Тариф МТС для розумного дитячого годинника з GPS: «Розумний пристрій»

Anonim

Дитячий смарт-годинник з GPS дозволяє відстежувати розташування дитини. Але передачі даних про координати потрібен економічний тарифний план. Тариф МТС для дитячого годинника під назвою «Розумний пристрій» підходить для цих цілей на всі 100%. Зустрічайте докладний опис тарифного плану та його особливостей, а також опис вигідної акції при підключенні до цього тарифу.

Тариф для дитячого смарт-годинника МТС

Розумний годинник являє собою компактний наручний телефон з безліччю додаткових функцій (крокомір, GPS, чати з батьками та багато іншого).Для здійснення дзвінків та доступу до Інтернету в них передбачено слот під SIM-карту. В окремих моделях передбачено підключення Wi-Fi, але в школі або на прогулянці цей функціонал не потрібен. Щоб годинник міг вільно передавати координати дитини на батьківський телефон, придбайте СІМ-карту МТС з тарифним планом «Розумний пристрій». Його особливості:

  • Мінімальна абонентська плата;
  • Можливість дистанційного контролю балансу;
  • Включені пакети хвилин, дзвінків та SMS.

Тариф підходить не тільки для розумного годинника, але й для будь-яких інших пристроїв – це системи охоронної сигналізації, відео- та фотокамери, різні виконавчі пристрої (наприклад, ворота з електроприводом), опалювальні котли з дистанційним керуванням та багато іншого.

Вартість тарифу «Розумний пристрій» МТС

Тариф надається з обов'язковою абонентською платою. За перший рік вона списується відразу - поповніть рахунок на 790 рублів. З другого року абонплата списується помісячно та становить 90 руб/міс. До цієї плати включено:

  • 200 Мб інтернету – вистачить для трансляції координат через інтернет;
  • 30 хвилин вихідних дзвінків по регіону підключення – мало, але достатньо для додзвону в екстреній ситуації;
  • 100 SMS – по SMS-каналу відправляються координати та відбувається керування деякими функціями дитячого годинника.

Пакети надаються на місяць.

Вихідні хвилини можуть використовуватися для екстреного дозвону при натисканні кнопки SOS на дитячому годиннику в разі небезпеки.

Вартість дзвінків та СМС

Пакети мають властивість закінчуватися – у цьому випадку включається щохвилинна тарифікація:

  • На місцеві номери МТС – 2 руб/хв;
  • На номери інших місцевих операторів – 3 руб/хв;
  • На мобільні МТС по всій Росії – 2 руб/хв;
  • Межгород по Росії – 5 руб/хв.

SMS понад пакет по регіону підключення коштують 2 руб/шт, на інші російські мобільники - 3, 5 руб/шт. Що стосується мобільного інтернету, то при вичерпанні включеного пакета швидкість доступу падає до 64 кбіт/сек - цього цілком достатньо для передачі службової інформації.

Як підключити тариф для смарт-годин

Для підключення тарифного плану наберіть USSD-команду 1111725 або скористайтесь особистим кабінетом. Не забудьте заздалегідь поповнити рахунок на 790 рублів - при підключенні спишеться річна абонентська плата. Також необхідний невеликий грошовий запас, оскільки послуги зв'язку надаються лише за позитивного балансу. Щоб купити СІМ-карту з тарифом, зверніться до будь-якого офісу МТС з паспортом – вартість сімки становитиме 800 руб.

Раніше у МТС працював тариф «Маяк», але до підключення він недоступний. Тут за пакет інтернету на 200 Мб потрібно платити 400 руб/міс.

Особливі умови підключення

13 травня 2019 року МТС запустив акцію з продажу дитячого годинника Elari KidPhone 2 за 1490 руб при підключенні до тарифу «Розумний пристрій». Особлива умова – на ньому підключено опцію «Додатковий пакет 200 хвилин» з абонентською платою 150 руб/міс.

Обладнання та SIM-карта продаються у вигляді комплекту, причому абонентська плата за тарифом списується лише помісячно – 90 руб/міс. Акція триватиме до 30 вересня 2019 року. Вона проводиться тільки у фірмових офісах МТС.

Функціонал годин:

  • Голосовий чат з батьками;
  • GPS-трекінг з визначенням геозон;
  • Кнопка SOS для екстреного оповіщення;
  • Вбудований крокомір;
  • Дистанційне прослуховування обстановки навколо дитини;
  • Додавання в друзі інших власників годинника з метою обміну повідомленнями в чаті.

Також підтримується відображення розташування дитини на картці Google. Вартість годин без підключення становить 2499 руб.

Як налаштувати годинник із сім-картою МТС

Розумний годинник автоматично налаштується на роботу з SIM-картою МТС. Якщо цього не відбулося, пропишіть у них точку доступу internet.mts.ru. В окремих моделях годинника налаштування здійснюється за допомогою програми для мобільного телефону.

Як правильно використовувати

Тарифний план «Розумний пристрій» не відрізняється від будь-яких інших. Завдання користувача – підтримувати баланс вище за нуль. Інакше працюють лише вхідні дзвінки та вхідні SMS. При користуванні мобільним інтернетом пам'ятайте про тарифікацію – вона здійснюється пакетами по 200 кб. Дзвінки менше трьох секунд не тарифікуються.

Для перевірки балансу використовуйте послугу «Баланс іншого абонента». Вона підключається на одному з батьківських номерів через особистий кабінет або USSD-команду 1112137. Після цього додайте номер, що використовується на розумному годиннику, через USSD-меню 111422.