Як поміняти номер телефону на МТС

Anonim

Поміняти номер на МТС можна за допомогою фахівців компанії – по телефону або в офісі. Самостійної зміни через онлайн-сервіси не передбачено. При зміні номера можна вибрати будь-яку комбінацію цифр, але ця послуга платна. "Золотий" номер коштує 1500 рублів. Але в МТС є номери і за 1 000 000 рублів.

Через кол-центр

Якщо абонент вирішив змінити свій телефон за дзвінком в контактний центр, йому потрібно:

  • Зателефонувати за гарячою лінією 0890 – це безкоштовна служба підтримки для клієнтів МТС. Для дзвінків від інших операторів або з міських апаратів використовуйте телефон 8-800-250-0890.
  • Після з'єднання абонент почує автоінформатор, який запропонує вирішити проблему через голосове меню. У цьому випадку такий спосіб не підходить. Тому слідуйте підказкам автовідповідача та натискайте відповідні цифри на клавіатурі телефону, щоб дістатися до з'єднання зі спеціалістом.
  • Повідомте про своє бажання оператору. Для того, щоб співробітник МТС зміг допомогти клієнту, він повинен переконатися, що про зміну телефону його просить справжній власник сім-картки. Якщо сімку не оформлено на абонента, ніяких дій фахівець зробити не зможе – це незаконно.
  • Для ідентифікації в системі повідомте оператора П.І.Б. та паспортні дані. Якщо задано кодове слово, консультант також вимагатиме вимовити його.

Спеціаліст прив'яже до сімки нову комбінацію цифр – ту, що буде першою на черзі. Якщо абонент хоче сам вибрати собі поєднання, за це доведеться заплатити. Після процедури всі налаштування – тариф, послуги, баланс – залишаються незмінними.

У офісі оператора

Якщо більш зручний варіант - відвідування салону, то не забудьте взяти з собою паспорт. Це обов'язкова умова, адже співробітники МТС не можуть робити будь-які зміни із сім-картою, якщо клієнт не є її власником. Симка має бути зареєстрована на нього – тільки тоді послуга дозволена.

Якщо абонент не може сам з'явитися в салон зв'язку, він може надіслати представника з нотаріально завіреною довіреністю. У ній також повинні міститися паспортні дані та П.І.Б. власника сімки.

Як вибрати новий номер

Комбінацію можна підібрати як при новому підключенні, так і при зміні цифр, не змінюючи сім-карту. Для цього МТС має спеціальну послугу, вона платна. При цьому абоненту пропонуються звичайні номери, які є у оператора.

Вартість зміни

При оформленні нової сім-картки вона дістається абоненту безкоштовно, а оплата провадиться тільки за обраний тариф. Але якщо потрібно змінити номер, то доведеться заплатити, оскільки це окрема послуга:

  • «Зміна номера телефону» - 70 руб.
  • «Індивідуальний вибір номера» - 750 руб.

Якщо абоненту необхідне підключення привабливого поєднання, він може вибрати варіант з наступних категорій:

  • Золото – 1500 р.
  • Платина – 5000 р.
  • VIP – 15000 р.
  • Престиж – 20 000 р.
  • Преміум – 25 000 р.
  • Інфініті – 150 000 р.
  • ТОП-Інфініті – 500 000 р.
  • Ексклюзивний – 1 млн рублів

Вибрати доступні поєднання можна також за телефоном техпідтримки або в офісі.

Якщо вирішили повернути старий номер

Менять номер можна не частіше одного разу на 7 днів. Якщо абонент передумав і вирішив повернути свій колишній телефон, йому потрібно прийти з паспортом до салону МТС і повідомити про свій намір.

Якщо його старий телефон ще не віддали іншому абоненту, можливо, співробітники офісу зможуть знову закріпити його за сім-картою. Для цього потрібно скористатися послугою особистого підбору за 750 рублів (якщо номер звичайний, а не серед елітних).

Заміна номера на сім-карті – нескладна процедура, але вона здійснюється лише фахівцями компанії МТС. Самостійно поміняти свій номер в налаштуваннях особистого кабінету або в мобільному додатку не вийде - така послуга онлайн не пропонується. можуть тільки співробітники кол-центру та офісу МТС.