Акція "Поділись безлімітом" Білайна: опис

Anonim

Починаючи з 21 травня 2019 року нові абоненти Білайн зможуть три місяці ділитися безлімітним інтернетом з будь-якими іншими пристроями. 2019 року включно. Як поділитись безлімітом на Білайні? Для цього у фірмовому салоні зв'язку необхідно купити планшет чи смартфон, а потім підключити його до одного з тарифних планів «Подвійний Анлім», «Сім'я», «Супер Сім'я» або «Супер Сім'я+» на передоплатній системі розрахунків, в акції беруть участь та інші тарифи.

Умови та терміни акції

Щоб стати учасником акції, достатньо купити будь-який смартфон або планшет у фірмовому салоні зв'язку Білайн або офіційному інтернет-магазині. Тут же слід придбати стартовий пакет одного з тарифних планів, що беруть участь в акції.

При підключенні до тарифів «Анлім» та «Супер Анлім» акційна пропозиція діє з 28 березня по 31 жовтня цього року. Для сімейних пакетів та тарифу «Подвійний Анлім» промо діє з 21 травня до 31 жовтня 2019 року.

Хто може брати участь

Приймати участь в акції можуть усі нові абоненти Білайн, які купили смартфон або планшет у фірмовому магазині або інтернет-магазині. що брати участь в акції можуть тільки фізичні особи.

Послуга доступна лише для мобільних пристроїв, які можуть працювати за типом модему або точки доступу вай-фай. Варто враховувати, що кількість пристроїв, що підключаються, може бути обмежена настройками виробника.

На яких тарифах працює безкоштовна роздача

Безкоштовна роздача діє на ряді нових сімейних тарифів та на тарифах «Анлім». Для участі в промо можна підключитися на вибір до одного з таких пакетів:

  • Анлім/Супер/Подвійний;
  • Сім'я;
  • Супер Сім'я;
  • Супер Сім'я+

Акція діє тільки при підключенні на передоплатній системі розрахунків.

Як стати учасником до акції

Стати учасником акції від Білайн нескладно. Для цього в салоні зв'язку чи фірмовому інтернет-магазині купують смартфон або планшет та підключають їх до одного з тарифних планів, зазначених вище. Після підключення можна три місяці з телефону або планшета роздавати безлімітний інтернет на інші пристрої.

  1. Активують сім-карту в налаштуваннях смартфона, після чого активують режим модему або точки доступу.
  2. Встановлюють пароль та повідомляють його власникам пристроїв, які хочуть підключитися.

Завдяки такій послузі від Білайн безкоштовним інтернетом без обмежень може користуватися вся родина. Але варто пам'ятати, що пристрої, що підключаються, повинні знаходитися відносно недалеко від смартфона, що є точкою доступу або модемом.

Як правильно роздати інтернет на інші пристрої, підкаже консультант Білайн. Отримати консультацію можна як в офісі компанії, так і по телефону гарячої лінії.

Як відключитися

Відключатися від послуги не потрібно, вона автоматично вимикається в таких випадках:

  • При зміні абонентом умов розрахунку за послуги мобільного зв'язку;
  • Після закінчення акційного періоду.

Якщо необхідно далі користуватися такою опцією, то слід підключити послугу «Роздача інтернету».

Вартість роздачі інтернету після закінчення акції

Підключення до послуги «Роздача інтернету» платне, після закінчення трьох місяців роздача інтернету працюватиме тільки з цією опцією. Абонплата залежить від часу, на який потрібно зробити телефон точкою доступу.

  1. Підключення на годину, команда1571- вартість 50 рублів.
  2. Підключення на добу, команда15724- обійдеться в 150 рублів.

Після закінчення оплаченого часу послуга вимикається автоматично. Кількість підключень нічим не обмежується.