Як відключити послугу «Привіт» на Білайні самостійно

Anonim

Послуга «Привіт» від Білайна дає можливість слухати веселі мелодії замість лаконічних гудків. Про те, що підключено цю опцію, абонент сам не завжди знає. Адже часто користувач випадково підключає «Привіт», не підозрюючи, що тепер щодня з балансу мобільного списуватимуться гроші. Щоб зберегти гроші на мобільному, «Привіт» краще відключити.

Вимкнути послугу «Привіт» на Білайні можна самостійно через спеціальні сервіси. Якщо з цим виникає якась проблема, допоможуть фахівці за телефоном.

В особистому кабінеті

Користувачі інтернету можуть легко керувати своїми підключеннями на сайті оператора.

  1. Зайдіть до особистого кабінету.
  2. В головному меню виберіть пункт «Підключені послуги».
  3. Натисніть на вкладку «Сервіси».
  4. У рядку «Привіт» натисніть кнопку активації, щоб вона пересунулася в протилежний бік.

Дію потрібно підтвердити натисканням на кнопку. Далі на телефон прийде повідомлення про успішне відключення.

У додатку «Мій Білайн»

У мобільному додатку показані всі опції, які підключені на сімку. Для відключення:

  • У нижньому меню відкрийте категорію «Тариф та послуги».
  • У розділі «Мої послуги» виберіть «Привіт» та відключіть.

У сервісу є і свій додаток – «Заміни гудок», в якому абонент може через телефон підключати та відключати мелодії, а також відмовитися від них.

Номер для керування опцією «Привіт» від Білайн

Оператор відкрив спеціальну лінію для абонентів, які користуються заміною гудків. Зателефонуйте на номер 0770 та керуйте послугою за допомогою голосового меню.

Після з'єднання абонент потрапляє у спеціальний сервіс, де почує автоматичні інструкції. Наслідуючи їх можна легко відключити «Привіт», а також знову активувати, встановити іншу мелодію або видалити пісню, що набридла. Після деактивації послуги прийде СМС на номер, де вона була підключена. У ньому буде сповіщення про відключення опції. Використання цього короткого номера безкоштовне як при дзвінках з домашнього регіону, так і в поїздках по Росії.

Голосовий автоінформатор

Щоб не слухати зайву інформацію, а відразу видалити опцію, зателефонуйте за номером 0674 09 0770. Дочекайтеся повідомлення автовідповідача про прийняття заявки, після чого через СМС прийде підтвердження про відключення опції.

Також можна використовувати основний номер технічної підтримки 0611. Попросіть оператора відключити музику замість гудків та інші непотрібні опції. Перед тим як виконати прохання, фахівець вимагатиме вказати свої П.І.Б. та паспортні дані.

Можливість зв'язатися з живим оператором дозволяє відразу видалити всі непотрібні послуги та дізнатися всю інформацію, яка цікавить або незрозуміла абоненту. Якщо сім-карта оформлена на клієнта, що телефонує, йому доступні всі зміни налаштувань через фахівця. Однак цей спосіб має і недолік - це довге очікування на відповідь оператора кол-центру. Спочатку потрібно прослухати голосові вказівки робота і слідувати їм, щоб дістатися з'єднання з фахівцем.

Офіційний сайт privet.beeline.ru

Щоб абонент міг проводити будь-які дії з сервісом самостійно, у тому числі і вимкнути його, створено спеціальний сайт. У правому кутку натисніть кнопку «Особистий кабінет». Введіть номер та отримайте SMS для входу в систему. Щоб увійти у профіль, послуга обов'язково має бути підключена.

Після авторизації знайдіть у меню розділ «Пульт управління». У пункті «Стандартна мелодія» поміняйте значення на «Звичайні гудки».

Крім відключення, сервіс дає доступ до каталогу музики. Тут вказана вартість кожного треку, їх можна прослуховувати і встановлювати замість гудків, що сподобалися на свій номер.

Після закінчення розрахункового місяця оператор автоматично продовжує послуги та списує абонентську плату. Відключіть опцію вчасно, щоб не платити зайві гроші за непотрібний сервіс.