Акція «Гіги за сон» Білайн: опис

Anonim

Оператор Білайн запустив нову акцію, яка допоможе абонентам повноцінно відпочити. Суть акційної пропозиції «Гіги за сон» у тому, що людина не користується смартфоном протягом 8 годин, і за це їй нараховуються мегабайти інтернету. Отриманий таким чином трафік сумується з основним. Невикористаний пакет наприкінці кожного місяця обнулюється.

Опис

Власники смартфонів іноді проводять багато часу в мережі навіть уночі. Це призводить до неповноцінного сну та хронічної втоми, яка, у свою чергу, може бути причиною багатьох серйозних захворювань.З турботою про своїх абонентів компанія Білайн запустила нову акцію. Провівши 8 годин без смартфона, людина отримує додаткові мегабайти інтернету. Мається на увазі, що цей час людина витратить на повноцінний сон.

В описі на офіційному сайті компанії зазначено, що за 8 годин, проведених без телефону, оператор нараховує 50 Мб інтернету.

Загалом на місяць можна отримати до 1, 5 Гб трафіку. Тим абонентам, у яких безлімітний трафік, дається можливість роздавати інтернет абсолютно безкоштовно 1 годину на добу.

Як стати учасником

Взяти участь в акції від оператора нескладно. Для цього в магазині програм необхідно завантажити свіжу версію «Мій Білайн». Після цього потрібно підключити (активувати) опцію «Гіги за сон».

У відповідний час абонент натискає на кнопку «Час сну» і, не закриваючи цю програму, блокує екран. Відтоді починається відлік часу. За всі вдалі серії сну користувачеві видаються значки та нараховується інтернет-трафік.

Якщо після підключення акції людина не витримує 8 годин і знову вмикає смартфон, то відлік припиняється. Ця серія сну вважає невдалою.

Варто враховувати, що бонуси не нараховуються тим абонентам, у яких на рахунку немає грошей або які взагалі пішли в мінус.

Акція проходить з 27 березня до кінця поточного року. Компанія Білайн в односторонньому порядку може змінювати правила цієї акційної пропозиції. Воно діє по всій території Росії, крім Чукотського округу, Республіки Крим і Севастополя.

Як відключити

Якщо необхідно відключити акцію, слід набрати команду 067412340 на телефоні. Після деактивації прийде повідомлення, що опція відключена.

Щоб припинити відлік часу сну, досить просто включити смартфон і почати ним користуватися. У цьому випадку зафіксований час анулюється.