Тариф Білайн «Подвійний Анлім»: докладний опис

Anonim

Починаючи з 16 травня 2019 року клієнтам Білайна став доступний тариф «Подвійний Анлім» Білайн, в якому передбачено безлімітний мобільний та домашній інтернет та пакет хвилин для дзвінків по всій Росії.

Опис тарифу

Крім цього, у пакеті є 300 повідомлень на будь-які номери домашнього регіону та можливість безкоштовно переглядати фільми та передачі. Власник пакету може безкоштовно роздавати інтернет в кількості 15 Гб на місяць на два додаткові мобільні пристрої (за решту обсягу доведеться платити).

Абонентська плата за цей сімейний тариф становить 630 рублів на місяць. При цьому за перший місяць плата знімається в день підключення, а потім оплата проводиться подобово.

Перехід на тарифний план безкоштовний, якщо з моменту останньої зміни тарифу пройшло не менше місяця. В іншому випадку новому абоненту доведеться заплатити 200 рублів.

Примітно, що безлімітний інтернет та відео надаються на максимальній швидкості.

Плюси та мінуси тарифу

У даного тарифу є багато привабливих сторін. До плюсів тарифного плану належать:

  • Можливість користуватися безлімітним інтернетом на території всієї Росії, за винятком Чукотського округу;
  • Можливість переглядати відео на максимальній швидкості та у відмінній якості;
  • Надається 500 хвилин. Із них 250 на номери Білайн, а 250 на номери інших операторів. За бажання можна обміняти частину одного пакета на інший, тобто тут можна конструювати, збільшуючи хвилини по Росії за рахунок хвилин всередині мережі;
  • Домашній безлімітний інтернет на швидкості 50 Мбіт/с (збільшити швидкість можна за додаткові гроші) + можливість придбати роутер на виплат за 150 руб/міс;
  • До перегляду доступно 77 телевізійних каналів, а також 6000 фільмів та серіалів;
  • Включено безкоштовну послугу «Ласкаво просимо»;
  • Предбачено додатковий трафік за програмою «Гігі за сон», «Гігі за детокс»;
  • Можна ділитися інтернетом зі своїми близькими, роздаючи трафік у розмірі 15 Гб/міс на два номери зі своєї родини.

Минусы теж есть:

  • Неможливо перенести хвилини, що залишилися, СМС та інтернет.
  • Платна роздача безліміту.
  • Швидкість обмежується при використанні торентів.

Як підключити

Підключитися до тарифу «Подвійний Анлім» можна кількома способами. Тут кожен підбирає собі найприйнятніший вариант.

  1. В офіційному салоні Білайн купити стартовий пакет. Для цього необхідно надати паспорт.
  2. Замовити сім-карту можна на сайті, вказавши контактні дані;
  3. Перейти на Білайн зі збереженням свого номера. Для цього залишають заявку на сайті. Кур'єр доставляє тимчасову сім-карту, а через 8 днів абонент зможе користуватися своїм звичним номером.

Якщо людина вже є абонентом Білайн, то їй достатньо змінити тариф у мобільному додатку або на сайті, попередньо пройшовши авторизацію. Якщо за якою - то причини змінити тарифний план не вдалося, то можна звернутися в офіс компанії.

Як підключити номери членів сім'ї

Можна значно заощадити, підключивши до Білайн відразу всю сім'ю - Опція «Безліміт всередині Сім'ї». В цьому випадку ГІГІ діляться на всі додаткові номери, розмовляти між собою можна безкоштовно, не витрачаючи лімітні хвилини. Є безкоштовний період 30 днів, після цього оплата складає 150 руб/місяць.

Щоб підключити членів сім'ї до вигідного тарифу, потрібно зателефонувати за номером 067407761. Далі слідують голосові підказки. Вимикається опція за дзвінком на 067407760.

Як відключити

Вимкнути тарифний пакет «Подвійний Анлім» можна в мобільному додатку або на сайті. Також можна вибрати інші тарифи для підключення. Перейти на більш прийнятний для себе пакет можна і через оператора, зателефонувавши в кол-центр, за номером, вказаним на сайті.