Акція "Тряси смартфон" на Мегафон: опис

Anonim

Після закінчення травневих свят Мегафон запустив акцію «Тряси смартфон – вранці інтернет». Вона збільшує використовуваний інтернет-пакет утричі. Пропозиція доступна всім абонентам, які користуються послугами даного оператора. Ми дамо докладну інформацію щодо акції «Тряси смартфон» на Мегафон і розповімо про умови участі.

Опис акції

Акція «Тряси смартфон» була запущена ще перед настанням 2019 року. Вона була продовжена і після новорічних свят – абоненти продовжують отримувати персональні пропозиції від Мегафону.13 травня 2019 року акція була трохи модифікована - в ній з'явилося нововведення у вигляді потроїння трафіку, що використовується абонентом. Оператор дійсно потроїть інтернет пакет, якщо абонент отримає відповідну пропозицію.

Акція триватиме з 13 травня до 30 червня 2019 року включно. Якщо абонент отримає пропозицію з потроєнням трафіку, він отримуватиме в 3 рази більше гігабайт, ніж це передбачено тарифним планом. Наприклад, на тарифі «Включайся! Говорить» обсяг інтернет-пакету збільшиться з 5 до 15 Гб. Подарунковий трафік надається в дату оновлення пакетів за тарифним планом.

Як стати учасником акції

Щоб стати повноправним учасником акції, достатньо бути абонентом Мегафону. Використовуваний тарифний план – пакетний, з лінійки «Включайся» (зокрема архівних версій). Абонентам інших операторів необхідно перейти до Мегафону зі своїм номером або купити нову SIM-картку. Для переходу виконайте такі кроки:

  • Перевірте коректність паспортних даних у поточного оператора;
  • Зверніться до офісу Мегафон і напишіть заяву на перехід;
  • Виберіть відповідний тарифний план;
  • Зачекайте 8 днів – після звірки паспортних даних та проведення інших робіт номер буде перенесено до Мегафону.
Ще одна умова безпроблемного перенесення – відсутність заборгованості на номері. Для участі в акції використовуйте додаток «Мій Мегафон» або особистий кабінет.

Як отримати подарунки

Встановіть на смартфон офіційну програму від Мегафона, заходьте в нього 2-3 рази на тиждень. Як тільки на екрані з'явиться запрошення потрясти смартфон, натисніть кнопку «Грати» і потрясіть пристрій. Через кілька секунд на екрані з'явиться інформація про винагороду.Однією з таких винагород може стати потроєння інтернет-пакету.

Які подарунки роздає Мегафон

Реклама, розміщена на сайті оператора, пропонує потроїти трафік на своєму тарифі в рамках персональної пропозиції. Але акція передбачає й інші призи:

  • Знижки на абонентську плату за тарифними планами «Включайся»;
  • Знижки на послугу «Мегафон ТБ»;
  • Знижки на музичні сервіси – слухайте музику безкоштовно або зі зниженою абонентською платою;
  • Персональні умови на сервісах «Мегафон Преса» та «Мегафон Книги»;
  • Пакети безлімітного інтернету;
  • Подарувальні хвилини та SMS при поповненні рахунку;
  • Підвищений кешбек в окремих категоріях за програмою Спеції;
  • Кешбек у сервісі «Мегафон Подорожі».

Акція передбачає щотижневе оновлення подарунків.

У чому каверза

Особливих каверз немає – акція чесна і не містить підводного каміння. Але розраховувати на отримання персональної пропозиції можуть далеко не всі. Мережа Мегафон уважно аналізує кожного абонента, оцінюючи обсяги споживання послуг. На підставі отриманих даних клієнтам пропонуються ті чи інші винагороди.

На потроєння трафіку можуть розраховувати активні інтернет-користувачі, що підключилися до тарифної лінійки «Включайся». пакетами – від 3 Гб. Абонентам із безлімітним інтернетом участь в акції не загрожує – їм потроїти нема чого. Пам'ятайте, що при зміні тарифного плану подарунковий пакет відключається, і його вторинне підключення вже неможливе.

Подарунковий трафік може бути витрачений на будь-які потреби – завантажуйте файли та електронні книги, переглядайте відеоролики, займайтеся веб-серфінгом, слухайте музику.Також передбачена роздача потрійного трафіку – активуйте точку доступу та користуйтесь інтернетом на інших пристроях.