Що таке «МТС Коннект»: де завантажити

Anonim

Оператор МТС зробив стільниковий зв'язок та мобільний інтернет єдиним цілим, створивши сервіс «МТС Коннект». Він дозволяє здійснювати голосові дзвінки через програму, заощаджуючи гроші на дзвінках. З'єднання здійснюється через Інтернет. Ми розповімо, як підключити послугу та як користуватися нею, заощаджуючи гроші та включені до тарифного плану хвилини.

Опис та можливості «МТС Коннект»

«MTS Connect» - це зовсім не тарифний план для модемів і роутерів, а новітній сервіс, доступний для абонентів з багатьох країв, областей та республік. До їх списку увійшли:

  • Москва та Московська область;
  • Санкт-Петербург і Ленінградська область;
  • Новосибірськ та Новосибірська область;
  • Ставрополь та Ставропольський край;
  • Мурманськ та Мурманська область;
  • Владивосток і Приморський край.

Загалом у списку близько трьох десятків регіонів – ми представимо їх у вигляді скріншоту. У майбутньому список регіонів, де буде доступний «МТС Коннект», буде розширюватися.

Сервіс дозволяє дзвонити та приймати дзвінки через високошвидкісний мобільний інтернет та Wi-Fi. Спеціально для цього було створено однойменну програму. Воно доступне для смартфонів з Android версії 4.2.2 та iOS версії 8.0 і вище. Програма встановлюється на смартфон і практично повністю замінює собою традиційну дзвонилку.

Можливості програми:

  • Прийом вхідних викликів;
  • Здійснення вихідних дзвінків (на будь-які телефони, у тому числі стаціонарні) у будь-яких напрямках;
  • Робота з контактами;
  • Перегляд пропущених дзвінків;
  • Налаштування прийому дзвінків у різних мережах.

Додаток надається безкоштовно – завантажте його в магазинах додатків Google Play та App Store.

Переваги

Безперечною перевагою є те, що дзвінки через програму не використовують пакет хвилин, включений до тарифного плану. Можна дзвонити на номери МТС скільки завгодно і розмовляти як завгодно довго, не замислюючись про витрати. Головне, щоб вистачило інтернет-трафіку.

Ще одним плюсом є більш чистий зв'язок. З'єднання йде через мережі третього та четвертого поколінь, що гарантує якісну передачу голосу.Те саме стосується дзвінків через Wi-Fi, де найчастіше немає необхідності піклуватися про кількість використовуваного трафіку.

Наступний плюс – моментальне з'єднання з абонентом, що викликається. Тепер не доведеться чекати, поки мережа знайде співрозмовника. Гудки чути практично відразу після вибору контакту і початку дзвінка. Тим самим заощаджується час, що актуально для ділових людей.

Вартість

Сама програма є безкоштовною – вона вільно скачується з обох магазинів додатків і не вимагає покупки. Вхідні в сервісі «МТС Коннект» не тарифікуються, у тому числі в міжнародних поїздках (оплачується тільки мобільний інтернет). за кордоном. Виклики на номери інших операторів оплачуються згідно з чинним тарифним планом. Ця тарифікація зберігається на всіх тарифних планах МТС – у тому числі з похвилинною оплатою.

Обмеження послуги

Одне з обмежень відноситься до абонентів із прямими номерами. Вони приймають вхідні через програму тільки при дзвінках на мобільний номер – якщо він надходить на прямий міський номер, переадресація спрацьовує на телефон. Також «МТС Коннект» недоступний для корпоративних абонентів, які користуються послугою «М2М менеджер».

Як підключити та відключити

Користуватися сервісом дуже легко – ми підготували для вас покрокову інструкцію:

  • Підключіть послугу «Інтернет-дзвінки» через особистий кабінет, програму «Мій МТС» або за допомогою USSD-команди 1116;
  • Скачайте фірмовий мобільний додаток та встановіть його на смартфон;
  • Запустіть програму та вкажіть номер телефону;
  • Завершіть реєстрацію, дотримуючись підказок на екрані.

Тепер можна дзвонити та приймати дзвінки через програму. За відсутності підключення до Інтернету дзвінки автоматично приймаються на телефон.