Тариф Білайн «Супер Сім'я»: докладний опис

Anonim

Тариф «Супер Сім'я» Білайн передбачає 3000 безкоштовних хвилин на номери всередині мережі та на номери інших операторів. території всієї Росії, за винятком Криму, Чукотського округу та міста Севастополь.

Опис тарифу

Детальний опис даного тарифу можна переглянути на сайті мобільного оператора. Абонентам, які підключилися до тарифного плану, за 1500 рублів на місяць доступні:

  • Безлімітний інтернет майже по всій території Росії, крім Криму, м. Севастополя та Чукотського округу;
  • 3000 хвилин, які пропорційно поділені на частини. 1500 хвилин передбачено на дзвінки всередині мережі та стільки ж на дзвінки абонентам інших операторів (співвідношення хвилин можна змінювати);
  • СМС-повідомлення абонентам усередині регіону проживання;
  • Домашній інтернет на швидкості до 100 Мбіт/сек;
  • Доступно до перегляду 152 телевізійних каналів;
  • Абонент може отримати у користування ТВ-приставку без абонплати.

Перші три місяці після підключення можна безкоштовно переглядати серіали та фільми, далі абонплата становить 199 рублів на місяць.

Після вичерпання лімітного пакета дзвонити всередині мережі можна по 25 копійок за хвилину, на номери інших операторів зв'язку дзвінки обійдуться в 2, 5 рубля.Міжміські розмови з абонентами Білайн коштують 25 копійок за хвилину, а міжміські дзвінки іншим операторам обійдуться в 5 рублів за хвилину.

Плюси та мінуси тарифу

У сімейного тарифу є кілька незаперечних переваг. До них можна віднести:

  • Можливість без обмежень користуватися інтернетом;
  • Великий ліміт безкоштовних хвилин та можливість обміняти частину одного пакета на інший;
  • Можливість користуватися антивірусом за 119 рублів на місяць;
  • Отримання роутера;
  • Домашній інтернет та ТБ на високій швидкості безкоштовно.

До плюсів можна віднести і те, що при підключенні всієї родини розмовляти між собою можна абсолютно безкоштовно. У цьому випадку трафік не витрачається.

Є ще й ще мінуси:

  • Немає можливості перенести залишки на наступний місяць.
  • СМС у пакеті лише на номери домашнього регіону.
  • Обмеження швидкості при використанні торентів.

Як підключити

Підключити новий тарифний план доступно декількома способами, тут кожен вирішує для себе сам.

  1. Діючі абоненти Білайн можуть перейти на «Супер Сім'я» в особистому кабінеті або на сайті, але попередньо потрібна авторизація.
  2. У фірмовому салоні оператора зв'язку або по телефону гарячої лінії.
  3. Абоненти інших операторів можуть перейти зі своїм номером, у цьому випадку їм нараховується 100 рублів бонусів. Перехід займає до 8 днів.

Після активації нового пакета послуг в особистому кабінеті можна виставити налаштування та додати додаткові номери. Якщо є якісь питання, їх завжди можна поставити оператору, зателефонувавши до довідкового центру.

Як підключити номери членів сім'ї

Ввести додаткові номери членів сім'ї можна в особистому кабінеті, або зателефонувавши за телефоном 067407761. В останньому випадку слід дотримуватися підказок. Якщо потрібно відключити додаткові номери, то набирають 067407761 і дотримуються голосових підказок.

Перший місяць користуватися послугою можна безкоштовно, далі стягується абонплата 300 рублів на місяць.

Як відключити

Вимкнення тарифу в принципі неможливо, але можна перейти на інший тариф Білайна. Найпростіше це зробити через особистий кабінет або в мобільному додатку. Але якщо щось не виходить, то завжди можна звернутися в офіс компанії або зателефонувати до довідкового центру, де оператор допоможе перейти на інший тариф або ж проконсультує з питань, що виникли.