Як дізнатися свій номер телефону на Мегафоні

Anonim

Інформація про особистий номер може знадобитися для поповнення балансу або надання даних у різні організації. Найпростішим способом дізнатися свій номер Мегафон – це зателефонувати родичам або друзям та попросити їх продиктувати контактні дані. Також можна використовувати USSD-команди та SMS-запити.

1. Через USSD-команду

Самим зручним і простим способом дізнатися телефон можна за допомогою USSD-запиту. Для цього слід набрати просту комбінацію цифр та надіслати запит. Після цього відповідь надходить практично миттєво.Примітно, що ця функція не вимагає підключення до Інтернету і доступна навіть у роумінгу.

Набирають на телефоні команду 205 і тиснуть кнопку зателефонувати. Відповідь на відправлений запит відразу висвічується на екрані. Але треба пам'ятати, що це не повідомлення, тому в пам'яті не зберігається, тому інформацію потрібно одразу записати або продиктувати.

Нещодавно цей спосіб визначення подобався не всім, оскільки для різних регіонів була своя комбінація цифр. Але зараз оператор встановив одну USSD-команду для всіх, тому дізнатися дані можна дуже швидко.

Дізнатися свій номер телефону можна і за допомогою універсального меню оператора, набравши 105, на екрані з'явиться текстове меню, в якому потрібно вибрати наступне «Мій кабінет», потім «Мій номер та тариф».

2. Мобільний додаток

Визначити свій номер Мегафон можна і за допомогою мобільної програми, яку потрібно завантажити. Якщо програма вже колись використовувалася, то надалі в неї можна заходити без вбивання логіну та пароля.

На екрані смартфона знаходять іконку зеленого кольору, на якій є логотип оператора, натискають її та заходять у програму. Тут можна побачити інформацію про сім-карту, доступна і перевірка балансу.

При використанні мобільного додатка Мегафон трафік не витрачається.

3. Особистий кабінет на сайті

Щоб дізнатися свій номер, потрібно зайти в особистий кабінет на сайті оператора. Інформація відображається у верхньому правому кутку сторінки та зліва під написом «Мій номер».

Также дізнатися свій номер телефону абоненти Мегафона можуть на офіційному сайті оператора, якщо перейти на сайт безпосередньо зі смартфона. Для цього потрібно підключитися до Інтернету не через роутер, а через мобільний Інтернет, який надає оператор.

Після заходу на офіційний сайт слід звернути увагу на інтерфейс головної сторінки. У самому верху, в так званій шапці сайту, буде прописано номер телефону, з якого здійснено вхід.

Система автоматично розпізнає абонентів компанії і без додаткових маніпуляцій проводиться їх авторизація. На сторінці, що відкрилася, можна подивитися не тільки свої контакти, але і подивитися всі дані, що стосуються послуг, що надаються абоненту Megafon.

4. За СМС

Абоненти Мегафона можуть швидко з'ясувати свій номер телефону за допомогою SMS-повідомлення та іншого телефону:

  • Для цього слід набрати на клавіатурі комбінацію цифр 143.
  • Ввести будь-який інший телефон Мегафона (друга або родича).
  • На вказаний номер друга або родича надходить повідомлення, в якому візитна картка відправив SMS.

5. Дзвінок у кол-центр

Дізнатися про власні контакти можна і зателефонувавши в кол-центр. Але багато людей такий спосіб відкидають відразу, оскільки він вимагає багато часу та завзятості. Для зв'язку з оператором набирають 0500, потім дотримуються голосових підказок і вибирають потрібний пункт. Під час розмови з оператором можна уточнити всю інформацію за своєю сім-карткою, включаючи свій старий номер, якщо колись був перехід від одного оператора до іншого.

Інші способи

Якщо поруч є хтось із мобільним телефоном, то можна просто зателефонувати цій людині та попросити продиктувати номер, який відобразиться на екрані. Це найпростіший спосіб перевірити потрібну інформацію та його люди використовують найчастіше. Є ще кілька способів дізнатися про свої дані:

  • У деяких моделях смартфонів у налаштуваннях можна знайти свої контакти;
  • Щоб номерок був завжди під рукою, його заносять у телефонну книгу.

Крім цього, можна записати дані на аркуш паперу та носити їх із собою.

Як дізнатися свій номер на USB-модемі

Дізнатися про дані модему нескладно, зробити це можливо кількома способами.

  1. Симку з модему вставляють у телефон, з якого комусь телефонують або надсилають повідомлення. Після цього просять продиктувати інформацію.
  2. Відвідують особистий кабінет у мобільному додатку та дивляться дані.
  3. Підключитися до інтернету через мережу «Мегафон» та зайти на сайт оператора. Номер з'явиться у верхній частині екрана.

Сим-карта модему нічим не відрізняється від тієї, що призначена для смартфона, тому всі способи для телефону підійдуть і для номера модему за умови, що сімку з модему поставити в смартфон.

Абоненти Мегафона можуть легко дізнатися свої контакти, зателефонувавши другу або надіславши USSD-запит. За бажання можна зателефонувати оператору, який продиктує всю потрібну інформацію.