 15 рублів на хвилину.
  4. Інші країни - вартість дзвінків на номери країни перебування і в Росію становить 65 рублів за хвилину;
  5. Супутниковий зв'язок. Користування такою послугою дорожче. За вхідний дзвінок доведеться заплатити 149 рублів, а вихідні дзвінки обійдуться в 313 рублів за хвилину.

Завдяки вигідним умовам міжнародного роумінгу, мандрівники зможуть спілкуватися з рідними та друзями, не тільки перебуваючи в Таїланді та Туреччині, а й у ряді інших країн.

Вигідно відправляти і СМС-повідомлення до Росії та всередині країни перебування.У країнах Європейського Союзу одне стандартне повідомлення коштуватиме 3 рублі, у країнах Європи та СНД – 6 рублів, в інших країнах – 20 рублів. За звичайне SMS-повідомлення, відправлене за допомогою супутникового зв'язку, доведеться заплатити вже 30 рублів.

Як працює інтернет

Перебуваючи за кордоном, можна дуже вигідно користуватися мобільним інтернетом. Всього за 99 рублів абоненти СберМобайл отримують 100 Мб інтернету в 30 країнах, які є у списку на сайті компанії. Такого трафіку достатньо, щоб повноцінно спілкуватися в соціальних мережах та перевіряти електронну пошту.

Сплачена послуга діє протягом доби з моменту підключення. Якщо трафік був використаний передчасно, то доступ в інтернет припиняється аж до нового періоду.

Якщо потрібно більше трафіку для спілкування та перегляду інформації, то можна замовити 1 ГБ за ціною від 699 рублів.

Термін дії цього пакета місяць, оплата списується в момент підключення, така послуга доступна в 12 країнах світу. У списку є Албанія, Боснія та Герцеговина, Гібралтар, Ліхтенштейн, Монако, Чорногорія, Швеція, Туреччина та інші країни.

Опції для продовження інтернету

Після вичерпання ліміту користування інтернетом припиняється, до початку нового звітного періоду. Але абоненту надходить СМС-повідомлення із пропозицією продовжити трафік. У повідомленні є всі необхідні інструкції.

У мобільному додатку можна продовжити трафік, додавши 1 ГБ або 3 ГБ інтернету, замовивши відповідну послугу. Додати трафік можна і за допомогою USSD командами 1551 та 1553.

Переваги роумінгу в СберМобайл

З новою пропозицією від СберМобайл можна здійснювати дзвінки за кордон за привабливою ціною. Умови користування роумінгом від оператора мають безліч переваг:

  • 100 Мб інтернету лише за 100 Мб;
  • Можливість дзвонити та приймати дзвінки по Wi-Fi за ціною домашнього регіону;
  • Недорогі SMS-повідомлення;
  • Не витрачається трафік під час використання мобільної програми. Мало того, програма доступна, коли на рахунку зовсім немає грошей;
  • Тарификація всіх дзвінків щохвилини.

Абонплата у розмірі 99 рублів стягується повністю при першому виході в інтернет. Далі пакет продовжується кожну добу, при цьому з рахунку списується зазначена сума.

Якщо виникли якісь питання щодо користування роумінгом, можна зателефонувати за гарячим номером +7 (499) 651 44 44. Дзвінки оператору на цьому телефоні безкоштовні.

Як підключити роумінг

Ніяких зайвих дій робити не потрібно, послуга підключається автоматично при знаходженні абонента в будь-якій країні, що є у списку.Послуга роумінгу активується під час здійснення або прийняття першого дзвінка, а також при першому виході в Інтернет. Але щоб повноцінно користуватися всіма послугами, що надаються, потрібно щоб на рахунку було достатньо грошей.

Як відключити

Відключати роумінг теж немає необхідності, після повернення в Росію послуга деактивується самостійно. Варто пам'ятати, що послуги зв'язку в роумінгу недоступні за відсутності грошей на рахунку, а також при вичерпанні трафіку.

Вибираючи, що краще підключити у роумінгу, варто звернути увагу на нову пропозицію від Ощадбанку. На даний момент ціни на послуги зв'язку в роумінгу від СберМобайл є досить привабливими.