Тариф "Об'єднуй! Економ" Мегафон: опис

Anonim

Новий тариф «Об'єднуй! Економ» від Мегафон входить у нову лінійку «Об'єднуй!» і включає одразу кілька послуг. Він розрахований на абонентів, які потребують мобільного зв'язку, швидкісного домашнього інтернету та цифрового телебачення. Ми склали докладний опис тарифу, виявили особливості тарифікації, розібралися у додаткових опціях, підготували інструкції щодо підключення.

Опис тарифу

Мегафон запустив новітню лінійку тарифних планів «Об'єднуйся!». Подібні лінійки є у МТС та Білайн, що надають послуги цифрового ТВ та інтернету. Сюди входить мобільний зв'язок, а оплата здійснюється з єдиного рахунку.Таке наповнення робить послуги дешевшими, дозволяючи абонентам економити на абонентській платі.

Мобільний зв'язок

Мобільний зв'язок на тарифі «Об'єднуй! Економ» представлена ​​трьома пакетами:

  • Мобільний інтернет – безлімітно;
  • Дзвінки по Росії – 300 хвилин;
  • Дзвінки всередині мережі по всій країні – безлімітно.

Местные виклики після вичерпання пакета тарифікуються по 1, 8 крб/хв, міжмісто – 3 крб/хв. Також можливе підключення додаткових пакетів об'ємом 30 хвилин по 55 руб. Ще одним бонусом стане безлімітний трафік для "Мегафон ТБ" у поєднанні з пакетом каналів. Абонентська плата на тарифі «Об'єднуй! Економ» становить 600 руб/міс.

Інтернет

Домашній інтернет представлений каналом на 50 Мбіт/сек.Цього вистачить для швидкісного завантаження торентів, перегляду відео в будь-якій якості, швидкої роботи з сайтами та соціальними мережами – трафік не лімітується. Технологія підключення – Docsis чи Ethernet. Монтажні роботи не тарифікуються – підключення безкоштовне. Для доступу до мережі буде потрібно роутер – його можна придбати самостійно або взяти в оренду у провайдера.

Цифрове ТВ

Телебачення на тарифі «Об'єднуй! Економ» представлено пакетом «Мегафон» на понад 50 телеканалів. До них увійшли 20 федеральних каналів, дитячі канали, а також інформаційні, новинні, музичні та розважальні канали. За необхідності кількість телеканалів можна збільшити за рахунок підключення додаткових пакетів.

Як підключити

Тарифний план «Об'єднуй! Економ» підключається лише за наявності технічної можливості та лише у певних містах, де працює ТОВ «Нет Бай Нет Холдинг».До списку увійшли Мурманськ, Білгород, Москва, Воронежі, Санкт-Петербург, Тверь, Виборг, Ростов-на-Дону та багато інших російських міст. Повний перелік представлений на сайті Мегафону – він може доповнюватись новими населеними пунктами. Для підключення оформіть заявку на даній сторінці, вказавши місто та адресу проживання. При необхідності можна підключити тарифний план із збереженням свого телефонного номера, сповістивши про це оператора.

У абонентів «Нет Бай Нет Холдинг» є можливість підключитися до тарифу «Об'єднуй! Економ» з переходом до Мегафону. Вкажіть це під час підключення. Для доступу до телебачення знадобиться заміна телевізійної приставки або оновлення ПЗ.

Як відключити

Відключення виконується шляхом розірвання договору з Мегафоном. Одночасно з цим необхідно здати обладнання, що орендується – телеприставку та роутер.Також потрібно вибрати інший тарифний план, за яким обслуговуватиметься мобільний номер.

Додаткові опції

На тарифі надаються опції, що роблять зв'язок більш зручним і позбавляють необхідності купівлі обладнання.

Оренда обладнання

Для доступу до домашнього інтернету Мегафон пропонує в оренду два роутери. Перший – FR100-1 зі швидкістю портів до 100 Мбіт/сек (55 руб/міс), другий – FR1000-1 зі швидкістю портів 1 Гбіт/сек (88 руб/міс). Обидва роутери оснащені чотирма антенами, працюють в діапазонах 2, 4 і 5 ГГц, обидві моделі мають підтримку 4G-модемів для організації резервного каналу доступу в інтернет. Також передбачено підключення USB-носіїв та автоматичне оновлення ПЗ.

Крім роутера, Мегафон пропонує телевізійну приставку для перегляду ТБ на телевізорі. Функції приставки:

  • Перемотування та постановка на паузу;
  • Блокування каналів у рамках «Батьківського контролю»;
  • Доступ до мережі через Wi-Fi;
  • Пульт з Bluetooth-підключенням для керування приставкою без прямої видимості.

Вартість оренди становить 99 руб/міс.

«Збільшення швидкості до 100 Мбіт/сек»

При нестачі швидкості скористайтеся послугою «Збільшення швидкості до 100 Мбіт/сек». Її вартість складає 100 руб/міс. Послуга доступна при підключенні за технологією Ethernet. Більшості абонентів буде достатньо базової швидкості, передбаченої тарифним планом – навіть якщо інтернетом користуються одразу кілька домочадців.