Автоплатіж на Теле2: як підключити

Anonim

Послуга «Автоплатіж» на Теле2 дозволяє абоненту не турбуватися про стан мобільного рахунку та своєчасне поповнення. Після підключення система все робитиме сама так, як потрібно користувачеві. Абонент завжди буде на зв'язку, оскільки гроші на мобільний приходитимуть автоматично. При підключенні передбачені налаштування - налаштовуємо потрібну суму та періодичність переказів.

Опис автоплатежу

«Автоплатіж» – це сервіс для автоматичного переказу грошей з банківської картки на мобільний.Коли Теле2 запустив цю послугу, вона була доступна лише клієнтам Ощадбанку. Зараз можна використовувати будь-яку картку, випущену російським банком. Користувачеві потрібно прив'язати її до свого мобільного номера у системі Теле2. Для цього використовується особистий кабінет на сайті.

Проведення платежів безпечне. Дані передаються зашифрованими каналами.

Автоплатеж налаштовується самим абонентом. Для цього передбачено два варіанти:

  1. Поповнення на порозі. Коли абонент вибирає цей спосіб налаштування, він визначає певну суму. Коли баланс знижується до цього ліміту, то автоматично спрацьовує послуга та гроші переводяться з вибраної картки на рахунок. Заздалегідь вказується сума, яку потрібно списувати, щоб поповнити телефон. Такий варіант особливо зручний на тарифах без пакетів послуг, з похвилинною тарифікацією, або в роумінгу.
  2. За розкладом. У цьому випадку задається дата, при настанні якої має спрацьовувати автопереказ коштів. Він може бути щомісячним, щотижневим, періодичним. Зручно налаштовувати оплату перед списанням абонентської плати або день отримання зарплати.

Всі дії з управління послугою здійснюються в особистому кабінеті абонента. У будь-який момент можна змінити налаштування, прив'язати іншу карту або вимкнути сервіс.

«Автоплатіж» можна підключити і до номера близьких, звичайно, якщо вони є абонентами Теле2. У цьому випадку гроші можуть списуватися з однієї або кількох банківських карток.

Як підключити

Підключення та налаштування послуги проводиться в особистому кабінеті. Для цього потрібно:

  • Зайти на сайт Теле2.
  • Авторизовуватися, ввівши номер телефону та пароль.
  • У верхньому меню виберіть вкладку «Баланс».
  • Якщо у абонента немає збережених у системі банківських карток, то спочатку потрібно відкрити розділ «Прив'язати картку».

  • Далі заповнюється форма – номер картки, термін дії, тризначний код, електронна адреса для відправлення квитанцій.
  • Натисніть кнопку «Зберегти карту». Для перевірки її працездатності з рахунку автоматично спишеться 10 рублів і переведеться на баланс телефону.

  • Тепер можна налаштовувати автоплатеж. Перейдіть до відповідного розділу.
  • Виберіть картку, встановіть параметри – суму, вид списання, період.
  • Збережіть зміни.

Тепер у зазначену дату або після досягнення ліміту на мобільний надходитимуть гроші.

Автоплатеж через інтернет-банкінг

Таку ж послугу можна оформити через інтернет-банкінг.Зайдіть на сайт свого банку та в розділі автоплатежів встановіть автоматичний переказ на номер Теле2. Функція передбачена у більшості банків. У такий спосіб можна поповнювати не лише свій рахунок, а й мобільні родичів, друзів.

Клієнти Ощадбанку можуть активувати послугу СМС. Для цього має бути підключений мобільний банк. Надішліть на номер 900 повідомлення з текстом «Автоплатіж 100», де 100 – це сума поповнення. Вона може задаватися не більше 50-10 000 рублів. Переказ здійснюватиметься щоразу, коли на рахунку залишиться менше 30 рублів (стандартний ліміт). Спосіб підходить тільки для прив'язаних до карти номерів.

Вартість послуги

Підключення та відключення послуги безкоштовне. За її використанні не стягується абонентська плата. За переказ грошей не передбачена комісія.

До оплати приймаються картки VISA і Mastercard, видані у будь-яких російських банках.

Обмеження та ліміти

При використанні послуги потрібно дотримуватися наступних правил:

  • Поріг балансу, при досягненні якого спрацьовує автоплатеж, можна вибрати від 10 до 500 руб.
  • Мінімальна сума поповнення - 50 руб.
  • Максимальний разовий платіж - 3000 руб.
  • За місяць можна перевести не більше 15 000 руб.

Якщо потрібно поповнення у більшому розмірі, то для цього використовуються інші способи.

Як відключити

Щоб відмовитися від послуги, зайдіть у особистий кабінет. Відкрийте розділ «Баланс» – «Автоплатіж», як і під час підключення. Натисніть кнопку відключення послуги.

Якщо немає можливості скористатися онлайн-сервісами, зателефонуйте на телефон технічної підтримки клієнтів 611.Після прослуховування автоінформатора натисніть відповідну цифру, щоб зв'язатися зі спеціалістом. Попросіть оператора вимкнути послугу. Він попросить вас представитися та озвучити паспортні дані. Якщо все зазначено правильно, він змінить налаштування в особистому кабінеті і прибере звідти автопереклад з карти.

Всі дії з управління автоплатежем здійснюються в особистому кабінеті. Після налаштування та активації послуги немає необхідності перевіряти рахунок та щоразу переказувати кошти вручну. Якщо планується змінити номер телефону, не забудьте відключити автопоповнення.