Як поділитися інтернетом з телефону на телефон МТС

Anonim

Щоб поділитися інтернетом з телефону на телефон МТС, скористайтеся одним із наведених способів. Оператор пропонує при цьому спеціальну послугу. Передача також можлива через точку доступу в смартфоні.

Через Wi-Fi

Абоненти МТС можуть роздавати інтернет на інші пристрої. Це можна зробити на будь-якому тарифі, якщо оператор не встановив обмеження. Роздача інтернету стає можливою при зміні налаштувань смартфона:

  1. В меню пристрою знайдіть розділ «Налаштування».
  2. Знайдіть пункт «Режим модему».
  3. Активуйте точку доступу Wi-Fi за допомогою кнопки повзунка.

Шлях до цих налаштувань може відрізнятися залежно від моделі телефону.

Через USB

Можливості перекинути гігабайти на інший номер у МТС не передбачено. Але можна спробувати використовувати телефон як USB-модем. Така функція передбачена на більшості сучасних смартфонів. Для цього знадобиться подвійний USB-кабель - кожні його кінець повинен підключатися до порту смартфона.

Алгоритм дій наступний:

  1. З'єднуємо кабелем два пристрої.
  2. У налаштуваннях шукаємо пункт «Режим модему».
  3. У цьому розділі вказуються можливі варіанти роздачі інтернету. Вибираємо «USB-модем».
  4. Поруч із цією назвою потрібно перевести кнопку в активне положення.

Зазвичай оператори не накладають жодних обмежень на такий спосіб поділитися своїми гігабайтами.

Через Bluetooth

Багато смартфонів можуть надіслати трафік через Bluetooth. Щоб поділитись Інтернетом з іншим абонентом за допомогою цього способу, виберіть відповідний пункт та увімкніть його кнопкою активації. Така передача сильно поступається Wi-Fi за швидкістю роботи і радіусом поширення, але в екстрених випадках може стати в нагоді.

Послуга «Загальний пакет»

Для підключення одного пакета трафіку на кілька осіб у МТС створено спеціальний тариф «Наш Smart». Абонент може використовувати свій пакет трафіку разом з іншими членами сім'ї.

Для цього потрібно на тарифі «Наш Smart»:

  1. Активувати послугу «Загальний пакет».
  2. Вказати номери абонентів, які користуватимуться спільним пакетом.
  3. Від них має надійти підтвердження. У відповідь на вхідне СМС із запитом кожен із учасників має відправити «Так».

Так можна створити групу максимум із 5 додаткових номерів. Надіслати запрошення до спільного пакета можна декількома способами:

  1. В особистому кабінеті після підключення тарифу «Наш Смарт» стане доступна функція з додавання номерів до списку учасників.
  2. Таку ж операцію можна зробити через мобільний додаток «Мій МТС».
  3. Напишіть на клавіатурі телефону команду 4341 і натисніть кнопку дзвінка. На екрані з'явиться вікно для введення номера, який потрібно додати до списку.
  4. Іншим USSD-запитом можна відразу додати абонента. Наберіть 43417ХХХХХХХХХХ і натисніть «Виклик».

Тариф включає:

  • 25 Гб;
  • 1500 хвилин на всі номери;
  • 1500 СМС;
  • 44 каналу мобільного ТВ.

Якщо ліміти витрачені до початку нового розрахункового місяця, використання послуг мобільного зв'язку тарифікується окремо для кожного учасника відповідно до його тарифного плану.

Варіант зі спеціальним тарифом підійде сім'ї, де кожен користується мобільним інтернетом, а платити за кожен тариф окремо не хочеться – адже при використанні одного спільного пакета можна заощадити.

Підключення декількох пристроїв через Wi-Fi позначається на швидкості, тому такий спосіб більше підходить для передачі трафіку від одного пристрою до іншого, причому на нетривалий час - якщо вкластися в ліміт, можна обійтися без додаткових витрат.