Тариф "Об'єднуй! Хіт" Мегафон: опис

Anonim

Універсальний тариф «Об'єднуй! Хіт» від Мегафон – другий тарифний план із новітньої лінійки «Об'єднуй!», що з'явилася у травні 2019 року. Оператор включив до нього послуги мобільного зв'язку, швидкісного інтернету та цифрового телебачення. Зустрічайте докладний опис тарифу – розповімо про особливості тарифікації та підключення.

Опис тарифу

Тарифний план «Об'єднуй! Хіт» з новітньої лінійки Мегафон створений для вимогливих абонентів, які потребують великої кількості телеканалів та швидкісного доступу до інтернету. Сюди ж входять послуги мобільного зв'язку для смартфона.

Мобільний зв'язок

Мобільний зв'язок включає:

  • Безлімітний мобільний інтернет – користуйтесь мережею без обмежень щодо трафіку;
  • Пакет на 800 хвилин для дзвінків по Росії – це понад 25 хвилин спілкування на добу;
  • Необмежені дзвінки на загальноросійські номери Мегафон.

При вичерпанні хвилин підключаються додаткові пакети об'ємом 40 хвилин по 65 руб кожен. При відмові від доппакетів включається щохвилинна тарифікація - 2 руб/хв на місцеві мобільники, 3 руб/хв на місцеві міські номери і по всій Росії.

Абонентська плата на тарифі «Об'єднуй! Хіт» складає 800 руб/міс. Перший місяць після підключення вона стягується двома рівними частинами по 400 руб. З другого місяця включається класичне щомісячне списання коштів. Ця сума витрачається на всі послуги зв'язку, включені до тарифного плану.

Домашній інтернет

Для доступу в інтернет абонентам надається канал на 100 Мбіт/сек. Цього вистачить одразу на кілька користувачів, які гойдають торренти, що сидять у соціальних мережах, дивляться відеоролики та слухають музику – відмінний вибір для абонентів із великими сім'ями. Підключення виконується за технологіями Docsis та Ethernet. Платити за монтажні роботи не потрібно – підключення безкоштовне. Також включено безкоштовне налаштування до 5 одиниць абонентського обладнання.

Цифрове телебачення

Телебачення надається у рамках послуги «Цифрове ТБ» від Мегафона. Абонентам доступні три пакети:

  • «Базовий» - включає 28 каналів, 20 з яких є федеральними;
  • «Оптимальний» – ще 105 розважальних, інформаційних, пізнавальних, освітніх та багатьох інших каналів;
  • «Дитячий» – ще 21 телеканал для дітей та їх батьків.

Кількість каналів може відрізнятися. Зверніть увагу – у тариф «Об'єднуй! Хіт» вже включена вартість оренди телеприставки.

Як підключити

Для підключення тарифу «Об'єднуй! Хіт» заповніть заявку на сайті Мегафону, вказавши місто, адресу проживання та контактні дані. Можливе перенесення мобільного номера від іншого оператора. Послуги зв'язку надаються лише за наявності технічної можливості – будинок має бути підключений до мережі Мегафон.

Підключення здійснюється в населених пунктах, де працює домашній інтернет від ТОВ «Нет Бай Нет Холдинг» - це Москва, Санкт-Петербург, Мурманськ, Вороніж, Ростов-на-Дону, Сургут, Білгород, Калінінград і багато інших міст. Повний список представлений на сайті Мегафону. Існуючі абоненти холдингу можуть перейти в Мегафон - у цьому випадку необхідно поміняти стару телеприставку або оновити програмне забезпечення на новій.Робота з налаштуванням обладнання здійснюється під час проведення монтажних робіт.

Як відключити

Вимкнення здійснюється за допомогою розірвання договору. Зверніться з документами до найближчого офісу обслуговування Мегафон – уточніть адреси прийому заяв за контактним телефоном 0500. Також необхідно здати обладнання та підібрати тарифний план для мобільного номера.

Додаткові опції

При підключенні до тарифу доступні три опції:

  • «Оренда Wi-Fi роутера (100 Мбіт/сек)» – видається роутер FR100-1 зі швидкістю портів до 100 Мбіт/сек. Характеристики – чотири антени, підтримка USB-модемів та USB-носіїв, автоматичне оновлення програмного забезпечення, підтримка діапазону 5 ГГц (актуально для густонаселених багатоповерхівок). Абонентська плата - 55 руб/міс;
  • «Оренда Wi-Fi роутера (1 Гбіт/сек)» – видається роутер FR1000-1 з характеристиками, аналогічними до приладу молодшої версії. Абонентська плата - 88 руб/міс;
  • «Оренда ТВ-приставки» – видається телеприставка з функціями перемотування, запису, паузи та батьківського контролю. Підключення кабелем або через Wi-Fi. У комплекті Bluetooth-пульт, що не вимагає прямої видимості з телевізором, працює з будь-якої кімнати в радіусі дії радіосигналу. Абонентська плата - відсутня.

Також можливе використання власного обладнання абонента.

Тарифний план «Об'єднуй! Хіт» від Мегафона забезпечить дозвілля для всієї родини. Домочадцям доступні до 160 телеканалів різної спрямованості та потужний інтернет-канал на 100 Мбіт – підключайте до роутера комп'ютери, планшети, смартфони та розумні пристрої, користуючись інтернетом на високій швидкості.