«Безліміт на ВСЕ моє» від Білайн: що це таке

Anonim

Корисна послуга «Безліміт на ВСІМ» Білайн надає абонентам внутрішньотарифний безліміт. Можна спілкуватися скільки завгодно, заощаджуючи основний пакет хвилин. Ми розповімо, як підключити та вимкнути цю послугу. Також в огляді будуть порушені її переваги та недоліки.

Опис послуги «Безліміт на ВСЕ моє»

Внутрішньотарифний безліміт – рішення для людей, які розмовляють переважно всередині мережі і навіть тарифу. Він є лише у деяких операторів, у тому числі Білайн. На деяких тарифних планах безліміт торкається основного пакета хвилин – спочатку промовляються включені хвилини, потім включається безліміт.Розглянута нами послуга працює окремо від базового пакета хвилин, в чому полягає її безумовна перевага.

«Безліміт на ВСІМ» дозволяє безкоштовно телефонувати на телефонні номери з наступними тарифами:

  • «ВСЕМОЕ» – ціла лінійка пакетних тарифних планів, що діють, з пакетами хвилин та інтернету;
  • «Все в одному» – лінійка тарифів, що поєднують у собі мобільний зв'язок, домашній інтернет та цифрове телебачення;
  • «Поговоримо» – архівний тарифний план із внутрішньомережевим безлімітом;
  • «Все для тебе» – закритий для підключення, але активний тарифний план.

Послуга дозволяє дзвонити на номери з цими тарифами абсолютно безкоштовно та без обмежень у час протягом доби. Причому ці номери можуть обслуговуватися в мережі Білайн будь-яких російських регіонів.

Пропозиція знадобиться у регіоні підключення, а й у поїздках Росією. Підключаємо, переміщуємося країною та підтримуємо зв'язок з рідними та близькими людьми без додаткових витрат. Враховуючи широку поширеність лінійки «ВСЕМО», це буде вигідно.

Вартість

Абонентська плата на послугу копійчана – всього 50 руб/міс. Плата за підключення відсутня. При нестачі коштів щодо доступу до послуг зв'язку блокується. Послугу можна відключити та знову підключити у будь-який момент – без додаткової плати за перепідключення.

Як підключити послугу

Підключення здійснюється дзвінком на сервісний номер 067402321. Зателефонуйте, дочекайтеся відповіді автовідповідача – той сповістить про прийняття заявки на підключення. Обробка заявки займе кілька хвилин, після чого на телефон надійде SMS-повідомлення про успішне підключення послуги. Також можна скористатися особистим кабінетом або мобільним додатком «Мій Білайн».

Як відключити

Відключення здійснюється дзвінком на безкоштовний сервісний номер 067402320. Дочекайтеся повідомлення про успішне відключення – з цього дня списання абонентської плати припиниться. Безліміт всередині тарифів відключиться відразу ж, незважаючи на оплачену добу.

Достоїнства і недоліки

Головною перевагою послуги є її низька абонентська плата. Безліміт всередині тарифної групи всього за 50 руб/міс - відмінне рішення для людей, які користуються цими тарифами. Тепер вони можуть спілкуватись ще більше, ніж раніше. Не можна не відзначити широку географію роботи – абоненти зможуть дзвонити не лише по регіону підключення, а й до інших точок Росії. Наприклад, на Далекий Схід – і все це за 50 руб/міс, спілкуючись безлімітно та без обмежень. Нестача – безліміт працює лише у тарифній групі. Повноцінного внутрішньомережевого безліміту тут немає.