Як відключити голосову пошту на МТС: 6 способів

Anonim

Коли ми дзвонимо іншому абоненту і розраховуємо поговорити з ним, нас, як правило, дратує голос автовідповідача та його пропозиція залишити голосове повідомлення. Мало того, що ми не збиралися цього робити, так ще й гроші з нас спишуть, якщо ми не встигнемо покласти трубку протягом 2 секунд.

Аналогічна ситуація виникає і з тими, хто намагається зателефонувати нам. Тому з нашого боку було б гарною позикою відключити голосову пошту МТС. На щастя, це можна зробити кількома способами. Для цього підходять короткі команди та СМС-запити, інтернет-сервіси, а також допомога спеціалістів.

1. У додатку «Мій МТС»

Мобільний додаток дозволяє швидко прибрати непотрібну послугу зі списку своїх підключень. Для цього смартфон має бути підключений до інтернету.

Для авторизації у програмі використовується той самий пароль та логін, як при вході в особистий кабінет. Після цього виконайте дії:

  1. На головній сторінці знайдіть розділ послуг.
  2. У списку опцій знайдіть пошту.
  3. Натисніть на червону кнопку – повзунок переміститься в ліву сторону.
  4. Підтвердіть дію на новій сторінці кнопкою «Вимкнути».

Послуга деактивована. Підтвердження надійде до СМС. Завантажити програму можна в Google Play і AppStore.

2. В особистому кабінеті МТС

Для відключення на сайті МТС потрібно зробити таке:

  • Зайдіть до особистого кабінету.
  • У головному меню виберіть пункт «Послуги».

  • Знайдіть пошту в списку.
  • Натисніть кнопку «Вимкнути».

Відкриється нова сторінка – на ній потрібно підтвердити операцію повторним натисканням кнопки.

Якщо підключена базова версія, її можна швидко знайти у вкладці «Безкоштовні». Під час використання двох інших версій відкрийте вкладку платних послуг для легкого пошуку.

3. Через USSD запит

МТС пропонує 3 версії голосової пошти. Базова – це безкоштовний варіант, який за замовчуванням підключається до всіх тарифів.Два інші види пошти платні – вони мають додаткові функції та підключаються лише самим абонентом за його бажанням. Способи відключення короткими командами різні:

  • Базова – 11129192.
  • Розширена – 11190.
  • Пошта Плюс – 1119002.

Використовуючи цей спосіб важливо знати, який саме вид послуги підключено на номері.

4. За допомогою SMS

За таким же принципом відбувається відключення через СМС-команду:

  • Базова – SMS з текстом «29190».
  • Розширена – «902».
  • Пошта Плюс – «9010».

У кожному випадку повідомлення надсилаються на номер 111.

5. Дзвінок оператору

Щоб зв'язатися зі службою техпідтримки, зателефонуйте за номером 0890.Це безкоштовний номер для всіх абонентів МТС. Інформацію про підключені послуги можна дізнатися через автоінформатора, не чекаючи на з'єднання з оператором. За допомогою голосового меню видаліть непотрібні опції – для цього дотримуйтесь інструкцій робота та натискайте відповідні цифри на телефоні.

6. В офісі МТС

У будь-якому офісі та салоні продажів абоненту допоможуть з видаленням послуг. Співробітники зроблять це безкоштовно. Не забудьте взяти з собою паспорт – це необхідна вимога, якщо абонент хоче скористатися спеціалістами. Якщо сім-карта оформлена на іншу людину, то варто скористатися способами для самостійного управління послугами.

Прибрати зі свого номера голосову пошту нескладно – після подання заявки через будь-який із наведених способів вона відразу відключиться. При використанні СМС-команд і USSD важливо знати, який вид пошти використовується. В інших випадках це не має значення.